- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
Aynen o iyi gelir ama kepekli ve yağlı saçlar daha hızlı uzar.Aaa super canom
Mutlaka denicem.
Bak bunu bilmiyordumŞampuaninin icine 4 tane aspirin ez koy. Al sana kepek şampuanı.
kuzum kullan tabikide bende bir çok yerde okudum ama sığır iliğinden çekiniyorum nedense :)Guncelleme.
Selamlarrr..
En son isirgan otlu ve zeytinyagli sabun aldigimdan bahsetmisim.
Deneyimlerimi aktaracagim.
Birincisi;
bittim sabunu gibi sacta yagli his birakmayan ve sacli derimin nefes almasini saglayan bir sabun oldu kendisi, bu nedenle pek bi sevdim diyebilirim.
Gec kopuruyor ama kolay ariniyor. Ardindan sarimsakli otaci sampuanim ile yikadigimdan arinma veya sertlesme problemim olmadi belki sadece sabun ile yikasaydim olabilirdi ama bilemiyorum.
Her banyo sonrasi sac uc ve boylarima bir damla badem yagi suruyorum. Yumusacik oluyorlar. Zeytinyagi ve badem yagi maskeme ilave birsey yapmadim bu aralar ancak sac uzamam hala hizli ilerliyor. Tek derdim dokulme. Hem de kokten gerceklesen dokulmeler
Forumda okuyup da gercekten etkilendigim sigir iligi formulu oldu.
pakizee bunu deneyecegim canim. Hindistancevizi yagi ve lavanta yagi alip sigir iligi kurune baslayacagim , kullananlarin dokulme problemleri neredeyse yok olmus.
Bi umut iste..
Bu arada dokulmem icin dra gidip tahlil de yaptiracagim kisa zamanda.
Gelismeleri yazacagim.
Simdilik uzama hizim super, dokulme ve kepek orta karar da olsa devam.
Sevgiler.
Guzel kalin
Gelismeleri yazarsin kuzum merak ederim benkuzum kullan tabikide bende bir çok yerde okudum ama sığır iliğinden çekiniyorum nedense :)
yani içim almıyor ama muhakak faydası vardır bilemedim :)
ben artık bakımlara ara verdim sadece duşa girmeden 30 dk önce hindistancevizi yağı sürüyorum :)
birde saçıma brezilya fönü uygulatacağım bakalım gelişmeler nasıl olacak merak ediyorum
Biri düzleştirilmiş biri doğal olduğu için hevesini kırma, belli olmayabilir ama her zaman ya doğal ya da düzleştiricili saçının halinden takip et08.11.17 ve 10.12.17
Eki Görüntüle 2077520 Eki Görüntüle 2077521
Birinde duzlestirilmis
Birinde dogal hali.
Uzama yok gibi geldi
Hevesim mi kiriliyor ne
Yarin duzlestirip tekrar foto koyacam canim ama ne bileyim sonuc alamayimca insan kalakaliyorBiri düzleştirilmiş biri doğal olduğu için hevesini kırma, belli olmayabilir ama her zaman ya doğal ya da düzleştiricili saçının halinden takip et
Bence düzleştirince yorum yapalım bir de bir fotoğraf büyük diğeri küçük ben anlayamadım, ikisini aynı hizaya getirip kolaj yapsan daha güzel anlarız :)Yarin duzlestirip tekrar foto koyacam canim ama ne bileyim sonuc alamayimca insan kalakaliyor
Yinede uzama var, benim de aşırı stresli hayatım var ve saçlarım 2 senedir omuzlarımı geçemedi ki bakımları bırakmıyorum konularımı inceleyebilirsin. Benim saçım belimden kısa olmadığı halde, ne kadar uzun saçların var maşallah bi de benimkilere bak ben istediğim şekli bile veremiyorum bence isyan edeceğine şükretmekle başla... Ve umudunu kaybetme çünkü uzama da var, benim saçlarımı görsen kafayı yersin heraldeEki Görüntüle 2077726 evet sonuç bu
Üzülerek söylüyorum ki, başladığım bu yolu sonlandıracağım.
Çünkü kim ne derse desin, saç için en önemli iki faktör 'Genetik' ve 'stressiz bir yaşam'
Doğuştan şanssız biriyim desem yeri.
Ailemde sırma saçlı kimse yok, hepsi erkek tipi kellikle boğuşuyor, annem de dahil!
Zaten ikinci resimde kafamın sol üst kısmındaki açıklık bariz.
Halbuki neler yapmaktayım?
Ama makus talihimi yenebilir miyim?
Tabikii hayır. Yenen de görmedim zaten.
Hayat böyle..
Kimisi doğuştan şanslı doğar, kimisi ise benim gibi at çöpe gitsin..
Acı ama öyle.
Boşuna bakımlara falan para yatırmayacağım.
Hepsi palavra. Genetiğiniz iyi ise ve stressiz bir yaşam tarzınız var ise en azından tahammul edilebilir streste ile bile yaşıyorsanız; şanslısınız.
Ama benim hem genetiğim kötü
Hem (özel sebeplerden dolayı) hayatta kimsenin katlanamayacğı kadar stresli bir hayatım var.
Maalesef ki bu böyle.
O nedenle bakımlara son.
Olmayacak dualara amin demeye son.
Bu uğurda savaş verenlere bol şans.
Yarımcı olan, cevap yazanlara yürekten sevgiler.
Hoşçakalın.
Neden bu kadar umutsuzsun canım ya.
Duzlestirmeden paylaştığın resimde fark yoktu ama bunda bariz fark var.
Hem genetik dökülmenin de çaresi var. Minoksil kullan. O en başta çok döktü diyenler sonradan hep memnun. Sakın saçına sürdüğün yağlarla bir tutma onu. Yağlar sadece olan saçı besliyor. Minoksil saç çıkarıyor dokulmesini önlüyor.
Hem madem bu kadar üzülüyorsun ne kaybedersin bir dene lütfen. O söylediğin açıklık da dolacak. Hem ileri safhada degilsin çünkü ozaman sacta minyatürlerisme tüylesme ve uzamama oluyor. Senin saçın neredeyse beline gelmis.
Hem incecik belin var. Biraz da güzel taraflarını gorsene. Senin yerinde olmayı isteyen ne kadar kadin vardir.
o yuzden gitme ve devam et
Benim saçım da çok gur değil. Senin gibi sanırım boyu da.
Tekli çıtçıtlar var. 70 gr tek parça. Yarım ay gibi ağır da değil. Onlardan aldım. Yarım ay da denedim cok ağırdı.
O tekli çıt-çıti saçıma krape yapıp bir takiyorum. Tabi ayni boyda kestim onu da kendi saçımla.
Herkes çok gür saçların diyo bana.
Yani çoook care var be kuzum
Eki Görüntüle 2077749
Dediğim de bu bak. Inan takınca yok gibi rahat.
Öyle parca parca ben de takamam rahat edemem.
Yinede uzama var, benim de aşırı stresli hayatım var ve saçlarım 2 senedir omuzlarımı geçemedi ki bakımları bırakmıyorum konularımı inceleyebilirsin. Benim saçım belimden kısa olmadığı halde, ne kadar uzun saçların var maşallah bi de benimkilere bak ben istediğim şekli bile veremiyorum bence isyan edeceğine şükretmekle başla... Ve umudunu kaybetme çünkü uzama da var, benim saçlarımı görsen kafayı yersin heralde
kuzum yapma böle cidden çok üzüldüm.bak bende yaklaşık 3 senedir uğraşıyorum.daha sütyen hizasına bile ulaşamaım. yaptığım ettiğim aldığım malzemenin hesabı yok. ayda 1 cm i zor görüyorum ki bu her ay olmuyor. erkek tipi dökülme için ilaçlar var canım . bi kaç arkadaşımız kullanıyordu. @dünya1981 in konusunu okursan sana yardımcı olacaktır. lütfen öle düşünme burda hepimiz arkadaş olduk sırdaş olduk. saçların çok parlak bi arkadaşın dediği gibi ne kadar zayıfsın. benim saçlarımın 10 cm i kırık ve kesilmesi lazım ama dayanıyorum. rapunzel olmayı hayal ediyorum. hepberaber olucaz canım.Eki Görüntüle 2077726 evet sonuç bu
Üzülerek söylüyorum ki, başladığım bu yolu sonlandıracağım.
Çünkü kim ne derse desin, saç için en önemli iki faktör 'Genetik' ve 'stressiz bir yaşam'
Doğuştan şanssız biriyim desem yeri.
Ailemde sırma saçlı kimse yok, hepsi erkek tipi kellikle boğuşuyor, annem de dahil!
Zaten ikinci resimde kafamın sol üst kısmındaki açıklık bariz.
Halbuki neler yapmaktayım?
Ama makus talihimi yenebilir miyim?
Tabikii hayır. Yenen de görmedim zaten.
Hayat böyle..
Kimisi doğuştan şanslı doğar, kimisi ise benim gibi at çöpe gitsin..
Acı ama öyle.
Boşuna bakımlara falan para yatırmayacağım.
Hepsi palavra. Genetiğiniz iyi ise ve stressiz bir yaşam tarzınız var ise en azından tahammul edilebilir streste ile bile yaşıyorsanız; şanslısınız.
Ama benim hem genetiğim kötü
Hem (özel sebeplerden dolayı) hayatta kimsenin katlanamayacğı kadar stresli bir hayatım var.
Maalesef ki bu böyle.
O nedenle bakımlara son.
Olmayacak dualara amin demeye son.
Bu uğurda savaş verenlere bol şans.
Yarımcı olan, cevap yazanlara yürekten sevgiler.
Hoşçakalın.
kuzum yapma böle cidden çok üzüldüm.bak bende yaklaşık 3 senedir uğraşıyorum.daha sütyen hizasına bile ulaşamaım. yaptığım ettiğim aldığım malzemenin hesabı yok. ayda 1 cm i zor görüyorum ki bu her ay olmuyor. erkek tipi dökülme için ilaçlar var canım . bi kaç arkadaşımız kullanıyordu. @dünya1981 in konusunu okursan sana yardımcı olacaktır. lütfen öle düşünme burda hepimiz arkadaş olduk sırdaş olduk. saçların çok parlak bi arkadaşın dediği gibi ne kadar zayıfsın. benim saçlarımın 10 cm i kırık ve kesilmesi lazım ama dayanıyorum. rapunzel olmayı hayal ediyorum. hepberaber olucaz canım.