- 5 Ağustos 2016
- 55
- 36
- 38
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçlarımı sokmadigim şekil yok şu zamana kadar.Sinirli bi dönem geçiriyordum hangi kafayla yaptım bilmiyorumBence bundan da önemlisi altında yatan sorun. İllaki vardır ya..
gerçekten mıBen çok severim kısacık saçı. Hem önümüz yaz çok işe yarar. Ben de doğumdan önce yapmıştımkökü bende uzadı bile.tekrar yapmayı düşünüyorum
Çok orijinal duran peruklar var, hem istediğin renkte şekilde alır bı tane kullanirsin. Saç yapma derdi de yok yazın daraldinmi çıkar at. Valla hoşuma gitti fikir ben de mı yapsam. Hem sağlıklı saçlar çıkar belli bı sure boya fön de vurmaz sağlıklı bakarsın. Sinemaki kürünü şiddetle tavsiye ediyorum bu aradaSaçlarımı sokmadigim şekil yok şu zamana kadar.Sinirli bi dönem geçiriyordum hangi kafayla yaptım bilmiyorum
Teşekkür ederim arastirayim onu Peruklarım var ama daha lisedeyim sıkıntı oluyorÇok orijinal duran peruklar var, hem istediğin renkte şekilde alır bı tane kullanirsin. Saç yapma derdi de yok yazın daraldinmi çıkar at. Valla hoşuma gitti fikir ben de mı yapsam. Hem sağlıklı saçlar çıkar belli bı sure boya fön de vurmaz sağlıklı bakarsın. Sinemaki kürünü şiddetle tavsiye ediyorum bu arada
bence şu an yapacak bir şey yoksa eldeki imkanlarla durumu toparla. mesela ben o saçla birkaç küpe takanları beğeniyorum. üste salaş tişört, yüksek bel kot pantolon çok hoş duruyor. biraz cool takıl kendine eziyet etme. makyajı da belli belirsiz yap ki sırıtmasın.
Öyle yapıyorum tarzdan kurtariyorum biraz neyse ki...Hemen gittim kulaklarimi deldirdim bir sürü Teşekkür ederimbence şu an yapacak bir şey yoksa eldeki imkanlarla durumu toparla. mesela ben o saçla birkaç küpe takanları beğeniyorum. üste salaş tişört, yüksek bel kot pantolon çok hoş duruyor. biraz cool takıl kendine eziyet etme. makyajı da belli belirsiz yap ki sırıtmasın.
Ben çok severim kısacık saçı. Hem önümüz yaz çok işe yarar. Ben de doğumdan önce yapmıştımkökü bende uzadı bile.tekrar yapmayı düşünüyorum
Kısa derken 3 numarayı da kastetmiyorsunuz herhalde
matruj97 3 numara asker tıraşı gibi durur aynen. Üzgünüm ama hastalık vs hariç, yadırgarım bi kadında böyle bir saçı.
Böyle bir konuda ani karar verdiğinize göre başka dertleriniz var sanırım. Çözmezseniz hayatınızı daha çok etkileyecek başka ani kararlar da alabilirsiniz. Saç uzar ama eski haline dönmeyen şeyler de var...
Keşke hesaba katıp yapmasaydin ama olmuş.. var herseyde bir hayır. Restorex de kullan canım etkisini bayağı farkedeceksin eczanelerde bile bulunan sağlıklı bı sampuanTeşekkür ederim arastirayim onu Peruklarım var ama daha lisedeyim sıkıntı oluyor
kız o kadar da yadırganacak bir şey yok. mustafa sandalın bir klibinde vardı kısacık saçlı kız. o kızı gördükçe ben de yaptırmak isterdimmaşallah su gibi güzeldi.