evde boyayarak bu renge rahatça ulaşırsın saçların açık renk olduğundan ama bu kızıl 15 günde bilemedin ayda bir yenilenmek ister çabucak turuncuya dönüşen bir kızıl bu, seçeceğin marka da önemli tabi
kuaförde boyarsan bu süre daha da kısalır çünkü genellikle kaliteli boya kullanmıyorlar
valla cnm pişman 0lmam diy0san b0yaaa ben yanlışlkla röflenin üzerine karaamel sürmüştüm yazın böle 0lmuştu...karamelle alakasiz 0lmuştu yani...igoraydı b0yam...hemen göstereyim cnm saçm naslken nasl oldu bak....zar zor döndüm...hem yaşima gitmedi 0lgun gösterdi hem makyajsiz çok çirkin olmuştum .snra gene b0ya ve balyaj yaptim...bugüünde kestaneye byadim ekledim zaten=)yeşil tonundaki kalem makyajyla gidiyrdu bu renk kizil bana...3 saat zr kullandm zaten..
valla cnm bana yakişmadi...saçimda siizn kesim gibi...önler uzun arka kisa...uzadi biraz ama bana gitmedi..iddiali renk...belki seversiniz ...ben dönerken kyu kahve ve brnz kahve lmak üzere bi sürü renk denedim evde..
Tarçın bakır yada yoğun bakır size çok yakışır bence..
Bu kızıldan çok kırmızı baya çok çabuk akar.
Bende kızıl istiyorum fındık kabuğu şuanda ama kızıldan dönmek zor oluyor ya yakışmazsa diye cesart edemiyorum
inanirmisin ayni korku bendede vardi, daha once hic kizil yapmamistim bu ilk defa oldu ama cok cok begendim. kendimi suan cok farkli hisediyorumbence denemelisin
hmm canim sarap kizili tam olarak nasil bi kizil bilemiyorum ama sana sac rengimi gostereyimEki Görüntüle 267204
ben de loreal açık kor kızıl önerecektim ama boyamışsın.
ve saçların çok güzel olmuşharika tutmuş, güle güle kullan:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?