• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saclarimi boyamak icin yardim!!

Evrenim

Kocam oğlum ve bebiş
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
3.665
251
173
36
mrb kizlar, yardiminiza ihtiyacim var..

ben en sonunda karar verdim sacimi kizila boyamak istiyorum ama evde kendim boyacam..

saclarim suanki rengi boyle
ve saclarimi boyle bir kizila boyamak istiyorum

onereceginiz boya varmi, yada saclarimi bu halde iken kendim boyasam evde rengi cikarmi???

Eklentiler

• $images.jpg
    $images.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 89
  • $P1010083.jpg
    $P1010083.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 85
  • $Picture0058.jpg
    $Picture0058.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 76
  • $Picture0059.jpg
    $Picture0059.jpg
    15,6 KB · Görüntüleme: 83
  • $Picture0060.jpg
    $Picture0060.jpg
    17,6 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
evde boyayarak bu renge rahatça ulaşırsın saçların açık renk olduğundan ama bu kızıl 15 günde bilemedin ayda bir yenilenmek ister çabucak turuncuya dönüşen bir kızıl bu, seçeceğin marka da önemli tabi
kuaförde boyarsan bu süre daha da kısalır çünkü genellikle kaliteli boya kullanmıyorlar

evde boyayarak bu renge rahatça ulaşırsın saçların açık renk olduğundan ama bu kızıl 15 günde bilemedin ayda bir yenilenmek ister çabucak turuncuya dönüşen bir kızıl bu, seçeceğin marka da önemli tabi
kuaförde boyarsan bu süre daha da kısalır çünkü genellikle kaliteli boya kullanmıyorlar

tsk ederim canim yazdigin icin.. ben evde boyamak istiyorum, ilk defa kizil yapacam ve biraz teredutluyum, nasil olur diye.. peki canim bana onerecegin bir kizil varmi??

valla cnm pişman 0lmam diy0san b0yaaa ben yanlışlkla röflenin üzerine karaamel sürmüştüm yazın böle 0lmuştu...karamelle alakasiz 0lmuştu yani...igoraydı b0yam...hemen göstereyim cnm saçm naslken nasl oldu bak....zar zor döndüm...hem yaşima gitmedi 0lgun gösterdi hem makyajsiz çok çirkin olmuştum .snra gene b0ya ve balyaj yaptim...bugüünde kestaneye byadim ekledim zaten=)yeşil tonundaki kalem makyajyla gidiyrdu bu renk kizil bana...3 saat zr kullandm zaten..

Son düzenleme:
valla cnm pişman 0lmam diy0san b0yaaa ben yanlışlkla röflenin üzerine karaamel sürmüştüm yazın böle 0lmuştu...karamelle alakasiz 0lmuştu yani...igoraydı b0yam...hemen göstereyim cnm saçm naslken nasl oldu bak....zar zor döndüm...hem yaşima gitmedi 0lgun gösterdi hem makyajsiz çok çirkin olmuştum .snra gene b0ya ve balyaj yaptim...bugüünde kestaneye byadim ekledim zaten=)yeşil tonundaki kalem makyajyla gidiyrdu bu renk kizil bana...3 saat zr kullandm zaten..

yaaa korktum simdi... ben aslinda hayatimda hic yapmadim kizil, sac renglerim hep bu ton yada daha acik, koyu ve siyah gibi yapmistim. kizili denemek istiyorum, bana nasil duracagini cok merak ediyorum. ama icimdede korku var. kotu olursa direk siyah yapmayi dusunuyorum...

bi sakincasi yoksa resimlerini koyarsan sevinirim..

valla cnm bana yakişmadi...saçimda siizn kesim gibi...önler uzun arka kisa...uzadi biraz ama bana gitmedi..iddiali renk...belki seversiniz ...ben dönerken kyu kahve ve brnz kahve lmak üzere bi sürü renk denedim evde..

valla cnm bana yakişmadi...saçimda siizn kesim gibi...önler uzun arka kisa...uzadi biraz ama bana gitmedi..iddiali renk...belki seversiniz ...ben dönerken kyu kahve ve brnz kahve lmak üzere bi sürü renk denedim evde..

ben aslinda dahada belli olan bir kizil isityorum, boyle rengi tam belli olsun. evet sacimi yeni kestim, ve renginide degistirmek istiyorum -dip boyam geldi artik........

bu gunlerde alirim kizili ve bi an once denemek istiyorum. ama boyle istedigim gibi olmazsa hemen siyah boyamayi dusunuyorum..

bu arada tsk ederim resim icin.

Tarçın bakır yada yoğun bakır size çok yakışır bence..
Bu kızıldan çok kırmızı baya çok çabuk akar.

Tarçın bakır yada yoğun bakır size çok yakışır bence..
Bu kızıldan çok kırmızı baya çok çabuk akar.

yaa simdi google dan bu renge baktim ama ben bu rengide daha once cok kullandim... degisik reng yapmak istiyorum...

kizlar sonunda boyadim saclarimi, cok mutluyum kizil yaptim :49::49::49:

Bende kızıl istiyorum fındık kabuğu şuanda ama kızıldan dönmek zor oluyor ya yakışmazsa diye cesart edemiyorum:53::53:

Bende kızıl istiyorum fındık kabuğu şuanda ama kızıldan dönmek zor oluyor ya yakışmazsa diye cesart edemiyorum:53::53:

inanirmisin ayni korku bendede vardi, daha once hic kizil yapmamistim bu ilk defa oldu ama cok cok begendim. kendimi suan cok farkli hisediyorum:49: bence denemelisin:34:

inanirmisin ayni korku bendede vardi, daha once hic kizil yapmamistim bu ilk defa oldu ama cok cok begendim. kendimi suan cok farkli hisediyorum:49: bence denemelisin:34:

Ne kızılı yaptınız siz şarap kızılı hoşuma gidiyo ama bayağı iddalı bir renk

ben de loreal açık kor kızıl önerecektim ama boyamışsın.
ve saçların çok güzel olmuş:52: harika tutmuş, güle güle kullan:81:

canim aslinda kor kizil benim sac rengime birazcik benziyo gibi ama guzel reng.. tsk ederim bu arada ama evde kendim yaptim ve ilk defa kizila boyadim ancak bu kadar olabildi:61:

Saçlarımı tekrar kızıla boyamaya karar verdim:52:

Suanki sac rengim kahve reng ve altlara doğru birazcık acik. Sıkıldım bu renkden ve kızılı ozledim:16:

Back