Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana saçma geldi kullanıpta bu kaadr kişi faydasını gördüyse demekki vardır bir yararı ve düşünün viz bu iki maddeyi yeri geliyor pasta börek iiçin karıştırıyoruz ve gene yiyiyoruz en uzun süre kullanan benim ve bana faydadan başka sağladığı yok ben devam ediyorum arkadaşlar ama genede siz bilirsiniz
ya walla asahcakir canım sana ne kadar teşekkür etsem azdır ALLAH senden razı olsun yaa nasılda uzuyor saçlarım böyle... bir gün saçlarımın böyle uzadığını görecekmiydim hep aynı boydu heppp... sen ne kadar dua alıyorsun varya sırtın yere gelmez inşşş senin.... :Saruboceq:
cancanım benim Allah asıl sizden razı olsun ki bu sayede bir sürü arkadaş kazandım ne kadar güzel burda buluşup sohbet ediyoruz sizi çok sevdim ben düğünde saçlarla prenses gibi olcan hiç merak etme canım benim
kızlar aranızda soğan kabuğuyla saç amyı duyan yada deneyen varmı ben artık saçıma boya sürmek istemiyorum bugün paleyyenin açıvısıyla açyım saçlarımı ama önleri baya bi açık oldu arkalara göre daha eşim gelmedi onada sorcam bi sence önleri boyayayımmı diye yada iki önde kızlar balyaj gibi mi kalsa diyorum neyse canlarım hatta açıcıyı diplere sürmedim dipleri artık foğal yöntemlerle açmak istiyorum
teşekkür ederim canım benim bu güzel dileğin için... ben kapalıyım düğünümde değil ama o dediğin kına gecesinde olur inşş hihoyyyt
ayy canım yaa hiç bilmiyorum ben.. böyle bişey varsa bende yapıyım yaaa. yıllardır bıktım saçlarımı boyamaktan... kahkül bölümümde beyazlarım var hemde 20 yaşından beriii boya boya nereye kadar........
olsun canım melek gibi olacaksın canım sen kına gecendede bence öle olacak allah mutluluğunu daim etsin canım benima.s.
eski arkadaslardan hic giren olmuyo saclari ne alemde acaba devam ettilermi merak ettim biraz önce eski mesajlari okudumda baya deneyen olmus ama son zamanlarda sonuc yazan olmamis bekliyorum kizlar
aminnn canımmmmm.... gün yaklaşıyor ve ben acayipp heyecanlanıyorum. inşş bi aksilik felan olmaz 90 günüm kaldıı eyvahedigeldismile