Allah yardımcın olsun...Ama ne güzel olur akşama evin, güle güle kirletin inşallah şimdiden...
saol canim evet temizlenince rahat oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun...Ama ne güzel olur akşama evin, güle güle kirletin inşallah şimdiden...
kızlar pazartesi günü eşim iş görüşmesine gidecek işsiz de şuan.dua edin nolur. inşallah olur.görüşmeyede antalyadan istanbula gidecek.
evet canımcım aryık kendimi ezdirmeyecem bugün başladım buna canımcım sayende
ohhh bee opuyorumnanaktan kuş gibi hafifledim valla hatta nişanlımla azıcık tartıştık moral yoktu yani. walla moralim düzeldi Şeniz başladın yaa walla hiç merak etme devamı gelir
sağol canımcım sayende.aman o tartışmalar hep oluyo zaten bende benimkiyle küsyüm uyuyo şimdi ilk aşkını sordum sensin dedi yalancı küstüm bendedelikafadulden
burasıda baya hareketli bakıorumdaa:icecream:
e seni de transfer ettik ya içimzin yağları eridi vallaolumunekankayizsmile
ben şimdi iyyim mayamı kızlar artık mayayı süy ısınırken ayıtorum süyle karıştırıyorum hiç kalmıyo erimemiş
mayanın kıymetini anladım sayende damladım buraya ahada başka yere gitmiorumm:sm_cool:a.s.
gitme zaten yollamayız seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cnm bişe sorucam;senin hiçbişi yapmadan önce saçların zor mu uzuodu??nasıldı uzaması cnm??
uzamak ne demek canım ya her sene aynı boydaydı sanki o kadar kötü yani ama o kadar üzülüyodum ki sonra bu mayayı yıllar önce gazetede okumuştum suna dumankaya bi kıza saçının gürleşmesi için önermişti kız tepe bölgemde saçlarım çok seyrek diyodu ve suna dumankayada bu tarifi vermişti ona ben de birden başladım ve uzayyınıda gördüm sonra
hııı tamam tatlım anladım..bide kıvırcık olunca uzayınca bile sen far edemiosndur tabi ama şimdi çok guseldir eminim ah benimde olsaa:çok üzgünüm: