- 5 Aralık 2009
- 791
- 4
- 37
canım harikasınnnn...hızır gibi yetiştin valla konu sahibi arkadaşım ben ve nicelerimizealkisalkisalkishihoyyytMaya özellikle stresli dönemlerde saçların dökülmesini önleyip sağlıklı uzamasını sağlıyor. İçeriğindeki B5 vitamini, saç sağlığı için çok önemli olan keratin oluşumunu uyarıyor. Keratin, saçların dökülmesini önleyip daha hacimli ve gür görünmesini sağlıyor. 4 çorba kaşığı toz mayayı 1 bardak ılık suda eritin. Saç diplerine früksiyon yaparak yedirin. Birkaç dakika bekledikten sonra bol suyla durulayın sizin için bazı şeyler dah buldum arkadaşlar ama siz direk için daha kolay
zemuszemusdelikafadulden:1shok::dance::teytey:ha ayrıca canım mayayı içince ciltte direk pürüzsüzleşiyor beni fondatenle dolaşıyorum sanıyorlar hep
valla kızlar ben faydasını çok gördüğüm için size bu kadar güvenerek ısrar ediyorum sizde faydalanın istiyorum arkadaşlar
benim 3. günüm mayalı süt içiyorum ,hatta şuan yanımdakaydirigubbakcemile2
hemen sonuç alacağmızı sanmam,biraz daha zaman gerekli
arkadaşım bende aynı dertten müzdariptim sana kesin yüzde yüzde tutacak bi yöntem vericem ilk önce bir adet kuru maya alıyorsun ve bunu hergün bir barfak süte karıştırıp içiyorsun inan benim saçlarım belime yaklaştı yanlız bıkmadan yapman lazım kesin çözüm umarım faydalı olabilirim sana
evet canim ben atmistim saol cevap icin opuyorumnanaktanbi arkadaşımız özel mesaj atmış umarım oda burdan okur benim saçım iki ayda 4 5 santim uzadı ki bunu eşim bile fark etti belkide daha fazla ha bide ben özel mesaj atamıyomuşum en az 50 mesajım olması gerekirmiş arkadaşlar ben saç için gerekli olan herşeyi yapmış yanlız saçını hiç uzatamamış biri olarak şu an çok mutluyum tek yapmanız gereken bıkmadan hergün bi bardak için 5 dk bile almaz zaten
ben 3 gündür içiyorumm ,ama motor sağlam :1ninca::jeyyar:ben deneyeyim dedim mideni bozar maya dediler bende geri durdum sen de öle bişey olmadımı sölermisin