benim bugün 7. günüm yani 7. denemem olacak hiç aksatmadan içiyorum...bugün paket mayalardan son paketim kaldı onu içicem birazdanda pak maya almaya gidicem o daha iyiymiş diye okudum tadından dolayı bakalım öylemiymiş deneyip görücem.hem zaten tekli paketleri yetiştirmek biraz zor her güne 1 paket e zaten bi1 pakettede 3 tane var 3 günde bitiyo zor oluyo öyle...neyse saçımdaki etkilerine gelince açıkçası tam olarak bilmiyorum hangisi etki ediyo ama ben sinemaki,turp ve mayayı uyguluyorum ve aldığım sonuç saçlarım yumuşacık ipek gibi ,dökülmesiyse daha tam olarak istediğim seviyede değil dökülme var ama eskisi gibi değil sadece banyoda dökülüyo diğer türlü dökülme çoook az var ,eskiden olsa saçımı her ellediğimde gelirdi şimdiyse sayılı...
şimdi diceksinizki en önemlisini söyle yani uzamayı ewet 1.haftamı sinemaki ve sarımsaklı zeytinyağıyle geçirdim 2.haftamıysa sinemaki,turp kürüve mayayla geçirdim aldığım sonuç 2 haftada 2 cm veeeee çoooook mutlu oldum ya harikaaaa...ben tam gaz böyle devam edicem ....kendime ilk etapta kurban bayramına kadar süre verdim 10 cm. falan bekliyorum sonrada yılbaşıya kadar da istediğim uzunluğa gelincede bakımlarımın hepsini bi kenara bırakıp saçlarımı dinlendiricem....inş istediğim gibi gider herşey...