Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben hep gece içtim hani hep derler ya cilt gece beslenir saç gece uzar diye ben hep gece içtim o yüzden sen bir çay batdağıyla içeceksen bence 1 tatlı kaşığından daha az kuru mayayla başla belki mideni bulandırabilir sit oranı az olunca zaten içmesi biraz zor sütü ılık yap çok sıcak yapma bende ara vermiştim yeniden başlıycam olmazsa bende seninle beraber başlıyim gene:)hoşbulduk canım madem öyle hemen bugün başlayayım bende:)yalnız 1 çay bardağı sütün içine koysam da olurmu acaba?yani alınan kalsiyumun miktarıda önemlimidir ki ?ben pek süt içmiyorumda sırf bu kür için içecem sütü canım.birde günün hangi saati içiyorsun farkedermi gece yatmadanmı yoksa sabah saatlerimi daha faydalı olur sence?şimdiden sağol tatlım
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...ru-tercihfikirlerinizi-bekliyorum-kizlar.html bak bu linkteki son fotoğraf şuanki hali saçımın hatta 1-2 cm daha uzun diyebilirim.yaz kadar belime gelirse süper olur çünkü renginide değiştirecem hem uzun hemde sağlıklı olsa şöyle güzel bir renkte bulursam boyatacam valla süper olurdu.sana da çok dua ederim şekerim:)
teşekkürler canım benim:)evet bende öyle düşünüyorum tekrar zemini açtırıp üstüne röfle yaptıracam.zaten 2 işlem uygulanacağı için yaza kadar hem uzun hemde sağlıklı olması lazım.inşallah senin bu kürünle istediğimi elde edebilirim tatlım.2 gündür kullanıyorum birkaç hafta sonra gelişmeleri tekrar yazarım canım görüşürüz:))
bne baya bi uzun süre kullandım canım mesela hiç kesmeden altı ay hergün ama bende hiçbişey yapmadı ve cildimede tersine çok iyi geldi herkes cildime bayılıdu maya kullandığım dönemler canım bu sanırım bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor bende hiç bi yan etkisi olmadı canım ama mayada canım onun kullandığı nasıl acaba onuda merak ettim ben ama canım sen gene içine sinmiyorsa içme aklında hep soru işareti kalıcak çünkü için bi yerde rahat etmeyecekasahcakır;
ya bugün işyerinden bi arkadaşım bi müşterisinin başına geleni anlattı.. fazla maya tüketiminin mantara yol açtığını söylemiş doktoru. kadının yüzünde ve bedeninde beyaz kabarcıklar olmuş doktor da fazla maya tüketme demiş sebebi buymuş.. :S ben içmeyi kestim korkudan ya.. sana bi sormak istiyorum sende farklı bişey var mı??
cevapladığın için sağol canım :)