- 10 Mayıs 2010
- 930
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ins canim.. canim ben zaten 2 tatli kasigi maya karistiriyorum sütüme ilk basladigim günden beri.. ki daha cabuk uzatsin diye abarttim biraz ama buna ragmen sonuc pek ic acici olmadi
üzldüm ama ümidini yitirme ve gerçekten bi doktora görün canım belkide dediğim gibi bişeyler düşük değerdeir mayada iyi gelmiyordur o yzüden
üzldüm ama ümidini yitirme ve gerçekten bi doktora görün canım belkide dediğim gibi bişeyler düşük değerdeir mayada iyi gelmiyordur o yzüden
tamam canim pazartesi bi doktora gidiyim
dua edin bana sac dökåulmem dursun ben de gelirim haftada 4 cm uzuyor diyim yhaa cok ustuyoruuuuummm senağlama
fıstıklar herkese iyi geceler uykum geldimirmirmirmiryarın görüşürüz
tamam canim pazartesi bi doktora gidiyim
dua edin bana sac dökåulmem dursun ben de gelirim haftada 4 cm uzuyor diyim yhaa cok ustuyoruuuuummm senağlama
ne demek can can ederim tabi dua ama doktıru sakın ihmal etme canım
ayrıca ben kilo aldırmasından korktum ve internette baya bi araştrdım bu mayayı, bazı yerlerde mayanın fazlası saçı döker yazmışlar canm. bilgin olsun bence bir tatlı kaşığı koy sen
peki kilo konusunda bişey yazmışlarmı canım?aldırmaz değil mi?sıkı diyetteyimde:))
ayrıca ben kilo aldırmasından korktum ve internette baya bi araştrdım bu mayayı, bazı yerlerde mayanın fazlası saçı döker yazmışlar canm. bilgin olsun bence bir tatlı kaşığı koy sen
aliye canım saçlarına masaj yap kan dolaşımı artsın. saçlarını aşağıya at tersten tara, sonra parmaklarınla saç diplerine masaj yap bunlar kan dolaşımını artırdığı için dökülmeyi azaltırken uzamayı hızlandırır. ayrıca canım uzama bencede normale göre hızlı ama sarımsak yutuyorum maya içiyorum yinede çok dökülüyor diyorsun bu kafamı karıştırdı. asahcakirin dediği gibi doktora gitmelisin. çünkü saç dökülmesinin onlarca sebebi var. seninki mayayla halledilecek bişey değil anlaşılan. ancak mayayı içmeye devam et uzama normale göre hızlı belli. sen dökülme için doktora görünmelisin
bu sac dökülmesi o kadar pskolojimi bozdu ki dün gece oturdum agladim ya. nereye baksam saclarimi görüyorum, 7 yasindaki oglum bile farketmis anne ne oluyor senin
s aclarina diyorrr. kanserden korkuyorum, Allah korusun hani o saclari yiyip bitirir ya.. o aklimi kemiriyorrr senağlama
ve isin tuhaf yanida bu sac dökülmesi sampuanima sarimsak rendeleyipte kullandiktan sonra basladi.. attim o lanet olasi sampuani cöpe 2-3 kullanimdan sonra fark ettim ki o saclarimi döküyor..ama kullanmadigim halde yinede sac dökülmem devam ediyor.