Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saclar Üzerinde Uzmanligim Var

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sizce saclarimizi sik kestirmelimiyiz

• Ankete Katılan
    460
slm gülcay banada yardımcı olursan sewinirim. saçlarım hem ince telli hemde hacimli değil ayrıca saçımı hiç toplamıyorum sık yıkamıyorum.öyle olduğu halde dökülüyor. bioxcion kullandım ama fayda etmedi şimdi gliss yaban gülü yağı aromalı şampuanı kullanıyorum o biraz ii geldi gibi. saçlarımın uzaması için ve gürleşmesi için ne yapabilirim herhangi bi önerin varmı? bu konuda bildiğin bütün maskeleri ve bilgileri yazarsan çok sevinirim şimdiden çok tşkrederim xDhihoyyytkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3:lepi:sırnaşık şey:teytey::dance:a.s.

[COLOR="Black"]slm arkadaşım.... benimde bir haftadır kepek le sorunum var ...[bir buçuk yıldır claer kullanıyorum... şampuannımı degiştirmedim... bu kepek den nasıl kurtulabilirim yazarsan sevinirim... beni çok rahatsız ediyor şimdiden tşkler /COLOR].

benim saçlarım çok kuru ve tiftik tiftik duruyor
sinirlerim çok bozuluyor ne yapabilirim
saç kremide kullanıyorum bu arada

arkadasim yardimlarin icin oncelikle cok sagol
esimin sac diplerinde ( ama sadece onlerde tepe ve gerilerde yok) kepek gibi kuru kuru kabukcuklar var yara gibi degil boyle iri taneli kepek gibi. zaman zaman fovorilerinde bazende kaslarinin baslangic yerlerinde oluyo son bir-iki haftadir aloevera yagi suruyoruz iyi gelir gibi oluyo ama bilmiyoruz esimin canini cok sikiyo bu durum bi tavsiyen varmi???

ayy artıkk burda cevap gelmiyor mu benimde soracaklarım vardı yaa...

bu arada misirdancım o bendede oluyordu bazen geçmiyor bi ara tüm kafamda vardı kafa derim olduğu gibi deri atıyordu koca koca kepekler ama mevsim değişikliği,sıcakk su saçı kurutuyor onu biliyorum,değişen yıkama suyu falan etki ediyor diye biliyorum...

bnm de bir sorum var saç elektşrşklenmeleri için ne yapabilirim.saçlarım elektirikleniyor özellikle banyodan sonra

merhaba bende size bişiyler danışmak istiyorum.benimde saçlarım ince telli ve boyalı çok çabuk kırılıyolar tabii bende kestirince hep aynı boyda kalıyo.kırılmaları önlemek veya azaltmak için neler yapabilirim.... .:)

canm ben saçımı karamele boyamak istiorm ve saçmdakı kızıllıgı gdermek ıcın bılmeden boyanın boyayı acmadıgını blmeden 10 kere falan boyadm gecen yazdan beri.ve kızllar hala gtmedi saçm uzadgı halde kızl var nası oluo anlamadm ve kaaramel tutmuyor napcam ya ve bide yanlş bi kesimim var saçım iğrenç gorunuyo

kaydirigubbakcemile3bak şekerim aynısı banada oldu bir mor üstüne kızıl berbat ettim sçımı kestirmedimde çok yavaş uzuyor çünkü ama kahve tonlarında buldum çözümü ara ara boyattım kapandı şimdi palette ile açtım biraz bekliyim bal köpüğü yapcam mutlu kal:lepi:

canm gecen hafta acık kullu sarı yaptm azcık acıldı ama turuncu gbi oldu kızıllar daha belırgn uclardakı :1no2:

nerhabaa,bısı sorcam saclarımı uzatmak ıstıyorum ama merak ettıgım bırsey var,sacın yapısı nedır yanı kökunun yapısı?? yanı sac kökten uzuyo ama nasıl yanı bunu cok merak edıyorum,egıtımınızde böyle bırsey ögrenmıs olmalısınız??

mrba arkadşım ben 1 hafta önce saçlrıma su dalgası yaptırdım ondan öncede saçlrımda 1 sen önceden oryal vardı ama yinede saçlrım çok yıprandı uçlarından kestrdm ama çok kabrıyo zaten şekllldrci kullnmadn hiç kullnılmıyo iice yıprnmasından korkuyorum birde sa. diplermde kısa dik dik saçlrı var diken gibi acıyo bazen ne yapmamı önerrsnz korkulcak bişe var mı acaba...

MerhabaLar...Saçım ince teLLi,zayıf we ç0k döküLüy0r....sık katLı kesim..UzunLuqu isae beLimden 1 karış kadar yukarıda...6 aydır da kestirmiy0rum =) ...buqün düşündüm de saç ne kadar uzun 0Lursa kökten qeLen besin 0 kadar az etki eder kısa 0Lursa aynı besin daha az saça qittiqi için dahasaqLıkLı 0LabiLir....Sizce d0qru mu etkisi 0LabiLir mi???y0rumLarın hepsini 0kumadım önceden bununLa iLqiLi b şey yazıLdıysa kusura bakmayın...

mrb gülcay :) bnm sacım ne kadar kestirrsem kestrym uzattıkca hep ucları kırılıo ve ucları zayıflıo inceck duruo sacımın üst tarfı gür duruo ama asagı dgru incelio hep napmalıyım ben

Arkadaşım merhabalar! Benim derdim şampuanlarla.. Ciddi saç dökülmesi yaşıyorum, artık hepsini bıraktım sabuna geçtim. Ama sabun da ağırlaştırıyor.
Tavsiye edebileceğin iyi bir şampuan var mı?

12-02-2008 01:29
Konuyu açan arkadaş son kez 2008 yılında girmiş siteye bence konu kilitlensin...

konu silinmeyecek arkadaşlar
bu başlık altında sorularınıza ben yatnıt vermeye calişacağım bundan böyle
hadi kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…