- 2 Ekim 2008
- 81
- 0
- 96
hadi yaa, nese bi bakıcam zaten, kalıcı olsun istiyorum ama zaten size soruyorum ne alim diye:)
19 yaşındayım ama çok çocuksu görünmüyorum:) siyahın asil bi duruşu var, kızıl mı siyah mı diye ikilemde kalmıştım bide röfle de olabilir diyodum, yaa bişeyler yapmak istiyorum da ne olması konusunda kararsızdım, en sonunda siyah boyaya karar verdim, kızıl siyah da olabilir aslında, dediğim gibi araştırıyorum, kalıcı olsun istiyorum, 15 günde akacaksa boşuna uraşmiyim yani:)[/QUO
Şaç boyası inşaat boyasına benzemez canım akar tabiia.15 günde kaybolmaz da ilk günkü gibi da durmaz.Röfle yapma bence doğal sarışın değilsen eğer çünkü çok demode görünüyor.Her neyse karar senin canım boyatıktan sonra haber ver bizeyerimseniben
bu haftasonu boyayıp resim koyucam buraya tabi bi terslik olmazsa:)hadi yaa, nese bi bakıcam zaten, kalıcı olsun istiyorum ama zaten size soruyorum ne alim diye:)
19 yaşındayım ama çok çocuksu görünmüyorum:) siyahın asil bi duruşu var, kızıl mı siyah mı diye ikilemde kalmıştım bide röfle de olabilir diyodum, yaa bişeyler yapmak istiyorum da ne olması konusunda kararsızdım, en sonunda siyah boyaya karar verdim, kızıl siyah da olabilir aslında, dediğim gibi araştırıyorum, kalıcı olsun istiyorum, 15 günde akacaksa boşuna uraşmiyim yani:)[/QUO
Şaç boyası inşaat boyasına benzemez canım akar tabiia.15 günde kaybolmaz da ilk günkü gibi da durmaz.Röfle yapma bence doğal sarışın değilsen eğer çünkü çok demode görünüyor.Her neyse karar senin canım boyatıktan sonra haber ver bizeyerimseniben
ayy ne bilim herkes gözümü korkuttu hatta son dakka bile ben siyah diye gittim kadın bana siyah alma kahve al dedi, ee dedim bari koyu kahve olsun filan:)) yarın sabah boyicam bakalımHayal kırıklığına uğrattın bizi Karisx:smiley-cool:şaka şaka tabiki.Aslında mantıklı yapıyorsun.Ya siyah rengi hoşuna gitmezse kahve renginden siyaha göre dönüşü daha kolay.Ben de haftaya saç diplerimi boyayacağım*-tabiki siyaha ve Palette de luxe ile.Dört gözle bekliyorum:1rolleyes:
ayy ne bilim herkes gözümü korkuttu hatta son dakka bile ben siyah diye gittim kadın bana siyah alma kahve al dedi, ee dedim bari koyu kahve olsun filan:)) yarın sabah boyicam bakalımumarım siyah gibi olur ya:)
kutunun üstündeki rengin aynısı oldu yani koyu kahve:)) nese bi dahakine siyah alıcam:)
sırnaşık şey son cümlen güldürdü vallahi Dert etme iyi yapmışsın koyu saç rengini beğenirsen -siyaha boyamak çooook basit,beğenmezsen-koyu kahveden geri dönmek azcık daha kolay:teselli:
Hayal kırıklığına uğrattın bizi Karisx:smiley-cool:şaka şaka tabiki.Aslında mantıklı yapıyorsun.Ya siyah rengi hoşuna gitmezse kahve renginden siyaha göre dönüşü daha kolay.Ben de haftaya saç diplerimi boyayacağım*-tabiki siyaha ve Palette de luxe ile.Dört gözle bekliyorum:1rolleyes:
palette delux de siyah inci ve gece mavisi arasında kaldım hangisi daha ii cnm sence neyi öneririsinbilmiyorumkismile
işte normal siyahı satılmıyor.
mavi siyah
kızıl siyah
küllü kahve
bunlardan oluşuyor seri.ben boyadım küllü kahve gibi olanını bu akşam.yeni boyanmasına rağmen siyah olmadığını söyleyebilirim.
Gittim bugün markete bakmayadeluxe Siyah no.1-0 var ama siyah inci serisinden değilmiş.Yalnız küllü kahveyi de bulamadımCADIARZU Siyah inci serisinden baktığım markette olanlar no.3-68 kızıl gece,no.4-36 buğulu gece,1-1 gece mavisi. Bu arada boyadan memnunmusunuz?
Gittim bugün markete bakmayadeluxe Siyah no.1-0 var ama siyah inci serisinden değilmiş.Yalnız küllü kahveyi de bulamadımCADIARZU Siyah inci serisinden baktığım markette olanlar no.3-68 kızıl gece,no.4-36 buğulu gece,1-1 gece mavisi. Bu arada boyadan memnunmusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?