Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim kızlar,sizde kestirmeyin uzasınlar :)
Kırıklar olsa ne olucak ki? Sonuçta saçlar kökten uzuyor,kırıklar olunca uzamaz falan diyorlar hepsi yalan.Bırakın kırıklı uzasın,zaten onları birtek siz görüyorsunuz belki sizinle beraber artıdan bikaç kişi..Birde kuaförler hep şöyle der "Aaa saçın çok kırılmış/yıpranmış uçlarından alalım" Vallahi yalan,bi arkadaşımla saçını kestirmeye gitmiştik,sonraki günde doğumgünü için tekrar kuaföre gittik fön falan çektiricekti ama farklı bi kuafördü.Kızın saçını gördü elledi mıncıkladı bilmemne.Sonra "Kırıkların biraz fazla,alalım mı?" dedi Yani bunların hepsi aynı şeyi söylüyor,yanında bikaçtane "Kırıkları alaım,bak şu model sana çok yakışıcak" deyince de zaten bayanız zaafımız var, direk evet diyoruz.Kırıkları napcaz peki cicim :97:
Kırıklar olsa ne olucak ki? Sonuçta saçlar kökten uzuyor,kırıklar olunca uzamaz falan diyorlar hepsi yalan.Bırakın kırıklı uzasın,zaten onları birtek siz görüyorsunuz belki sizinle beraber artıdan bikaç kişi..Birde kuaförler hep şöyle der "Aaa saçın çok kırılmış/yıpranmış uçlarından alalım" Vallahi yalan,bi arkadaşımla saçını kestirmeye gitmiştik,sonraki günde doğumgünü için tekrar kuaföre gittik fön falan çektiricekti ama farklı bi kuafördü.Kızın saçını gördü elledi mıncıkladı bilmemne.Sonra "Kırıkların biraz fazla,alalım mı?" dedi Yani bunların hepsi aynı şeyi söylüyor,yanında bikaçtane "Kırıkları alaım,bak şu model sana çok yakışıcak" deyince de zaten bayanız zaafımız var, direk evet diyoruz.
Mesela ben saçımı son kestirdiğimde 2008 senesinde yani kadına biraz demiştim bi baktım kesimden sonra saçlarım omuzlarımın üzerine anca düşüyor.. :95: O olaydan sonra hiç kuaförde kestirmedim,uçlarını jiletle hep ben kestim (O yüzden biraz dengesizler :86:) Ozamandan buyana okadar uzadı..
Kestirmeyin kızlar,hadi güzel uzun saçlı günlere
bende boyadım :)
ilk başta bi garip geldi ama sevmeye başladım...
şuan saçım mavi siyah çok seviyorum bu rengi bayanssulusmile
6 sene siyah kullandım çok memnundum ve herkez çok yakştrrdı ama tabi sıkıldım 6 yıl sonra u dönüşü yaparak ilk karamele daha sonra sarıya boyattım ...ama gerççekten syah bir hastalık çok özledim siyah saçlarımıı yerini hiç bir renk tutmuor.....
Kırıklar olsa ne olucak ki? Sonuçta saçlar kökten uzuyor,kırıklar olunca uzamaz falan diyorlar hepsi yalan.Bırakın kırıklı uzasın,zaten onları birtek siz görüyorsunuz belki sizinle beraber artıdan bikaç kişi..Birde kuaförler hep şöyle der "Aaa saçın çok kırılmış/yıpranmış uçlarından alalım" Vallahi yalan,bi arkadaşımla saçını kestirmeye gitmiştik,sonraki günde doğumgünü için tekrar kuaföre gittik fön falan çektiricekti ama farklı bi kuafördü.Kızın saçını gördü elledi mıncıkladı bilmemne.Sonra "Kırıkların biraz fazla,alalım mı?" dedi Yani bunların hepsi aynı şeyi söylüyor,yanında bikaçtane "Kırıkları alaım,bak şu model sana çok yakışıcak" deyince de zaten bayanız zaafımız var, direk evet diyoruz.
Mesela ben saçımı son kestirdiğimde 2008 senesinde yani kadına biraz demiştim bi baktım kesimden sonra saçlarım omuzlarımın üzerine anca düşüyor.. :95: O olaydan sonra hiç kuaförde kestirmedim,uçlarını jiletle hep ben kestim (O yüzden biraz dengesizler :86:) Ozamandan buyana okadar uzadı..
Kestirmeyin kızlar,hadi güzel uzun saçlı günlere
ya arkadaslar bende sacımı siyaha boyatmak istiyorum ama cok kararsızım tenim esmer bi kac senedir hep kumral karamel tonlarında boyatıyorum ama sıkıldım siyahı özledim sizce ne yapıyım????
ben de saçımı mavi siyaha boyamak istiyorum, beyaz tende parlak siyah saç çok hoşuma gidiyor. ama bir yandan sürekli akması, bir yandan da çok sıradan olması kafama takılıyor.
neticede siyah, sıradan olmaz mı?