• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sacini siyaha boyayanlarin- boyayacaklarin Paylaşım Alanı .

oooffffffffffffffff bende saçimi voila 'nin kestane kizilina boyamak istiyorum. ama çok alistim siyaha birde ne bilim çok radikal bir degisiklik olcak gibi begenmezsem nasil geri donerim bilmiyorum. bi de çok mu dikkat çekici olur acaba ... :5:

bende kararsızdım bi süredir ama geçenlerde koleston 1-0 siyaha boyadım ve çok güzel oldu arkadaşlar siyahtan şaşmayın çok asil duruyor siyah aksesuarlar siyah göz makyajı ve kırmızı tonlarda rujla destekleyin ve farkı görün derim ben:34:

oooffffffffffffffff bende saçimi voila 'nin kestane kizilina boyamak istiyorum. ama çok alistim siyaha birde ne bilim çok radikal bir degisiklik olcak gibi begenmezsem nasil geri donerim bilmiyorum. bi de çok mu dikkat çekici olur acaba ... :5:

Bence güzel bir renk. Beyaz tenlisin diye biliyorum yakisir sana. Cok dikkat cekici degil, dogal bir renk. Siyah saci o renge boyamak icin biraz acman gerekebilir ama begenmezsen siyahla bu rengi kapatabilirsin. Ayrica o renk kutudakinden koyu tutar merak etme. 4 numaralar koyudur. Ben de sonu 6yla biten kahveleri severim. Boyamayi cok isterdim aslinda...

bende kararsızdım bi süredir ama geçenlerde koleston 1-0 siyaha boyadım ve çok güzel oldu arkadaşlar siyahtan şaşmayın çok asil duruyor siyah aksesuarlar siyah göz makyajı ve kırmızı tonlarda rujla destekleyin ve farkı görün derim ben:34:

Of ya yarami desiyorsunuz anam. :59: Bir siyah bir de kizil. Ikisine de ölüyorum ama yapamiyorum iste. Acik kumrala yani dogala mecburum artik. Sacima kina mi yaksam ne yapsam. :44:

yakın zamanda bende sacımı siyaha boyadım. beyaz tenli mavi gözlüyüm.yakıştı ama alışamadım pişman oldum.daha önce kızıldı keşke kızıl kalsaydı.şimdi loreal ultra acıcı küllü kumral aldım biraz olsun şu siyahlığı kırılır inş.

siyah ya benm rengim asaletin rengi:16::16::16::16::16::16:
cikolata kahve karamel denedm ama yine dndum syaha vazgecemiyorum arkadasssss:52::52::52:

canım bende sarıdan vazgeçemiyorum yaw.ama biara siyaha boyatmayı çok istedim yine yapamadım.ben istesem kuaförüm yapmıyor:1:

cnmm ben siyahtan karamel yaptım açık bi renk gözüm alışmadı döndüm hemen siyahıma hem açık renk yıpratıyo saçı:16::16:
sen sarıdan siyaha geçersen travma gibi olur gözün en açıktn koyuya zor alışır :66::66:

bende siyah istiyorum ama sarı saçı da çok seviyorum çok kararsızım:44:

ben karamele alışamadım açık olarak aslında koyu karameldi siyah yaptım ama bana yakışıyor siyah
sarıdan siyah yapmak bayağı bi bunalıma sokar söyliyim cnm göz alışamıyor yengem sarışındı siyah yaptı beyaz ten yeşil gözdü alışamadı sildirip sarı yaptı kimse alışamadı :53:

Bence güzel bir renk. Beyaz tenlisin diye biliyorum yakisir sana. Cok dikkat cekici degil, dogal bir renk. Siyah saci o renge boyamak icin biraz acman gerekebilir ama begenmezsen siyahla bu rengi kapatabilirsin. Ayrica o renk kutudakinden koyu tutar merak etme. 4 numaralar koyudur. Ben de sonu 6yla biten kahveleri severim. Boyamayi cok isterdim aslinda...

koyu olmasi guzel :66: zaten seviyorum koyu renkleri. Ama malesef saçimin açilmasi gerekir. Saçim siyaha boyali degil ama koyu kahveye boyayina siyah gozukuyo. Bi de beyaz tenli oldugum için simsiyah çok peruk gibi duruyo :s ondan boyle kullaniyorum :)) neyse en olmadi artik bir zor animda degistirmeyi denerim :)

kızlar ben saçlarımı bi kere bakır kızıl yaptırmıştım (kendi saç rengim koyu kestane-siyah arası bi renk) sonra siyaha boyadım saçlarımı şu an alttan turuncular çıkıyo hatta güneşte daha da kötü görünüyo. Geçenlerde gidip 1 kutu 1.0 siyah ve 3.0 koyu kestane loreal excellence serisinden aldım sizce iyi yapmış mıyım?
loreal hiç kullanmamıştım kolestondu galiba geçen sene boyadağım ve 2 kutu bile yetmemişti kıvamı çok koyuydu. saçların ilk boyandığında verdiği o peruksu rengi sevmiyorum bi süre sonra daha güzel oturuyo onun için karıştırmayı seçtim sizin tavsiye edebilceğiniz kesinlikle mavi parlaması olmayan bi renk var mı?gidip değiştirebilrim.şimdiden teşekkürler
:70:

kızlar ben saçlarımı bi kere bakır kızıl yaptırmıştım (kendi saç rengim koyu kestane-siyah arası bi renk) sonra siyaha boyadım saçlarımı şu an alttan turuncular çıkıyo hatta güneşte daha da kötü görünüyo. Geçenlerde gidip 1 kutu 1.0 siyah ve 3.0 koyu kestane loreal excellence serisinden aldım sizce iyi yapmış mıyım?
loreal hiç kullanmamıştım kolestondu galiba geçen sene boyadağım ve 2 kutu bile yetmemişti kıvamı çok koyuydu. saçların ilk boyandığında verdiği o peruksu rengi sevmiyorum bi süre sonra daha güzel oturuyo onun için karıştırmayı seçtim sizin tavsiye edebilceğiniz kesinlikle mavi parlaması olmayan bi renk var mı?gidip değiştirebilrim.şimdiden teşekkürler
:70:

Garnier veya palette de güzel siyah tonları var tatlım, neva color unkilerde güzel ama çok çabuk akıyor . :)

tamam canım.peki loreal excellence serisi nasıl kullandın mı?

Yok onu hiç kullanmadım ancak Loreal in kötü çıkacağınıda düşünmüyorum .
Bir dede siyaha boyayacak arkadaşlar boyaya eskra parlaklık yumuşaklık için zeytinyağı ekleyebilirler . Uzman tvde izledim geçen , yakın zaman içinde boyayacağım saçımı inşallah bir uzasınn .

Yok onu hiç kullanmadım ancak Loreal in kötü çıkacağınıda düşünmüyorum .
Bir dede siyaha boyayacak arkadaşlar boyaya eskra parlaklık yumuşaklık için zeytinyağı ekleyebilirler . Uzman tvde izledim geçen , yakın zaman içinde boyayacağım saçımı inşallah bir uzasınn .

teşekkür ederim çok yardımcı oldun.bu bilgiyi de verdiğin iyi oldu :61:

Arkadaşlar bende siyah yapmayı düşünüyorum ama çok fazla koyu olmasından korkuyorum küllü siyah gibi durması beni çok mutlu eder ışıkta hafif beyaz parlamasını istiyorum yardım edin lütfen Nicole SCHERZİNGER gibi olsuun :18:

Son düzenleme:
sert durmayan bi siyah küllü gbi iştw bunlar gbi varmı önerisi olan

$nicole_scherzinger_resim_q43iut.jpg $nicole_scherzinger.jpg Eki Görüntüle 191589

Son düzenleme:
Kızlar Palette'nin siyahı ile boyadım biraz önce yıkadım ve çok beğendim tavsiye ediyorum siyah severlere :93:

bende bugün siyaha boyadım hem saçımı hemde çıtçıtlarımı öyle parlak görünüyorlarki kırıklardan eser kalmadı :D ben palette falan almadım alix in 1.0 kuzgun siyah diye bir rengi var kesinlikle mükemmel.saçımı besledi sanki bir parlıyor nasıl :81::90:

banyo yaparken simsiyah su akıp midemi bulandırsa her yeri boyasa yastık yorgan siyah olsa da siyahtan vazgeçmicem insanın kaşı gözü daha güzel ortaya çıkıyor ve patlıcan moru dahil her rengi denemiş bir insan olarak mavi siyah saçlarım vazgeçilmezim. O kadar değişik farklı bir havası var ki siyah saçın ben burdayım diye devamlı belli ediyor. Sarı saç inanılmaz ucuz ve kalitesiz duran bir saç rengi sarışın kadınların hepsi bana çok pasaklı geliyo nedense ve bence yüzleri bile gzel durmuyo koyudan saşmam esmerin adı da tadı da bambaşka =)

Back