aa hadı ya bende boyle pembemsı tatlı bı kızılk ıstıodum o zaman yaramaz banabıde palette nın sarap kızılını dusunuorum ama bılemedım sen ne onerırsın canım?
ben 1.5 ay önce röfleden döndürdüm saçlarımı kızıla ama istediğim turuncuyu elde edemedim.kuaförler hep açıcaz rengi diyo.zaten saçlarım çok zara gördü yıprandı o yüzden açıcı kullanmak istemiyorum.normal bi boya ile elde edemem mi bu rengi acaba?
canım sanmıyorum yani elde edersin ama turuncu olmaz bakır kızılı olur açmadan kızıllığı yok edemezsin.palettenin açıcısı oryel gibi değil zaten 5-10 dk tutuyorsun normal bi boyanın verebileceği kadar zarar veriyo.illa turuncu istiyorsan kuaförde oryelle açtırmak yerine bunu deneyebilirsin bence
canım bu renk kızıl viyoleye benziyor.
igora da bulursun güzel renk çok cart kızıl değil hoş bir renk ben boyamıştım 6.89 tonuyla. bu serinin en koyusu numara olarak 4.89 en açığı 7.89 numara. keyfine göre seç.
canım bende kutudaki resme kanıp almıştım pembemsi diye:))
ama umduğum gibi çıkmadı. Hala tam gönlüme göre pembemsi bir kızıl bulamadım ama sonbahar kızılı en yakını galiba..
istersen sonbahar kızılı ile şarap kızılını karıştır öyle de güzel olur.
peki canım sadece palette şarap kızılıyla elkde edılemezmı oyle bır ton?fisfisfis
şarap kızılını tavsiye etmiorum ben çok mat bir renk sonbahar kızılı en güzeli en azından canlı bi kızıl