valla mrb kızlar benim saçımda kızıldı çok zor ama nerdeyse ben bir senedir kullandım şimdi ise patlıcan mor yaptım ve çok memnunum bu daha güzel
slm arkadaslar bende saçımı palette sonbahar kızılı ile boyadım önce hostu ama soradan matlastı ve donuk bi renk oldu.üzerine yeniden kızıl boyamak istiyorum.tavsiye edeceğiniz bir kızıl tonu ve marka varmı. kızılın üstüne kızıl yapmak kıpkırmızı saçlar ortaya çıkarmaz demi(
kızılla ilgili baya tecrüben var sanırım bu yüzden bişey sormak istiorum; palette sonbahar kızılı ile palette şarap kızılını karıştırırsam nasıl bir renk olur? hiç denedin mi acaba bu konuda önerin var mı CADIARZU ben sonbahar kızılının canlılığını seviyorum fakat biraz daha vişneye kaçsın istiyorum bu yüzden şarap kızılıyla karıştırmak geldi aklıma ama karar veremedim koyu bir renk çıkmaz ortaya sonra di mi? ben koyu kızıl istemiyorum çünkü canlı vişne kızılı istiyorum :1rolleyes:tatlım,
ben 2 yıl palette sonbahar kızılı ve şarap kızılı kullanmdım.ama benimki boyama vakti gelene kadar solmuyordu. hiç bir markadan memnun kalmadım kızılda,sadece paletteden memnun kalmıştım.
gerçi daha 1 kez boyamışsın. kızıl 2-3 boyamadan sonra oturur. ilk boyadan sonra 1-2 hafta içinde yeniden boyaman gerekir renk iyice oturana kadar.sonra normal aralıklarla dip boyası yapabilirsin.ama benden söylemesi kızıl zor renktir ve çok uğraştırır.3 haftada bir boyaman gerekir hangi boya markası olursa olsun tatlım.kızıl çok çabuk akarsürekli yenilemen gerekir.bütün markalarda bu böyledir. istersen yine sonbahar kızılı boya yine çabuk solarsa o zaman başka marka bakarsın.
ben her merkayı kullandım kızılda,en kalıcı ve saçı yıpratmayan kızıl boyalar palette de var. a.s.
kızılla ilgili baya tecrüben var sanırım bu yüzden bişey sormak istiorum; palette sonbahar kızılı ile palette şarap kızılını karıştırırsam nasıl bir renk olur? hiç denedin mi acaba bu konuda önerin var mı CADIARZU ben sonbahar kızılının canlılığını seviyorum fakat biraz daha vişneye kaçsın istiyorum bu yüzden şarap kızılıyla karıştırmak geldi aklıma ama karar veremedim koyu bir renk çıkmaz ortaya sonra di mi? ben koyu kızıl istemiyorum çünkü canlı vişne kızılı istiyorum :1rolleyes:
kızlar yıllardır saçlarımda balyajı kullanıyodum.iki aydır kızıl deniyorum ama istediğim parlak kızılı bir türlü tutturamadılar.önereceğiniz parlak kızıl renk ve marka varmı?bana yardımcı olurmusunuz ltf.şimdiden herkese tşkler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?