- 26 Mart 2008
- 409
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar en canlı vişne kızılı gibi olan renk hangisi kafam karıştı benim??
koleston aşk alevimi palette sonbahar kızılımı yolsa loreallemi???
yardım edinnnnnnnnn
benim saçlarım koyu kahverengiydi ve kızıla boyamak istiyordum kuaföre sorduğumda açmamız lazım dedi ve baya bi para istedi. ben kendim gittim kolestonun özel kızıllar serinden kor ateş kızılı aldım mükemmel sonuç ne bir yastığa geçme ne akma hiç bir problem yaşamadım tavsiye ederim
ya kızlar en koyu kızıl hangisi oluyor resim var mı koyarmısınızz,
arkadaşlar koleston yakıcı viyole nasıl bır renk kullanan oldu mu daha once?
en kızılı canım ben yeni boyadım lorel in siyah kızılı ama tavsiye ederim mükemmel bir renk yaprak dökümündeki ferhundenin aynısı oldu ve ışıl ışıl yaptı koyu renk arıyorsan tam sana göre...:enbuyukkk:
saçımı açık bakır rengi yapmamda bana yardım edecek birileri yokmu acaba????
canım ben de aynı şeyi istiyordum.saçlarım kızıldı palettenin renk açıcısını aldım 5-10 dakka beklettim baya bi açıldı hatta sarıyla turuncu karışımı bir renk oldu.şimdi saçımı biraz dinlendirip kuaföre gidecem turuncu yapması için çünkü bana da saçının renginin açılması lazım demişlerdi ben de oryel istemiyordum hem çok para hem de mahvediyo saçları.ama palette yıpratmadı hiç. senin saçların da koyuysa böyle yap derim ben yerimseniben