Küllü kahve olan güneş ve denizden rengi sarıya dönük açılmış saçlarımı Palette'nin YENİ Deluxe serisinin Bakır Kahve rengine boyadım. Kutuda çok canlı ve güzel duruyordu. Kutudakinden çok farklı ve çok koyu, siyaha yakın bir renk oldu. Palette'nin kızılları akıyor mu zamanla acaba, bu markanın kızıllarını kullananlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Loreal'in Akaju Kahve rengine boyadığımda çok akmıştı, belki Palette de akar diye umut ediyorum ama akmıyorsa kötü...
canım yaaa palette loreale falan göre çok geç akıyor yani ben neredeyse 1ay kullanıyorum da solmuyor bile ki kızıl çabuk solar...
belki de benim saçımda böledir...
ay bepenmene çok sevindim
en kısa sürede foto bekliyorum
tahmin edebiliyorum nasıl tatlı bi renk çıktığını
güle güle kullan canım
Amonra biraz geç oldu ama ancak yükleyebildim
boyandıktan sonraki rengi değil ama 2 yıkama sonrası falan bu renkte. Daha açık ve daha canlı bir kırmızı oldu bundan sonra bu şekilde kullanıcam.
Eki Görüntüle 247652
Amonra biraz geç oldu ama ancak yükleyebildim
boyandıktan sonraki rengi değil ama 2 yıkama sonrası falan bu renkte. Daha açık ve daha canlı bir kırmızı oldu bundan sonra bu şekilde kullanıcam.
Eki Görüntüle 247652
Saç rengin çok güzelmiş canım bayıldımm:) Ten rengin ne acaba?
foruma yeni üye oldum ve benm sorunum ashleenin paylaştığım saç rengi tam olarak ne renk oldugunu,hangi marka ile elde edilebileceği hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim :)
kızlar benim saçımda kızıl balyajlar vardı hatta daha sonra kırmızı attırdım.Şimdi koyu kestaneye boyatıp kapattım ama daha 3-4 yıkamada alttaki kızıllar belli olmaya başlıyor.Bir de ışık vurunca bildiğin kızıl gibi.Onu nasıl halledebilirim ki:2:
Exicolor 7.73 Bal Kumral
Exicolor 7.43 Dore Bakır
Bu rengi elde etmen icin sac zemininin acik renk olmasi gerekiyor.
Küllü kahvelere boya canim. Ama küllü kahveler market boyalarinda pek yoktur tüp boyalarda bulabilirsin. Mesela ben exicoloru kullaniyorum, bu markanin 5.1 küllü acik kahvesi var ama acik dedigine bakma koyu tutuyor bu tonlar. Bir yöntem daha var; kullandigin boyanin icine nohut kadar yesil boya kattiginda kizilliklari bir kac boyamada kapatir. (yesil+kirmizi=kahverengi) Bu arada bunu sadece kizil parlayan balyajlarina uygula yoksa diger kisimlar yesil parlayabilir.
teşekkürler slania ama bnm sacım su an kızıl :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?