Merhaba arkadaşlar, ben geçen gün koyu kahverengi olan boyalı saçlarımı kızıla boyadım. ben kırmızı ve bakır karışımı kızıllıktan istiyordum. bunun için de palette tarçın bakır ve birazcık da kızıl kullandım. tabi saçlarım kahverengi oldugu için rengi açmam gerekiyordu. bunu da karışımın içine palette açık papatya ekleyerek hallettim
Yani iki kutu boyayı karıştırdım bir parmak kadar da kızıl ekledim. Sonuç çok başarılı. Saçlarım biraz matlaştı ama görünürde değil de uçlarına dokundugumda belli oluyor. Kırıkları aldırırsam bu işi eksiksiz başarmış olucam.
Fotoğraf koymayı deneyeyim ama yeni üye oldugum için bir kısıtlama var mıdır bilmiyorum. hemen deniyorum.
Uploaded with
ImageShack.us oldu mu ki?
İşte bu saçımın şimdiki hali. Bundan önce dediğim gibi koyu kahveydi. Güneşte daha canlı, daha kızıl duruyor tabi, fotografta biraz dandik duruyor.
Benim size danışmak istediğim şey şu. Ben bir dahaki boyamada yine aynı karışımı yapmak istemiyorum. Çünkü saçım o zaman daha da yıpranacak. Belki bu sefer açık papatyayı kullanmayabilirim diyorum. Sizce o zaman koyulaşır mı saçım? Ve aslında istediğim renk tam olarak şu. Ona tek boya ile ulaşabilir miyim? Teşekkürler :)
Uploaded with
ImageShack.us