- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Mrb kızlar;
Sizler deneyimlisiniz bana yardımcı olur musunuz?
Ben 2 ay önce saçımı mavi siyaha boyattım daha öncede 1-2 yıl siyaha boyatıyordum zaten.Şimdi siyahtan çok sıkıldım zaten siyah bende çok durmuyo hemen 1 ayda akıyo şu andada bayağı aktı üstler kızıl oldu resmen.
Ben bakır tonlarında saçımı boyatmak istiyorum yıpranma olur mu?Kuaföre siyaha boyatmadan önce sorduğumda silici kullanırım demişti bakır tonlarına boyamak için.
ben de senin gibi 1-2 sene mavi siyah kullandıktan sonra kızıla döndüm. açtırma işlemiyle özellikle saç uçlarım çok yıprandı ama üst kısımlar bakımla kendine geldi. eğer saçının (yıpranma durumuna göre) bir kısmını kestirmeyi düşünüyorsan çekinmeden açtır. üstüne istediğin ton tutar ama benim gibi her ay siyah dip boya yaptıysan açtırma işlemiyle tüm saç aynı tonda açılmayıp alacalı bir kızıl olabilir (o hali de hoş duruyo aslında). zamanla boyattıkça rengi oturur.
Yok canım ben dip boyası yaptırmadım hiç.Saçlarımı kestirmek istemiyorum zaten çok zor uzuyo.
Birde senin kuaförün oryallemi açtı saçlarını.Benim görüştüğüm kuaför silici kullanıcam dedi o da yıpratmazdedi ama kafam karışık ne biliyim korkuyorum
istediğim rengi buldum sanırım ...aslında bakıra değil de kırmızıya kaçan bir renk istiyorum.. ama bunda sanırım biraz bakırlık var gibi?
Eki Görüntüle 234982
arkadaşlar benimde bi sorum var saçımı 1 ay önce kızıla boyadım rengini değişmeyi düşünüyorum üzerine kumral tutarmı. kızılın üzerine her renk ttmaz diyolar..
ben boyadım güzel oluyo ama bence kırmızıya yakın bi kızıla boyama ...
Küllü kahve olan güneş ve denizden rengi sarıya dönük açılmış saçlarımı Palette'nin YENİ Deluxe serisinin Bakır Kahve rengine boyadım. Kutuda çok canlı ve güzel duruyordu. Kutudakinden çok farklı ve çok koyu, siyaha yakın bir renk oldu. Palette'nin kızılları akıyor mu zamanla acaba, bu markanın kızıllarını kullananlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Loreal'in Akaju Kahve rengine boyadığımda çok akmıştı, belki Palette de akar diye umut ediyorum ama akmıyorsa kötü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?