normalde 3 kutut yetiyosa 2 kutu normal boyandan 1 kutut igoradan kullanabilirsin
bende sonbahar kızılı hep daha koyu tuttar
altta ki saç kırmızı açılmasına rağmen
ama olsun daha geç soluyo daha canlı duruyo en azından
Bugün boyuyorum 2 sonbahar kızılı + 1 igora yoğunlaştırıcı ile bakalım nasıl olacak.. çok heyecanlıyım umarım kıpkırmızı olmaz
Merhaba arkadaşlar, ben geçen gün koyu kahverengi olan boyalı saçlarımı kızıla boyadım. ben kırmızı ve bakır karışımı kızıllıktan istiyordum. bunun için de palette tarçın bakır ve birazcık da kızıl kullandım. tabi saçlarım kahverengi oldugu için rengi açmam gerekiyordu. bunu da karışımın içine palette açık papatya ekleyerek hallettimYani iki kutu boyayı karıştırdım bir parmak kadar da kızıl ekledim. Sonuç çok başarılı. Saçlarım biraz matlaştı ama görünürde değil de uçlarına dokundugumda belli oluyor. Kırıkları aldırırsam bu işi eksiksiz başarmış olucam. Fotoğraf koymayı deneyeyim ama yeni üye oldugum için bir kısıtlama var mıdır bilmiyorum. hemen deniyorum.
Uploaded with ImageShack.us
oldu mu ki?
İşte bu saçımın şimdiki hali. Bundan önce dediğim gibi koyu kahveydi. Güneşte daha canlı, daha kızıl duruyor tabi, fotografta biraz dandik duruyor.Benim size danışmak istediğim şey şu. Ben bir dahaki boyamada yine aynı karışımı yapmak istemiyorum. Çünkü saçım o zaman daha da yıpranacak. Belki bu sefer açık papatyayı kullanmayabilirim diyorum. Sizce o zaman koyulaşır mı saçım? Ve aslında istediğim renk tam olarak şu. Ona tek boya ile ulaşabilir miyim? Teşekkürler :)
Uploaded with ImageShack.us
kıpkırmızı da olsa nasılsa bi kaç yıkamada solacak
onun için kızılda ne kadar kırmızı o kadar iyi bence
merakla bekliyorum boyadıktan sonra foto koy emi
çok merak ettim
ona göre bi dahaki boyamaı sonbahar kızılıyla yapcam biliyosun
Amonra, saçımı boyadım teknik bir arızadan ötürü foto koyamadım ama en yakın zamanda koyacağım
Öncelikle belirteyim 2 sonbahar kızılını karıştırdım ve çekine çekine 1 tüp kızıl yoğunlaştırıcıyı döktüm rengi o kadar koyu oldu ki resmen mor oldu ve tırttım boyamaya boyarken de dua ettim mosmor olmayayım diyeNeyse ki sonucu beğendim öyle çok kırmızı falan olmadı. Sadece sonbahjar kızılı ilk boyadığımda daha koyu oluyordu bu daha kırmızıya yakın ve daha tatlı boğucu olmayan bir renk oldu. Bundan sonra favorim budur
arkadaşlar ben saçımı bir süredir palette tarçın bakıra boyuyorum seviyorum bu rengi ama dün markette saç boyalarına şöyle bi göz gezdirirken palettenin yeni çıkardığı deluxe 7-77 yoğun bakırı gördüm resmen vuruldum çok hoşuma gitti. saçım şuan tarçın bakır ama tam turuncu ya da kızıl değil sarımsı bi turunculuk var. sizce boyasam kutunun üzerindeki rengi tam elde eder miyim?
saçlarımı hep paletteyle(radiance serisiyle) boyadım şimdi de kestirmek zorunda kaldım çok yıprandı en son boyadığımda, ama kızıla devam etmek istiyorum sizin önerdiğiniz bi marka var mı acaba saçı fazla yıpratmayan?
ben de kızıl ya da bakır kullandım şimdi açık bakır var, koleston, loreal, palette, neva, garnier serilerini kullandım garnier dan memnundum ama onda renk seçeneği yoktu fazla palette saçı çok yıpratıyo koleston da öyle loreal in tutmamasından şikayetçiydim en son şimdi akos kullanıyorum hem renk tonları fazla hem diğerlerine göre yumuşak yapıyor saçımı, yalnız bunu kuaför boyası olduğundan her yerde bulamayabilrsin kuför malzemeleri satan yerlere bak :)
tamam bide akosa bakiim o zaman , teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?