Slania cevabın için teşekkür ederim
3 kutu sonbahar kızılı kullanıyorum ben saçımı boyarken. Bu şekilde nekadar yoğunlaştırıcı katmalıyım boyama? 1 tüpün hepsini katıp kıpkırmızı olmayayım?
Eki Görüntüle 230617 bu da benim saç rengim ama şuan ki rengim tepe kısmındakiler gibi sarımsı turuncumsu bişey...parça parça oldu kusura bakmayın. :26:
Tarçın bakır kutudaki gibi tuttuğuna göre bu da aynı kutudaki gibi tutar. Dene canım beğenmezsen akıtman kolay olur bu rengi...
Rica ederim...
İlk önce çeyrek ya da yarım tüp katıp yavaş yavaş artırarak yap istersen. Kızıllık istediğin yoğunluğa gelince en son ne kadar kullandıysan her zaman o kadar kullan. Bir tüpün kıpkırmızı yapacağını sanmam ama sen yine de dediğim gibi yavaş yavaş arttır. Bu arada kullandığın marka palette yani schwarzkopfun ürünü, bulabilirsen yoğunlaştırıcı olarak igorayı tercih et o da schwarzkopfun...
Eki Görüntüle 221126 Eki Görüntüle 221125
Eki Görüntüle 221124 Eki Görüntüle 221123
bunlarda benim evde boyadığım kızıl saçlarım
fönsüz hali biraz karışık ama olsun
çok begendim bnde bu renk istiyorum nasıl yaptın açıklar mısın
çikolata kahve boyalı saçımı
kırmızı açıcıyla yani oryalle açtım ve böyle oldu bu boya değil
ama bugün akos çilek kırmızı ve igora kırmızı yoğunlaştırıcı aldım
taban rengi elde ettim şimdi daha kırmızı bi renk elde edicem inşallah.
igorayı kolay bulabildin mi? ben de almayı düşünüyorum en yakın zamanda.
kızlar aranızda kızıl olmak uğruna saçlarını açtıran var mı?? yanar mı?? :18:
bi kaç sayfa geride benim kırmızı acıcıyla açılmış hali var
bişey olmadı benim saçıma
Eki Görüntüle 221126 Eki Görüntüle 221125
Eki Görüntüle 221124 Eki Görüntüle 221123
bunlarda benim evde boyadığım kızıl saçlarım
fönsüz hali biraz karışık ama olsun
peki boya yok muydu saçında açmadan önce? boyalı saçı açınca yanar diyorlar da.. saçlarım ince telli bir de benim
kızlar yardıma ihtiyacım vaar. bir buçuk ay önce saçımı aşk alevine boyadım.ama dipleri daha açık oldu nedense. tekrar boyaycam derken aradan bırbucuk ay gectı ve tabı diplerden bir cm kendı saçım cıktı.
şimdi tekrar aşk alevıne boyayacağım ama sizce o bir cm lik dip saçım yıne oyle daha açık kızıl olur mu? tırsıyorum yıne oyle olur die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?