Arkadaslar aranizda koleston sarap kizili kullanan var mi? Nasil bir renk cikar ortaya? Koyu, bordoya yakin bir kizil elde edebilir miyim?
arkdaşım boyamıştı bu renge koyu kızıl oluyor özellikle güneşte beli oluyor kızıl olduğu ben kolestonun kızıl büyü kullanıyorum genelde herkes soruyor hangi renk çok güzel diye
bende 3 hafta önce kızıl büyüye boyattım kestane rengiydi eski saçım açmadan 1 seferde tuttu güzel oldu
bunlarda benim evde boyadığım kızıl saçlarım
fönsüz hali biraz karışık ama olsun
saçlarım orta küllü kumral saçlarımı bu renge hangı no marka ile ulasabılırım lutfen yardım edın
Hizliupload.com
benimde saçlarım kumraldı ama şimdiii yoğun kızıla boyattım loreal nasıl olacak çok merak ediyorum inşallah güzel bi, renk çıkar
kızıl iyi güzelde bende 3 hafta önce boyattım akma olayını nasıl yapıyorsun havlu kırmızı oluyor, tatile çıkıcam şuan kırmızı bir havlu aldım çözüm olurmu bilmem ıslanınca akması kötü bir tek zamanla geçermi bilemiyorum. sende böyle sorun olmuyormu, oluyorsa çözümü nasıl buldun ?
doğal kızılın dışındakileri beğenmem (kızıl teni, çili ve kızıl saçıyla birlikte tam uyum içinde doğmuş olanların dışındakiler)
elbet zevk meselesidir, ben yakıştıramıyorum..
zaten doğal saç renginiz sizin teninize gözünüze kaşınıza dudaklarınıza en uyumlu renktir...
Canım kızıl deneyimlerime göre sana fikir sunmak isterim ama lütfen yinede bir kuaföre danış,evde boyamayı tercih etsen bile renk açısından.
1.resim için-Loreal Recital Preference Saç Boyası 6/64 Bakır Kor Kızıl
2.resim için -Palette son bahar kızılı ve içine Igora Royal Saç Boyası 0-88 Kırmızı Yoğunlaştırıcı
Ayrıca kuaförde boyatma yanlısı değilim kızlar emin olun ki biraz deneyim ve sağlam bi araştırmayla evde istediğiniz rengi elde etmek için hiçbir engel yok.:82:
Arkadaş Igora Royal Saç Boyası 0-88 Kırmızı Yoğunlaştırıcı tavsiye etmiş. İlk defa duyuyorum bilgisi olan var mı bu ürün hakkında? Sonbahar kızılı kullanıyorum 4 yıldır acaba bu ürün ile karıştırıp boyadığım zaman saç renginde bir değişklik mi oluyor, daha canlı ve parlak bir görünüm mü kazandırıyor merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?