Ben de Voila bakır kızıl hakkında yorum istiyorum ama kimse ilgilenmiyo
Benim saçlarım kızıl ama baya uzadı artık diplerden kendi renkleri çıktı sarı röfle yaptırmak istiyorum ama iyice beklemem mi gerekiyo çabuk da uzamıyo çok sıkıldım artık bebek de düşünüyoruz hamile kalırsam boyatamam da şimdiden bi çözüm bulmam lazım ne yapmalıyım lütfen yardımmm
Benim saçlarım kızıl ama baya uzadı artık diplerden kendi renkleri çıktı sarı röfle yaptırmak istiyorum ama iyice beklemem mi gerekiyo çabuk da uzamıyo çok sıkıldım artık bebek de düşünüyoruz hamile kalırsam boyatamam da şimdiden bi çözüm bulmam lazım ne yapmalıyım lütfen yardımmm
bu arada çok mutsuzum, siyahtan artık gerçekten çok sıkıldım ve kuaföre gidip açtırıcak (60 dedi) param da yok açıkçası ünv öğrencisiyim. bu renk konusunda yardımcı olursanız sevinirim
valla canım çok cüzi bir paraya oriel alıp evde aç çok basit ben görümcemin açmıştım sonrasındada üstüne ben palettenin koyu yakutunu kullanıyordum tavsiye edebilirm renk çok güzel çıkıyor diğer boyalar hakkında bir fikrim yok ama saçlarını açmadğn sürece saçların yarım yamalak olur malesef
arkadaşlar bana yardım edin bi ya saçımı sonbahar kızılına boyadım saçımın rengi siyahtı şimdi kapatmak istiyorum kızılı nasıl yapacam acil yardım((((
saçınızı igora royalden başka boyayla boyamayın. her markanın her rengini bizzat denemiş biri olarak söylüyorum ki IGORA bir numara.ben size sadece igorayla çalışan kuaförümü öneririm : FENOMEN bay bayan kuaför salonu 876 80 14
beylikdüzü migros aşağısında MEDILIFE hastanesi acil kapısı karşısı
hayalinizdeki rengin birebir aynısını saçınızda görmenin mutluluğunu yaşayın. bakır kızılımın renginin sırrını kimse çözemedi hala :) kim denediyse ya turuncu oluyor ya kızıl. Kuaförüm Harun Bey'e sonsuz teşekkürler...Eki Görüntüle 162598 Eki Görüntüle 162597
saçınızı igora royalden başka boyayla boyamayın. her markanın her rengini bizzat denemiş biri olarak söylüyorum ki IGORA bir numara.ben size sadece igorayla çalışan kuaförümü öneririm : FENOMEN bay bayan kuaför salonu 876 80 14
beylikdüzü migros aşağısında MEDILIFE hastanesi acil kapısı karşısı
hayalinizdeki rengin birebir aynısını saçınızda görmenin mutluluğunu yaşayın. bakır kızılımın renginin sırrını kimse çözemedi hala :) kim denediyse ya turuncu oluyor ya kızıl. Kuaförüm Harun Bey'e sonsuz teşekkürler...Eki Görüntüle 162598 Eki Görüntüle 162597
sağol canım bugun bir arkadaşım kendisinin oryalle açabiliceğini söyledi cok mutlu oldum ben de korkuyorum ya yanarsa saçlarım diye ama yapıcam yine de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?