- 5 Mart 2011
- 19
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızıl gercekten nankör bir renk hemen akıyo iğrenç bir hal alıyor
yoo bence kızıl harika bi renk çok canlı kızıl olmayınca aksada rengi çok kötü durmuyo. çok canlı kızıl olup aktığından pembemsi bi renk oluyo ama ben genelde koyu renk yaptığım için sorun olmuyo. saçta en sevdeğim renk koyu kızıl tonları
Tabiki hoş bir renk hele tarçın bakır tonlarına bayılıyorum ve kendime çokta yakıştırıyorum. Ama bu tarz renkler hemen akıyor ve sürekli boyama gerektiriyor. Akınca da kötü oluyor.
evet bencede tarçın bakır karışımıda çok hoş duruyo sürekli derken sen ne kadar sıklıkla boyuyosun saçını
Ben tarçın bakır yapmıştım. Sonradan 3-4 hafta ara ile tekrar boyadım.Çünkü hemen aktı ve berbat oldu. Bu durumu 4 kere tekrarladım. Baktım olmuyor. Sogudum değiştirdim saç rengimi bakırlıktan kurtulana kadar da biraz ugraştım.
anladım canm ben saçlarımı boyayalı 1 ay oluyo ama akma olmadı ilk boyadığım gibi duruyo saçlarım
Ne güzel şaşırdım genelde hep alıyo diyorlar. Kırmızıya daha cok yakın renklerde öyledir belki de bilemiyorum ki:26:
ben ilk kuförde boyattım kızıl viyoleye bi kaç renk karıştırıp boyuyodu ama 1 ay sonra sonra bakıra dönüyodu bu rengi aldım çok memnunum çok hoşuma gitti bundan sonra hep bunu yapcam artık
Sevindim adına tatlım güle güle kullan saçlarını ben kahve tonlarona döndüm. Şimdi terracota ile açık kumralı karıştırıcam. böyle güzel bir kahve tonu cıkıyor. Kolestonun begendim cok
bende aynı boyayı kullandım (igora 7-7887 bakır kızıl) baya bir kırmızı oldu. anlayamadım yani.bu bence sadece bakır 7-77
Ya arkadaşlar saçlarım kaşlarım siyah. Saçlarımı kızıl yapsam kaşlarım siyah kalsa nasıl olur
çok kötü durmuyo bende aynı şekildeyim
benim saçlarım siyah aşk alevine boyuyorum hep anca güneşte güzel görünüyo