Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bunlar harika. Ben icinde turunculuk olan kirmizilara bayiliyorum:
Koleston vahsi kizilla bu renk elde edilebilir mi?
Kızlarr şu boya hakkındaki görüşlerinizi söyleyebilir misinizz?
Eki Görüntüle 142108
bu forumda voila pek sevilmiyor sanırım, koleston iyi diyorlar ama koleston bakır kızılın kutusundaki renk daha kırmızımsı. ben kırmızılık olmasını istemiyorum turuncu gibi olsun. voila'nın kutusundaki renk çok hoşuma gitti. şu anda saçım sıcak çikolata renginde. açtığım başlıkta bi üye fotoğrafını paylaşmıştı onun rengi çok hoşuma gitti hatta tam istediğim renk aslında
bende bu boyayı beğeniyorum deneyen varmı boyamak istiyorum üstündeki modele de çok yakşmış
Kızlar birşey sormak istiyorum. benim kendi saçlarım siyah. 3 yıldır falan saçlarımı kızıla boyuyorum ara ara. hepsini değil uçlarını boyuyorum. ama kendi rengi koyu olduğu için öyle cırtlak kızıl olmuyor gün ışığında hafif bi kızıllık geceyse siyah koyu kızıl gibi duruyor.aktıktan sonra biraz açık kahve gibi bir renk alıyor ve o rengi sevmiyorum. şimdi geçen hafta kızıla boyadım ve bu kızıl aktıktan sonra koyu kahve gibi bir renge boyayıp bir daha boyamayı düşünmüyorum artık kendi rengiyle kullanmak istiyorum saçımı. ama bazı yerlerden kızılın ustune kullanılan rengin tutmadıgını alttan kızılın mutlaka çıktıgını duymustum fakat benim saçım siyah olduğu için kızılda tam tutmuyor. kararsız kaldım napsam o akmış kızılı koyultabilirim?
merhaba herkese. bu mesajıma kimse cevap vermemiş çok merak ediyorum bu rengi...şu an saçım palette naturals açık karamele boyalı. bu renk tutar diye düşünüyorum ama daha önceden garnier hiç kullanmadığım için kararsız kaldım. bu renge boyayan varsa yardımcı olursa çok sevinirimmerhaba garnier bakır kızıla boyayıp memnun kalan oldu mu? renk bu:
Eki Görüntüle 122133
merhaba herkese. bu mesajıma kimse cevap vermemiş çok merak ediyorum bu rengi...şu an saçım palette naturals açık karamele boyalı. bu renk tutar diye düşünüyorum ama daha önceden garnier hiç kullanmadığım için kararsız kaldım. bu renge boyayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
2 yıla yakın zamandır bende kızılı kullanıyorum akmasından yana çok sıkıntım vardı önceleri ama zamanla alıştım, hiç bir sıkıntı yaşamıyorum artık. ona göre alıyorum kıyafetlerimi, açık renklerden kaçınıyorum mesela. ayda 1 defa mutlaka boyatıyorum, akınca çok kötü görünüyor çünkü saçıma dokunasım bile gelmiyor. bugün gittim yeni boyamı yaptırdım geldim evime. ah bir de akmasa ne güzel olucak.
buda saçlarımın rengi buyrun;
peki, bu renge boyayan biri foto olarak saç rengini paylaşabilir mi? koyu mu çıkıyor renk?bence kutudaki gibi olmaz çünkü bakır kızıl böyle bi renk değil
garnieri bilmiyorum işte, ama bakır kızıl normalde bunlar gibi bi renk
Eki Görüntüle 149334 Eki Görüntüle 149333
Kızlarr şu boya hakkındaki görüşlerinizi söyleyebilir misinizz?
Eki Görüntüle 142108
bu forumda voila pek sevilmiyor sanırım, koleston iyi diyorlar ama koleston bakır kızılın kutusundaki renk daha kırmızımsı. ben kırmızılık olmasını istemiyorum turuncu gibi olsun. voila'nın kutusundaki renk çok hoşuma gitti. şu anda saçım sıcak çikolata renginde. açtığım başlıkta bi üye fotoğrafını paylaşmıştı onun rengi çok hoşuma gitti hatta tam istediğim renk aslında