- 8 Mart 2011
- 37
- 0
merak etme bişey olmaz 15dk tutman yeterli olucaktr hiçbirşeyde olmaz bana güven rahat ol
canım hafta içi fırsat bulamıyorum muhtemelen cumartesi günü deniycem :) bana şans dile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merak etme bişey olmaz 15dk tutman yeterli olucaktr hiçbirşeyde olmaz bana güven rahat ol
Evet bunlar harika. Ben icinde turunculuk olan kirmizilara bayiliyorum:
Koleston vahsi kizilla bu renk elde edilebilir mi?
cnm benim saçım açık kahveydi kendi rengi yani hatta bazı kısımları sarıya dönüktü neyse ben önce kızıl bakır boyadım koleston daha sonra onun üstüne (tabi kızıl bakırı bi kaç kullandım boyayı yineleyerek) koleston kor ateşi alevi rengini boyadım bunun gibi bişey oldu.. önceki boyalrdan mı yoksa saçımın orjinali açıktı ondan mı bilemem ama çok hoş ve iddalı duruyodu .. ama her kızıl gibi hemen akıyo
ya arkadaşlar saç rengim kızıl ama ben artık saçımı boyamak istemiyorum kendi saç rengim de açık kahve saç uçlarım kızıl diplerimde açık kahve ve boya aktıkça dipten uca dogru çok saçma bi geçiş olmaya başladı uçlardaki kızıllıgı direk açık kahveye boyasam geçer mi yoksa uçları açıp mı boyasam ??? yardımcı olursanız seviniirim ..
Canim artik vazgectim bu renkten. Benim kendi saclarim acik kumral siyahtan o renge dönmeye calisiyorum. Artik boyamak istemiyorum saclarimi. Yine de sagol ilgilendigin icin.
Acik kahveye boyarsan kapanmaz kizillik. Bir süre beyaz sabunla akit saclarindaki boyayi, iyice akip acik kizil-turuncu gibi bir renk olunca üzerine acik küllü kumral ya da küllü kumral boyarsan kendi sac rengine yakin bir renk elde edebilirsin. Ama zamanla rengi acilmazsa kizili aciciyla acmak zorununda kalabilirsin.
bende az önce saçımı koleston -çekici bakır- ile boyadım bakalım nasıl olacak :18::18:
beyaz soluk tenli yeşil gözlüyüm.turunculuk bakırlık içeren kızılları ve çok dikkat çekici kızılları sevmiyorum.bana hangi markanın hangi kızılını önerirsiniz kızlar
kızlar aşk alevi rengine boyuycam.saç rengim koyu kahve boyasam çok mu koyu olur
Ben kullandım loreal majirel'de çok güzel bir renk ve çok iyi tutuyo benim o rengi elde etmem diyerek boyadım ama tam renk tuttu alt rengim bu rengin daha koyusuydu yinede süper olmuştu.ve saçlarım parıl parıl dı kendi saç rengim gibi ve akınca daha da güzelleşiyor kumralımsı bir bakır oluyor...
saçınızı igora royalden başka boyayla boyamayın. her markanın her rengini bizzat denemiş biri olarak söylüyorum ki IGORA bir numara.ben size sadece igorayla çalışan kuaförümü öneririm : FENOMEN bay bayan kuaför salonu 876 80 14
beylikdüzü migros aşağısında MEDILIFE hastanesi acil kapısı karşısı
hayalinizdeki rengin birebir aynısını saçınızda görmenin mutluluğunu yaşayın. bakır kızılımın renginin sırrını kimse çözemedi hala :) kim denediyse ya turuncu oluyor ya kızıl. Kuaförüm Harun Bey'e sonsuz teşekkürler...Eki Görüntüle 162598 Eki Görüntüle 162597
kızlar aşk alevi rengine boyuycam.saç rengim koyu kahve boyasam çok mu koyu olur