- 8 Aralık 2009
- 296
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar saçımı boyadım ama hiç tutmadı.çabuk yıkadım sanırım.
kahverengi gibi siyah gibi sadece ışıkta azıcık bi kızıl parlıyor ama o da çoook dikkatli bakılırsa yani
ağlicam sinirden yaa
yarın gidip boyatsam mı kuaföre düzgünce acaba?
Saclarima kirmizi rofle atirmistim, ama simdi akti ve ayri bir hos renk oldu
cnm son halını bılmıyorum ama kesınlıkle kırmız röfle tam senlık rahatca soleyebılırm hıc sasma derım cnm
Kızlaaar saçımı ( eski tonu kızıl bakır arasıydı ) Palette Radience 6.99 Kışkırtıcı Viole ve Palette 5-89 Koyu Yakut renklerini karıştırıp boyadım.
Sonuç beklediğimden çok daha mükemmel bir renk!!!! gerçi ne renk beklediğim de belli değildi ama bu kadar hoş, dikkat çekici bişi çıkacağını sanmıyordum.
koyu kızıl ile çok az mora çalan bir renk oldu:smiley-cool:... açık tenli olunca da süper durduu.
sabahtan beri departmanlardan sayısız iltifatlar aldım:sm_cool:
kızııll saçlarımmm hihoyyyt
kıslar ben saçımı 3 seferdir palatte sonbahar kızılını kullanıyorum. muhteşem oldu saçlarım. tenim buğdayın birazcık koyusu çok değil. ve işte rengim budur dedittirdi.
palette markasını ok seviyorum gerçktn kaliteli.
pişamn değilim yoğun kızıl isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.
Kızlaaar saçımı ( eski tonu kızıl bakır arasıydı ) Palette Radience 6.99 Kışkırtıcı Viole ve Palette 5-89 Koyu Yakut renklerini karıştırıp boyadım.
Sonuç beklediğimden çok daha mükemmel bir renk!!!! gerçi ne renk beklediğim de belli değildi ama bu kadar hoş, dikkat çekici bişi çıkacağını sanmıyordum.
koyu kızıl ile çok az mora çalan bir renk oldu:smiley-cool:... açık tenli olunca da süper durduu.
sabahtan beri departmanlardan sayısız iltifatlar aldım:sm_cool: