selam zamanında ben de kızıl saçlarımı mavi siyaha boyatmıştım 2 ay gibi bir süre kullanıp yeniden boyattım istediğim kızıl renge kavuştum. kuaförler siyah renge oranla mavi siyahtan kızıla dönmenin zor olduğunu söylüyorlar. biraz yandı saçlarım ama istediğim rengi yine bulmuştum.
şimdide kahveden kızıla boyattım yeniden. anlaşılan o ki kızıldan kurtuluş yok bana :) nasıl olmuş sizce?
selam zamanında ben de kızıl saçlarımı mavi siyaha boyatmıştım 2 ay gibi bir süre kullanıp yeniden boyattım istediğim kızıl renge kavuştum. kuaförler siyah renge oranla mavi siyahtan kızıla dönmenin zor olduğunu söylüyorlar. biraz yandı saçlarım ama istediğim rengi yine bulmuştum.
şimdide kahveden kızıla boyattım yeniden. anlaşılan o ki kızıldan kurtuluş yok bana :) nasıl olmuş sizce?
kizlarr kuafore gittim boyattim,beceriksiz,yapamadi..bakir/kina rengi gibi birsey oldu..oysaki ben visne/sarap kizili istiyordum...
nasil belirgin kizil yapabilirim saclarimi.koyu kirmizi olsun ama kirmizi oldugu belli olsun..
palette almayi dusunuyorum ama Hollandada istedigim renkler yok(zaten burda birsey bulunmaz)
koleston veya igora'dan hangi renkleri onerirsiniz???
@dijitalkoza,
renk aslinda cirkin bir renk degil.ama istedigim renk degil.kadin bir hafta sonra gel duzeltiriz dedi..ama guvenmiyorum kuafore...baska kuafore de yine 60 euro vermek istemiyorum duz boyaya...
bende once 2-3 hafta dinlenssin bakim yapiyim diyorum...zaten boyalari netten alacam,onlar gelene kadar baya zaman gecer:) ya nasilda heveslenmistim kizil sacli olacam die.insanin hevesi kursaginda kaliyor...allah gonlumuze gore kuafor versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar benim saclarım önceden kızıldı sonbahar kızıılı we kor ateş kızılı kullanoyordum ıkısıde harıka gercekten...
benim sorunum su an biraz akmış röfleli sacımdan kızıla dönmek altın karamele boyadım ama sarılarıma pek etki etmedi...hangi renge yada renklere boyadıktan sonra kızıl boyamalayımmafoldumben
esmer tenliyim saçlarımın aralarına şarap kızılı attırmak istiyorum ama bazı yorumlar okudum esmerlerde çok kötü duruyor diye aslında tamda esmer sayılmam. sizce yaptırmalımıyım.
dijitalkoza,
albumume sacrenkleri ekledim istersen ordan bak,mor/kizil renklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?