slm arkadaşlar. bendenizde kızıl maduruyum. kulanırken süper havalı ve çok çekici oluyor insan.fakat iş değiştirmeye gelince. safi bunalım.yazdıklarınızı okudum çok doğru .kuaförler açıcı kullanarak acıyor .tabi bu arada saçlarda çalı süpürgesi gibi oluyor.oyüzden omuzlarda olan saçlarım kaldı kısacık.şu an kışkırtıcı kahve boyadım kendim .mlsf sonuç hüsran neredeyse siyaha yakın oldu anlıcanız yine mutsuzum. ben tatlı bir kahve istiyorum. çoook şeymi istiyorum.
Ben de biraz önce palettenin sonbahar kızılına boyadım . Sonuç süper oldu . Tam istediğim renk.Kızıl düşünenlere tavsiye ederim .
cnm bn biras araştırdım palettenin alerji riski varmış ya kullananlar fln saç derisinde yaralar oluşmuş bunu gibi bi şikayeti olan var mı??ama genel olarak forum çok memnun paletteden bnde boyucam sonbahar kızılına inş.Ben de biraz önce palettenin sonbahar kızılına boyadım . Sonuç süper oldu . Tam istediğim renk.Kızıl düşünenlere tavsiye ederim .
çok pardon ya özel msj alma kısmının nasıl açılıcanı bilmiyorum
bana yardım edebilecek misin fazla bilgiye sahip değilim de...
kolestonda çok güzel renkler var aslında ama saçı çok fazla yıprattığından cesaret edemiyorum açıkçası. kolestonun kor ateş kızılı rengine geçmek istiyorum fakat korkuyorum
acaba palette'de o tonda bir renk mevcut mu bileniniz cevaplarsa sevinirim a.s.
her saçta farklı etki yapıyor demek..Koleston'u ben uzun süre kullandım, yıpratmadı da hiç, gayet de güzeldi saçım, boyalı hali, boyasız halinden daha iyiydi :) Tabii kızılı korumak için yaptığım bakımların da etkisi vardır elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?