sen loreal uzmanı falan mıydın yaacık kor kızıl mı daha koyu bakır kor kızıl mı:S
canım saçlarım kızılken bu rengin aynısını elde edebiliyodum.şöyle yapıyordum : igora marka boyanın kızıl viyole tonuna koleston perfect kırmızı yoğunlaştıcıdan yarım tüpten az sıkınca bu tonu elde edeiyorsun.tabi başka marka boyaların aynı renkleri de olur sanırım yerimseniben
iki aile dizisindeki bahar yanılmaz'ın(damla) saç rengini çok beğeniorum ya o tonu nasıl elde edebilirim ?
işte bu
cnm fiyatı hakkında bilgi verebilir misin peki ilk kez duyuorum da bir de her yerde bulabilir miyim ve saça zararı var mı yoksa boya gibi mi? çok tşkler a.s.canım saçlarım kızılken bu rengin aynısını elde edebiliyodum.şöyle yapıyordum : igora marka boyanın kızıl viyole tonuna koleston perfect kırmızı yoğunlaştıcıdan yarım tüpten az sıkınca bu tonu elde edeiyorsun.tabi başka marka boyaların aynı renkleri de olur sanırım yerimseniben
evet o rengi istiorum işte ben de sırnaşık şeyDamla'nın saç rengi iyice kızardı son bölümlerde Hayriye Hanım'a döndü:)
cnm fiyatı hakkında bilgi verebilir misin peki ilk kez duyuorum da bir de her yerde bulabilir miyim ve saça zararı var mı yoksa boya gibi mi? çok tşkler a.s.
evet o rengi istiorum işte ben de sırnaşık şey
canım yoğunlaştırıcı demişşin. kolestonun yoğunlaştırıcısı nasıl oluyor. blgı verırsen sevınrım.
malesef ankarada dğlm cnm antalyadaymcanım son bölümlerdeki rengini bilmiyorum ama hani o diziyi izliyodum bi kaç haftadır bakmadım .normal bildiğin saç boyası dediklerimde.dediğim gibi boya satan yerlerde bulabilirsin hatta ankaradaysan ben söyleyebilirim sana nerden aldıgımı
canım koleston perfect boyanın adı.bu heryerde satılan kolestonlardan değil.ben ankarada tek bi kozmetikçide bulabiliyorum onu.istersen wellanın internet sitesinden bakabilirsin orda var renk kataloğu felan
cnm fiyatı hakkında bilgi verebilir misin peki ilk kez duyuorum da bir de her yerde bulabilir miyim ve saça zararı var mı yoksa boya gibi mi? çok tşkler a.s.
evet o rengi istiorum işte ben de sırnaşık şey
walla ben loreal'in acık kor kızılına azcık kırmızı yogunlastırıcı atcam öle boyıcam..7 gün sonra:SŞeniz
tamam..bakarım içine ben.. kuaför kırmızı yoğunlastırıcı almamı da sölemişti o yüzden şeettim ben.. zaten ewde yarım tüp igoranın yogunlastırıcısı war onu kullanırım yoksa bile.almam bidaha.. sana güweniorumŞeniz Şeniz Şeniz laelaelaelaelae laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?