- 6 Haziran 2008
- 1.392
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi boyayla boyadın da bu hale geldi peki? CADIARZU
hmm.. yogunlastırıcı koyma mı diosn yani.. aslında sadece yogunlastırıcı we boya olcak.. fazla bişi deil her zaman yapılabilir gibi gelio bana bu karısım CADIARZU kafamçokkarıştı :bbo: tatlicadiarzu laelaelaelaelae laelaelaelaelae
koyma demıyorum. bı sonrakı boyamanda aklında kalsın yaptığın karışım dıyorum. iki boya da sanırım kalır.
cnm yoğunlaştırıcı kırmızı alırsan bana da nerden aldığını yazabilir misin ben de ordan alırım bari antalyadan alırsan tabitamamdır bebek=) umarım iyi olur bu sfer tatlicadiarzu tatlicadiarzu tatlicadiarzu
cnm yoğunlaştırıcı kırmızı alırsan bana da nerden aldığını yazabilir misin ben de ordan alırım bari antalyadan alırsan tabi
tamam o zaman sevindim sağol canım :teytey:tatlım kırmızı yoğunlastırıcıyı antalyada bi çok kozmetikten bulabilirsin cnku antalyada bi cok seyi bulabilmek mumkun.. ki ben burdur'da bile buldum yani laelaelaelaelae
salı günü boyatorum kızlar dua falan edin benim için. boyamı aldım bgun vs vs
canım sen bildiğim kadarıyla saçlarını yeni boyamıştın yıpranmasın saçların ??? fisfisfis
Arkadaşlar yardımcı olabilecek biri yok mu??? Küllümango sen kesin bilirsin:a.s.
walla canım pek iyi bilmiyorum ama zaten benim saç rengim akınca bu ereninkine benzer bu soğan kabuğu olsa gerek belki benim saç rengimin üzerine altın sarı falan sürersek bu rengi elde edebiliriz yada palette nin 2 3 tona kadar açan açıcısıyla