hayır... ısı falan wermedi walla... aldı fırcayı eline... önce diplere yedirdi boyayı.. sonra tutam tutam cekip geri kalan kısımlarına sürdü.. bi daha o kuaföre gitmem zaten.. bugun konustugum kuaför yıllardır bu işi yapıyo. herkes cok memnun falan.. kötü olcaanı sanmıorum.. zaten sey demişti 2 gün sonra boyayabilirz tekrar dedi.. sen boyayı al gel ya da burda boyayalım dedi.. ama 200e falan boyarmıs.. 15günde bir nası werim ben 200 lira:S aileme bagımlı yasıorum..boyayı ben alırsam 10a boyarmıs.. sacımın cok yıpranmaması için ben biraz bekliyim dedim:/ hassas cnku saclarım:S
ya kuaforlere verılen paralara acıyorum,resmen dalga gecıyorlar,benım sacımı oryalle actı sonrada kopunca baskaları ses etmıyor sende amma konustun dedı,cok sınırlendım,250 ytl paramdan oldum ,sonra evde tekrar boyadım olmadı,gene gıttım oraya nasıl ınkarlar ben uyarmıstım demeler,boyadı sacımı koyu kahveye,cıktım ,daha asla hıcbır kuafore guvenemem.
yok be kuzum.. 10-12 yıllık kuafördü walla cırak mırak deil:S nerden boyamaya baslıodu ki:S
aslında ben suanda burdurdayım ailemle.. okuyodum. döndüm geldim geri.. bu sene bidaha giricem össye işte.. walla herkesden korkar oldum yalaelaelaelaelaeen iyisi dediğiniz gibi.. en az 10 gün dinlendiriyim sacımı.. sonra acık kor kızıl alıp işinin ehli birine gidiyim.. bakalım nası olucak bu sefer..ŞenizŞeniz
200 ytl miiiii????? :1shok: cnm hangi kuaför bu fiyatı verdi sana? ismi ne?hayır... ısı falan wermedi walla... aldı fırcayı eline... önce diplere yedirdi boyayı.. sonra tutam tutam cekip geri kalan kısımlarına sürdü.. bi daha o kuaföre gitmem zaten.. bugun konustugum kuaför yıllardır bu işi yapıyo. herkes cok memnun falan.. kötü olcaanı sanmıorum.. zaten sey demişti 2 gün sonra boyayabilirz tekrar dedi.. sen boyayı al gel ya da burda boyayalım dedi.. ama 200e falan boyarmıs.. 15günde bir nası werim ben 200 lira:S aileme bagımlı yasıorum..boyayı ben alırsam 10a boyarmıs.. sacımın cok yıpranmaması için ben biraz bekliyim dedim:/ hassas cnku saclarım:S
hangi boyayla boyadın da bu hale geldi peki? CADIARZUkızlar ben saçlarımı tek boyamada bu hale getirdim(yanda)...kuaför hayatımı söndürüyordu neredeyse:)
allahtan uyuz amir tayini çıktı rapor aldı gitti.emniyette saçlarımı iyice toplayıp şapka içine saklıyorum ve büroda çıkarmıyorum şapkayı fazla...çok güzel bir renk oldu ama.yanmadı da saçlarım tek boyanamada oldu bu renk ve de akmadı.yanlışlıkla çok açtı rengini ama güzel oldu bence:)))
benimki istanbul kartaldaydı kuaforun adı evren ,kısa boylu uzun kumral saclı sısmanca bır adam.kuaforun ustunde fotografcı da var.musterıye saygı duymayan kuaforlere haddını bıldırelım arkadaslar.canım sınırını çok ıyı anlıyorum. benimde ve nıcelerinin başına buna benzer çok sey gleiyor .
bende saçımı kestirmek içinbı kuafore gitmiştim. yarım saat anlatım boyle boyle olcak dıye. bı başladı kafasına göre şekil vermeye saçıma. bende surekli uyarmaya başladım ordan az alın burasının eşit olmasına dikkat edın dıye.ama gayet sakınce dıyordum bunları. neyse bı sınırlendi bu sayın kuafor bana resmen şu cumleleri sarf etti. '' ben 6 yıllık kuaforum ama senin gibi muşteri görmedim.gelirsin dersin şöyle kes diye bende keserım. bıttığınde de duşunceni soylersın dedi. ama sen surekli karışıp duruyorsun'' dedi.
bende '' e saçım gittikten sonra ben duşuncemi soylesem ne fark eder ki ''dedim. ama oyle bır şok olmuştum ki.bu ne curet yanı.
bız ne deneme tahtasıyız ne saçımız bırgunde uzuyor nede para basıyoruz neden mılletın şımarıklığını kendi egolarını doyurma çabalarını çekmek zorundayız. sanada bı sen konuşuyorsun demiş yaa. ben gerçekten işinin hakkını veren kuaforlere hiçbirş sey demem.gerekirse işini iyi yapsın fazla para ödemeyede razıyım. kızlar lutfen size kötu davranan kustahlaşan kuaforlerin ısımlerini verelim yada sikayet edelim gerekli mercılere tuketıcı koruma vakfı sanırım
bu nasıl iş yaa, boya kendinden 200 senden olursa 10 YTL sanki farklı boya kullanıyorlar.bu kuaförlerin gözünü para hırsı bürümüş.kızlar saçınızı kendiniz boyamayı öğrenin özellikle dip boyayı kendiniz yapabilirsiniz.elinizi alıştırın iyi boya seçin koyu renkler seçmemeye özen gösterin çünki sonuç genelde beklenenden koyu çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?