noktadan sonrası 0 olan renklere boyamalısın diye biliyorum, en azından noktadan sonra 4,2,6 gibi sayılar olmicakkızlar saçımı tarcın bakıra boyadım ıkı kez ama çok çabuk aktığı için tekrar aynı renge boyamak istemiyorum. baya aktı şimdi boya, bunun ustune hangi renge boyarsam bakır yansımalardan kurtulabilirim?
Bence hiç değiştirmeyin, muhteşem durmuş.Slm kizlar..
2 gun once akosun kiraziyla yakut kizilini karistirip boyadim cok acik oldu guneste visne gibi duruyor cok belli dikkat cekici oldu diplerde uclara gore biraz acik oldu cok sevdim bu rengi ama dip ve uc ayni degil malesef.. bu yuzden daha koyu bir renk istiyorum banada yardimci olun lutfeen
Sacimin rengi buna cok yakin
Tsklr... ama baya dikkat cekiyor helede guneste cok acaip bakiyorlarBence hiç değiştirmeyin, muhteşem durmuş.
Renk cok guzel olmus gule gule kullan.. hangi markayi kullaniyorsun?Eki Görüntüle 1701554 kizil asigi olarak benim sacimin rengi sarap kizili nasil kizlar tavsiye ederim cok cekici duruyor
Eki Görüntüle 1701554 kizil asigi olarak benim sacimin rengi sarap kizili nasil kizlar tavsiye ederim cok cekici duruyor
dun koyu kestane saçlarımı koleston saç açıcıyla bir güzel açtıktan sonra bugun şarap kızılına boyadımArkadaşlar saçımı epeydir koleston-sonbahar kızılı ile boyuyordum. Fakat sıkıldım bu renkten başka renge geçeceğim. Sorunum şu ki kızılın üstüne hiçbir boya tutmaz açma işlemi yapılmadan. Ve kuaförlerde yapılan açma işlemleri saçları çok yıpratıyoro yüzden doğal yöntemlere yönelmek istedim. C vitamini ile açmayı denedim. 2kez uygulama yapmama rağmen pek verimli bir sonuç alamadım, hafif turuncumsuluk oldu yalnızca, o da yoğun ışık altında. Siz bana hızlı ve gerçekten etkili olacak doğal sac acma yöntemi önerir misiniz acaba?
harika bi renk bilen varsa söylesin bencede bende yapçamYa kızlar allah rızası için bana şu rengi nasıl elde edeceğimi söyleyin, saçım şuan azıcık turuncuya bakan kırmızı 77/44 özel kızıllar serisi ile boyamıştım. bu renk 7.46 olabilir mi? ben kendi zeminim akmış kırmızı olduğu için 7.44 aldım ama %90 bu renkle alakasız bişi olucaknolur bilen biri varsa şu rengi yazsın
sen o avatarda rengi nasıl yaptın benım çok ıstedııgım renk oCanım merhaba benim saç rengim avatar fotoğrafımdaki gibi. Bir hafta önce sarıya döndüm. 1,5 sene kırmızı kullandım. Sakın saçını sarıya açıpta üstüne kırmızı yapma. Bir yıkamada akar sarılar çıkar. Kırmızı açıcılar var. Toz olarak. Direk saça uyguluyorsun kırmızı olarak açıyor. Akma derdinde çok olmaz çünkü açıcın kırmızı olacak. Sarıya falan dönmez bu yüzden. Sana tavsiyem bu, ben siyahtan kızıla kızıldan siyaha çok döndüm, hep kırmızı açıcıyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?