Loreal 6.6 aldım demişsin canım o çok koyu olur. Siyaha çalan kızıl gibi. İstediğin ton tutmaz. Akos boya al çilek kızılı. Sen istediğin açık kırmızı tam benim rengimse istediğin dediğim boyayı al.[/Q
Ya cok saol cevapladigin icin peki canli acik bir kirmizi olur mu yoksa koyu mu olur ben kipkirmizi istiyorum boyayi degistiriyim mi değiştir dersen ne onerirsin :)
Rica ederim kızıl bir tutkudur lorrienne nibde dediği gibi açıcı uygulayıp yaparsan akar sarı çıkar ortaya ama senin saçın sarı olupta bir kaç kere boyadiysan olur.çünkü açıcı ustune ne renk olursa olsun çabuk akmasına etkisi olur.unutma kızıl istiyorsan akmasına havluyu tişörtleri boyamasina hazırlıklı olmalısın.koleston tavsiye ederim akma yonunden iyi biraz.birde nevacolor a bak.kırmızı istiyorsan nevacolorda bulamazsın ama koleston kor ateşi kizilini tavsiye ederim.mutis bir renk.ayrıca dillerin koyu saçının sarı tonunda normal boya al sadece diplerden köyü olan yerleri boya.dipler için neva coloru alabilirsin.sarı saçın hangi tonda şuan ona gore al.güzel olacağına inanıyorum