bu renk kızıllar için hangi boyaları önerirsiniz saçımda oryal var zatenEki Görüntüle 725252 Eki Görüntüle 725253 Eki Görüntüle 725254
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kasdettiğiniz sonbahar kızılı bumu? bu renk cok acık oluyor cünkü, turuncumsu bir kızıl oluyor
Eki Görüntüle 708785 Eki Görüntüle 708785
Kızlar merhabalar, saçlarım kahverengi hiç boyatmadım belimde şuan saçlarım. Saç rengimi değiştirmek istiyorum gözlerim yeşil herkes boyat diyor ama ben korkuyorum fakat çokta istiyorum. Yeliz Kuvancı saç rengine boyamak istiyorum. Saçlarımda çok yıpranma olur mu sizce? Boyasız saçta bu rengi elde etmek için açma işlemi uyguluyorlar mı? Şimdiden teşekkürler güzellerrr :)
kızlar ben kızıl kullandım kısa bir süre sonra palette kahveye boyadım tabi kapattı kızılları nerdeyse 1 ay oldu tekrar kızıla dönmek istiyorum biraz daha bekleyim mi boyamak için yoksa boyayım mı sizin tecrübeleriniz çok iyi bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
aynı hatayı bende yaptım koyu renge dönmüştüm sonra mecbur kuaförde açtırıp boyattın kızıla yoksa tutmadı.İlk kızıla boyadığımda hep evde annem boyuyordu hiç açtırmamıştım ama koyuya boyayınca açtırmak zorunda kaldım.
ben saçımı en son 2 ay önce koleston kor ateş kızılına boyadım şu an rengi baya aktı turuncumsu bi kızıl oldu sizce bu rengin üstüne tarçın boyasam tutar mı?
o zaman canım bi ton para verip iyi bi kuaföre gitmek gerek saç bide bu istedğimz tonu ayarlıcak felan zor iş :))
Eki Görüntüle 765485
bu renk tam olarak nedir hangi numaraya denk gelir bir bilen cevaplarsa çoook sevinirim