ben o şekilde yapıyorum maşayla kolaylıkla oluyor kızlar ama maşa almadan öncede kahküllerinizi dışa fön çekerseniz yine güzel bir sonuç elde edersnz ;
kızlar ben düzleştiriciyle rahatlıkla yapabiliryorum tek yapmanız gereken saçınızın perçemini önlerini herneyse alıyrsnz düzlestiriciye ttup düzlestiriciyi kıvırıyorsunuz sonra spreyle tuttuyorsunuz burda anlatımı karışık oldu ama yaptıkca eliniz alışır :))
bu olayı bende hiç yapamıyorum, internette de araştırdım dediğiniz gibi yuvarlak tarak + fönle ,maşayla,düzleştiriciyle yapıldığı söylenmiş, galiba ben çok beceriksizim olmuyor bir türlü,düzleştiricinin arasına sıkıştırıyorum kakülümü ondan sonra yukarı doğru hafif kıvırıyorum uçları dışa dönük oluyor ama kıvrık olmuyor,nolur fotolu göstersin birisi sevabına ,bir de şuan kaküllerim bayağı kısa kıvrılsada hoş durumu ki nedersiniz kızlar ?
ben kuaförde yaptırmıştım. bütün perçemleri( benim burnumun civarında öne atınca) öne aldı. yukarıya doğru fırçaya sarıp fön tuttu, bi kaç dakika bekledi fırça öyle. sonra açmadan önce tekrar fön tuttu. sonrada açıp ortadan ayırıp yanlara attı, sprey sıktı
düzleştiriciyle yapıyorum ben canım..perçeminin istediğin miktarını alıp düzleştiriciyle dışa doğru kıvırıyosun kendiliğinde oluveriyo zaten:)biraz da sprey sıktın mı tamamdır
bu olayı bende hiç yapamıyorum, internette de araştırdım dediğiniz gibi yuvarlak tarak + fönle ,maşayla,düzleştiriciyle yapıldığı söylenmiş, galiba ben çok beceriksizim olmuyor bir türlü,düzleştiricinin arasına sıkıştırıyorum kakülümü ondan sonra yukarı doğru hafif kıvırıyorum uçları dışa dönük oluyor ama kıvrık olmuyor,nolur fotolu göstersin birisi sevabına ,bir de şuan kaküllerim bayağı kısa kıvrılsada hoş durumu ki nedersiniz kızlar ?
canım kahküllü saça hos durmuyor benden demesi kahkülün uzayınca dene uzayınca yana atarsın sonra düzlestiriciyle perçemine tutar dışa doğru kıvırırsın sonra sabitlemek için sprey sıkarsın işte bu kadar yaptıkca elin pratikleşir:))