canım benimmm....
çok sevindim....
kutlarım tatlısı:)))
Biotin kullanan var mı arkadaşlar ? Saç uzamasında çok etkiliymiş...
yeni mi kestiniz canım? valla saç uçları çok canlanıyor kesince,
ben her ay duştan çıktıktan sonra saçımı ortadan ayırıp iki yanıma ayırıyorum, buruyorum ve ucundaki sivriliği kesiyorum, kırıklar için de çok iyi oluyor
gözümüzü aççaz kapıcaz aççaz kapıcaz bi bakmışız uzayıvermişşşş inşallahhh rabbim sen görüyosun ne kadar istekli olduğumuzuu
canım bilmiyorum yasak mı o yüzden adını yazmadım...
yöneticilere bi sorsak mı acaba yasak mı diye?
nasıl yapsak?
çok güzel bir konu açmışsınız tebrik ediyorumben sinameki kürünü 3 kez yaptım o zamanlar saçımda boya yoktu buna rağmen saç rengini açtığını söyleyebilirim. 3 kez yapmama rağmen ekstradan hiç bir uzama elde edemedim... sonrasında ise saçlarımı boyattım ve boyamın akmasından korktuğum için sinamekiyi bıraktım. şimdi bu konuyu görünce acayip motive oldum tekrardan saçlarımı uzatmaya ve küre başlamaya karar verdim umarım bir an önce uzarlar... sinameki yapan arkadaşlar kür boyayı ne kadar daha doğrusu kaç ton akıtıyor? bilgi verebilir misiniz?
çok güzel bir konu açmışsınız tebrik ediyorumben sinameki kürünü 3 kez yaptım o zamanlar saçımda boya yoktu buna rağmen saç rengini açtığını söyleyebilirim. 3 kez yapmama rağmen ekstradan hiç bir uzama elde edemedim... sonrasında ise saçlarımı boyattım ve boyamın akmasından korktuğum için sinamekiyi bıraktım. şimdi bu konuyu görünce acayip motive oldum tekrardan saçlarımı uzatmaya ve küre başlamaya karar verdim umarım bir an önce uzarlar... sinameki yapan arkadaşlar kür boyayı ne kadar daha doğrusu kaç ton akıtıyor? bilgi verebilir misiniz?
Tsk ederim canim, seninkiler ne durumda bu arada, senin dipler 4-5 fln duruyodu fotoda ölctünmü ?
merhaba bayanlarren son saçlarımı boyatıcam demiştim boyattım bu yüzden sinamekeye bi süre ara verdim saçın rengini açıyo o yüzden siyah siyah gezmek istiyorum bi süre dahaa..ama bir iki hafta sonra yeniden başlıcam
hayatım gayet güzel gidiyor...
ancak anlayamadığım bişi var bazı yerler 2,5 cm bazı yerler 4
acaba eşit mi dağıtamıyorum kürü diye düşündüm ama
o da imkansız
sırılsıklam oluyor her yeri...
bu hafta daha iyi bi yol katettim diyebilirim....
Biotin kullanan var mı arkadaşlar ? Saç uzamasında çok etkiliymiş...
teşekkür ederim banucumgüle güle kullan arkadaşım:)))
normal canım o durum, saç, başın heryerinde aynı hızla uzamıyor kendimden biliyorum
Evet bugün kestirdim. En iyisi öyle kırıkları kesmek bende annemin önüne oturuyordum kestiriyordum tek tek fakat bir üye kuaförmüş tavsiye etmiyorum gibi bir yorum yapmıştı nedenini sordum fakat cevap gelmedi. Fotoğraf yükledim bir çok kişi kes deyince verdiler gazı verdiler gazı 1 cm kestirdimyumuş oldu birazcık bakalım bir yandan seviniyorum buna ama sanki 1 ayı çöpe atmış gibi hissediyorum
Görüyor ve istediğimize kavuşmamızı sağlıyor tek ihtiyacımız sabır sabırr
Yasak olabilir. Peki bana özel mesaj atar mısın Banu abla ?Çok sevinirim.
Tam olarak ne kadar akıttığını bilmiyoruz ama boyalı saçın rengini açtığına kanaat getirdik. Benim saçlarımda aşırı derecede açılma olmadı fakat Banu ablanın yüklediği fotoğraflara bakarsanız anlayabilirsiniz onun saçlarında açılma söz konusu.Ayrıca uzama 8 hafta yapıp 2 hafta arada belli oluyormuş. Deneyenlerin yalancısıyım benim 4. kürüm yarın olacak ve pek bir uzama kaydedemedim ama inanıyorum başaracağım sizde inanın Sabredin bırakmayın.
teşekkür ederim arkadaşım..
aramıza hoşgeldin...
valla benim renk çok açıldı fotolardan anlayabilirsin...senin rengin ne?
bende inanmak istiyorum ama 3 kez yapmış olsam da biraz olsun uzama görmeliydim diye düşünüyorum
hoşbulduk :) saç rengim koyu kestane ve esmer tenliyim boyam akarsa çok sırıtabilir o yüzden bilemedim açıkçası :44: fotoğraflarını da hemen bakıyorum...
bende kullanıyorum canım 2 hafta oldu sanırım. saçlarımda işe yaradımı bilmiyorum
çünkü bir kaç bakımım var. mutlaka oluyordur ya da 1 ay sonra olur diyorlar...
ama tırnaklarım farketti...ilk defa kırmadan uzattım.....
bende inanmak istiyorum ama 3 kez yapmış olsam da biraz olsun uzama görmeliydim diye düşünüyorum
fotoğraflara baktım saçının rengi gerçekten çok açılmış ben sanırım farklı bakımlarla devam edeceğim... ayrıca senin saç uzatma sürecinide yakından takip edeceğimumarım en kısa zamanda istediğin uzunluğa kavuşursun
Kaç mg kullandınız ? ve doktordan reçete gerekiyor mu eczaneler veriyor mu ?
Bende çok istiyorum uçlarım yıpranık birde onları da 1 cm kestirdim yani üzücü ama yılmamak lazım gerçekten burada birbirimizi motive ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?