Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Fotoğraf bekliyoruz sizden de

tatlım ben evde çok fazla kalamıyorum yani şehir dışında okuduğum için yurttayım orda da kaynatamıyorum eve geldikçe yapıyorum saçıma ama bunun dışında barcelino aldım geçen hafta onu sürebilirim yurtta başlamadan önce fotoğrafını da çektim saçmlarımın eve bidahaki gelişimde koyarım inşallahh uzadığını görürüz

Albümdeki yorumu da bildirebilirsin canım...

Olayı büyütmek istemiyorum bir yandan da. Cevabımı verdim ona umarım yanlışını, yaptığı şeyin saçmalığını anlar eğer anlamaz ise kesinlikle bildireceğim. Teşekkürler desteğiniz için

Anladım yurtta zor olur ya ama umarım uzarlar ben her gün aynanın karşısındayım uzamayan şeyi uzadı gibi görüyorum Merakla bekliyoruz

ayyy bu ne kadar güzel bişeymiş bayıldımm açıkçası hiç bilmiyodum ben böyle hazır topuz gibi postişlerin olduğunu ve çok beğendim ben de bulsam alırım heraldee

:)))
canım teşekkür ederim...
25 tl+kargoya adrese kadar geliyorr...
ben de çok severek kullanıyorummm...
şuan taktım hatta saçlarımda:))))

canım teşekkür ederim...

Çok uygunmuş ya Kapıda ödeme mi ?

Çok uygunmuş ya Kapıda ödeme mi ?

hayır canım...25 tl yi havale yapıyosun, kargo da gelince kargo ücretini ödüyosun...
ben 3 tane eskitmiştim bu postişten...bi dönem bulamadım.sonra araya taraya firmasını buldum. renk karteşasından rengini seçiyorsun.
çok kolay ve pratik.
saç kirliymiş, yağlıymış hiç farketmiyo. tak çık...

Firmanın adını söyleyebilir misin ? Yani yasak değilse

Ayrıca saçlarımı 1 cm kestirdim ama anneme gayet düzgün kesti en azından kesim olayına biraz ısınmaya başladım 1 cm kestirmiş olsam bile saç uçlarım yumuşak geldi bana sevindim Bakalım güven geldikçe kestiririm az buçuk

yeni mi kestiniz canım? valla saç uçları çok canlanıyor kesince,
ben her ay duştan çıktıktan sonra saçımı ortadan ayırıp iki yanıma ayırıyorum, buruyorum ve ucundaki sivriliği kesiyorum, kırıklar için de çok iyi oluyor

canım teşekkür ederim...

ayy gerçekten çok güzel ve uygunmuşş naylon saçtır tabi dimi ömrü yaklaşık ne kadar sürüyor acaba çok beğendim gerçekten yaa

Anladım yurtta zor olur ya ama umarım uzarlar ben her gün aynanın karşısındayım uzamayan şeyi uzadı gibi görüyorum Merakla bekliyoruz
[/QUOTE]

gözümüzü aççaz kapıcaz aççaz kapıcaz bi bakmışız uzayıvermişşşş inşallahhh rabbim sen görüyosun ne kadar istekli olduğumuzuu

Selaam canlariim, nasilsiniz bakalim nasil gidiyo sac uzatma islemleri
Bu arda bugünden itibaren saclarimi ölcmüs bulunmaktayim , 4cm e yaklastim 1-2 mm kalmis :)
Baslama tarihim 24 mart, 5. kürümü iki gün önce yaptim , sonuclar böyle :)

ayy gerçekten çok güzel ve uygunmuşş naylon saçtır tabi dimi ömrü yaklaşık ne kadar sürüyor acaba çok beğendim gerçekten yaa

ben çok yoğun kullandığım zamanlarda bile 7-8 ay kullandım.

canım benimmm....
çok sevindim....
kutlarım tatlısı:)))

gözümüzü aççaz kapıcaz aççaz kapıcaz bi bakmışız uzayıvermişşşş inşallahhh rabbim sen görüyosun ne kadar istekli olduğumuzuu [/QUOTE]

tatlı dilli arkadaşım...hiç merak etme...
elbette kavuşucaz amacımıza...

gözümüzü aççaz kapıcaz aççaz kapıcaz bi bakmışız uzayıvermişşşş inşallahhh rabbim sen görüyosun ne kadar istekli olduğumuzuu

elbette kavuşucaz amacımıza...[/QUOTE]

amiinnn amiinnn ya ben bu topiği çok seviyorum acayip motive oluyo insan hepinize çok teşekkür ederim gerçekten yaaa

elbette kavuşucaz amacımıza...

amiinnn amiinnn ya ben bu topiği çok seviyorum acayip motive oluyo insan hepinize çok teşekkür ederim gerçekten yaaa [/QUOTE]

bu topic de seni çokkkk seviyor:)))

msjını aldım canım çooookkk teşekkür ederimm ablam bursada da gördüğünü söyledi gider bakarız dedi orda bulamazsam da burdan alırım artıkk çokk saoll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…