Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

eğer kafa deriniz çok hassassa yakabilir, ama bende yanma olmamıştı.. sadece bu kürlere ilk başladıüğımda biraz abartmıştım yılan yağının arkasından turplu su yaptım kaşıntı olmuştu bi kaç gün, sonra geçti düzene girince :) tresan çok iyi, ama yıkarken saçlar sertleşiyor, yine de bırakamıyorum :) daha da uzun olur inşallah mezuniyetinde saçların arkadaşım, bizim elimizden hiçbir şey kurtulmaz, emin ol

kızlar ben de 2 gün önce röfle yaptırdım saçıma ilk defa oldu saçlarım çok ince telli o yüzden uçları falan çok fazla yıprandı hatta yanan yerler de var :18::18: yıkayınca lastik gibi sünüyolar zor bela sütyen hizama kadar uzadılar anca kestirmek istemiyorum hiç daha önce sinamekiyi yaptığımda kırıklarımda toparlama olmuştu da yanıkta da bi düzelme olur mu yoksa tek çare kestirmekten mi geçiyor :18: hem röfleli olup hem sinameki yapanlar bana yardım edebilir mi lütfen

benim saçlarım düzleştirici sayesinde yıpranmıştı, badem yağı sürdüm uçlarına, çok devam etmedim ama, gözle görülür bi yumuşaklık verdi.. tavsiye ederim

Cok kisa surede cok guzel uzamis canim. Devami da cok kisa surede gelir insallah:) Turplu suyu biraktin mi? Ben haftada bir de ona yer veriyorum sanirim en iyi etkiyi onda gordum.
Sac diplerine masaj kan dolasimini hizlandirdigi icin kesinlikle cok iyi sonuc veriyor elim bos kaldikca ben de surekli masaj yaparim.

benim saçlarım düzleştirici sayesinde yıpranmıştı, badem yağı sürdüm uçlarına, çok devam etmedim ama, gözle görülür bi yumuşaklık verdi.. tavsiye ederim

sürüp bekletip yıkadın mı yoksa öyle sürüp bıraktın mı canım :26: ben de hemen gittim gliserin aldım fısfıslı şişede suyla birleştirdim ondan kullanmaya başladım işe yarar belki

yok bırakmadım ama, arasını açtım biraz, annem evde kıyameti koparıyor kokusu yüzünden inşallah hepimizin saçları hemencecik belimize gelsin, aslan yelesi gibi olsun

sürüp bekletip yıkadın mı yoksa öyle sürüp bıraktın mı canım :26: ben de hemen gittim gliserin aldım fısfıslı şişede suyla birleştirdim ondan kullanmaya başladım işe yarar belki

yok canım sürüp bırakmadım.. badem yağı ile bepanten ampulu karıştırdım, saç uçlarıma sürdüm, streç filmle sardım.. iki saat sonra da yıkadım.. gliserin de iyi geliyor duyduğum kadarıyla ama hiç denemedim, sonuç verir inşallah :)

kıskanıyorlar tek açıklaması bu

Kıskananlar çatlasınn

Kesinlikle öyle bozmuyorum moralimi teşekkür ederim

Tresan gerçektende keçe gibi yapsa bile mükemmel uzattığına şahidim buna değer saç kremi var nasıl olsa Ay inşallah upuzun olur

Benim saçımda röfle vardı üstüne kendim boyadım baya yıprandı fakat sinameki ve gliserinli bakım suyum baya baya düzeltti saçlarımı benimde sütyen hizasına yakın

tresan candır
ben önce tresanla yıkıyorum sonra başka şampuan kullanıyorum, ama tresan kullanmazsam içim rahat etmiyor

Son düzenleme:
benim saçlarımın doğal hali dalgalı ama, tam dalga denemez, düz de denemez, o halde :) denicem kesinlikle :)

aynen benimde saçlarım öyle . düzleştirmediğim zaman , dalgalı gibi düz gibi böyle bi garip oluyo
ama karanfil suyunu sıktığımda çok enteresan ama çok güzel bi dalga oluyo saçlarımda . benim saçlarım ilk kez böyle oluyo ben bayıldım valla

yapıcam bunu :) durulamıyoruz bu suyu di mi ?

tresan candır
ben önce tresanla yıkıyorum sonra başka şampuan kullanıyorum, ama tresan kullanmazsam içim rahat etmiyor

Nasıl özledim tresanı ya :) Rica etsem içinde sodyum - sülfat var mı bakar mısınız ? Büyük ihtimalle vardır ama bakmakta yarar var

Benim saçımda röfle vardı üstüne kendim boyadım baya yıprandı fakat sinameki ve gliserinli bakım suyum baya baya düzeltti saçlarımı benimde sütyen hizasına yakın
[/QUOTE]

ay canım yaa cidden biraz moralim yerine geldi çünkü asla kestirmek istemiyorum bugün seninle karşılıklı morallerimizi düzelticez heralde çok teşekkür ederimm

Benimde bir acayip saçlarım brezilya fönünden sonra ancak fönleyince düz oluyor fönlemezsem bazı yerleri düz bazı yerleri dalgalı oluyor kimi zaman karanfil suyunu bende deneyeyim

ay canım yaa cidden biraz moralim yerine geldi çünkü asla kestirmek istemiyorum bugün seninle karşılıklı morallerimizi düzelticez heralde çok teşekkür ederimm

Kesinlikle Benim uçları şuan bile baya ince ama kırıkları ve o lastiksi hali gitti. İnanıyorum biraz daha bakımla kendilerine gelecekler ancak öyle 1-2 cm kestiririm Gliserinli bakım suyunu şiddetle tavsiye ediyorum

Nasıl özledim tresanı ya :) Rica etsem içinde sodyum - sülfat var mı bakar mısınız ? Büyük ihtimalle vardır ama bakmakta yarar var

şu an bakıyorum canım ve SODIUM LAURETH SULFATE diye bi madde var evet :26:

10000.....00000 kere beğenmek istiyorumm

şu an bakıyorum canım ve SODIUM LAURETH SULFATE diye bi madde var evet :26:

Çok teşekkür ederim Ne yapalım artık yakında denize girince bozulacak zaten tuz yüzünden brezilya fönü o zaman başlarım ne kadar kaldı ki zaten ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…