Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Bu kürler öncesinde saçlarım çok dökülüyordu ama şu an yok denecek kadar az.Saç dökülmesi için kullandığım ürünlerden biri Barcelino saç bakım yağı.Onu kullanmaya başladığımdan beri dökülme yok bi dene istersen...

teşekkürler canım...

ona ben de baslayacagım canım .ıns dokulme durur .hafta da 1 dıger kurlerı yapıyorum .hafta da 2 de barselona yapıcagım .
bı'de hafta da 1 den fazla yapılan kurlerın zararları oldugunu duymustum ,o yuzden barselonaya baslamaya tedırgın olmstum .
ama dokulmem ıcın bır de onu deneyeyım bakalım .ıns ıyı gelır .

kürden başka bir uygulama yağ yapma bence canım. karıştırırsan saçların yorulur kaldırmayabilir. birde saçlarından olma
karanfil ve su karışımı forumda okumuştum bu saçların dökülmesine iyi geliyormuş. bende yarın başlayacağım. umarım faydası olur.
istersen sende karanfil i uygula. zararı olmaz karanfil in ama yağlardan korkuyorum ben karıştırmaktan.

canım sınemakı kurumun bugun 4.kurunu yaptım .hafta da bır kere yapıyorum .dıgerlerını de aynı sekıl de
toplam 1 aydır yapıyorum cnm

canım umudum77 arkadaşımız haklı. ben de barcelinoya başladığımdan beri tek tük dökülme var...
fırçalardan tutam tutam atardım...çok çok azaldı.
bende ona yoruyorum sonucu..

karanfil karısımı nasıl canım ? nasıl yapılıyor uygulaması nasıl ?
canım cok fazla uygulanan yag karısımlar sacıma zarar verır dıye ben de korkuyorum .
acaba dıyorum zeytınyagını bırakıp onun yerıne barselona yagına mı baslacak .
ama sınemakıye en az 2 tur devam etmek ıstıyorum .
bır de canım dusta 2 tane farklı marka sampuan kullanmanın zararı olur mu ?
sarımsaklı sampuanın blendax
sarımsaksız ıse elıdor .elıdorun kokuları daha baskın dıye durulama sampuanımı elıdor sectım .
bu sefer de ıkı farklı marka zarar verır dıye de endıse edıyorum

karanfili ben de okumuştum ama saçlarım sarı acaba rengine zarar verir mi diye cesaret
edemedim...çayını içmeyi düşünüyorum...
bu aralar aktar benden köşeyi döndü valla..
çeşit çeşit çaya da başladım...iç beslenme olsun diye...

bir de bişi daha hatırladım arkadaşlarım saçlarımın uzun olduğu dönemde farkında olmadan ne yapıyordum diye
ben yumurtaya bayılırım. katı haşlanmış yumurta olmazdsa olmazımdı. günde 2-3 ü bulurdu yed,iğim.
son bir yılda haftasonu olmasa kahvaltı bile yapmıcam...yemiyorum o kadar yani..
şuan medobiotin de kullanıyorum onu araştırıken şöyle bi bilgiye ulaştım.
biyotin en fazla yumurtada varmış ve saçlara çok faydalıymış. özellikle katı yumurtada.
hatta uzun süre rafadan yiyenlerde biyotin eksikliği olabiliyormuş.

tekrar bi fırsat bulup sabahları en azından 1 tane katı haşlanmış yumurta yicem...eski saçlarımı düşündükçe aklıma geliyor
bunlar....daha da aklıma gelen olursa yazarım....

Bir dahaki yüklememde kesinlikle küçülteceğim :) telefondan yükledim fotoları o yüzden anlamadım ama bilgisayardan görünce gercekten cok cok büyük duruyo kıyamam yaaaa :) teşekkür ederim seninkilerde cok guzel dürüyor ve ilk fotografa göre cok cok toparlama var. Kendine gelmiş sacların :) pes etmek moralimizi bozmak yokk böyle devam edicez :) hepimize kolay gelsin :)

2 farklı şampuan kullanmak kesinlikle zararlı olur. belkide saçlarının dökülmesi buyüzdendir.
göz kararı biraz karanfil ve 1 bardak suyu kapalı bir kapta bekletiyoruz .
bunu geceden koyup sabaha kadar bekletebilirsin mesela.
bu suyu saçımıza sürüyoruz fısfıs sprey şişesine koyucam ben daha rahat olur.
ve durulamıyoruz. ben bunu aklıma geldikçe saçıma sürücem.
yakınlarımdan da duymuştum bu karanfil i ve saçları besleyip uzamasına yardımcı oluyormuş.
bakalım inşallah faydası olur.

teşekkür ederim arkadaşım...çok sevindim...farkedildiğine...

elbette yaza hepimiz rapunzel olucaz...buna inanalım ve paylaşalım yeter...

katılıyorum sana arkadaşım...farklı şampuan da yapabilir....

Dogrudr olabilir canim yapi meselesi bu yada kafa derisine bagli.. :)

Dogrudr olabilir canim yapi meselesi bu yada kafa derisine bagli.. :)

valla canım hafızamı çok zorluyorum...az önce de yazdım...saçlarım uzunken farkında olmadan ne
yapıyordum diye..bunlar hatırladıklarım...
sanırım bağlama konusunda haklıısn....

1 yıldır şavtım kaydı işdi evdi derken...asıl saçlarım yanınca hevesim kaçtı...bırakmıştım bakmayı falan..
şuan tekrar motive olmuşken neler yapıyordum o zamanlar hatırlama çalışıyorum.

en çok yumurta yerdim, bide armut:))))

Bende bol bol broccoli yiyorum,beslenmemede mumkun oldu kadar dikkat ediorum süt icmiorum kan grubuma iyi gelmiyo, isirgan cayinida durulama suyu olarak kullaniyorum..
karanfili en.yakin firsatta denemem lazim

Bende bol bol broccoli yiyorum,beslenmemede mumkun oldu kadar dikkat ediorum süt icmiorum kan grubuma iyi gelmiyo, isirgan cayinida durulama suyu olarak kullaniyorum..
karanfili en.yakin firsatta denemem lazim

ısırgan da sarı rengi etkiliyomuş.
o nedenle çayını içicem tüm bu bitkilerin...şu
ara diyete de başladım. diyet dedğime bakmayın maaşallah iştah açık adı diyet...
rezene biberiye falan içiyorum...

vitamin de alıyorum...bakalım...daha da toplamazsa saçlar uzamazsa
napim artık...Allah emeğimizin karşılığını verir diye umut ediyorum....

Bende yumurtayla sarimsakdan.nefret ederdim bir aydir en yakin dostlarim oldular alakasi varmi.bilmiorum ama bisey.benim goguslerimede etki yapti diklesti fln sasirdim beklemiodum sarimsakmi.acaba diyorum oladabilir..

Bende diyeteydim ama geri bozdum bn ztn cok sagliksiz yasiodum bu bi gercek ne sacima bakiodum ne kendime 48 kilodan 55e cikdim suan varimdir 56fln sagligmi baya bozdum spora basladim bnde bakdim evde otr otr olucagi yok madem dedim spor yqpim sagligmi sacdan basa ayaga kadar onemsiym..

Bende yumurtayla sarimsakdan.nefret ederdim bir aydir en yakin dostlarim oldular alakasi varmi.bilmiorum ama bisey.benim goguslerimede etki yapti diklesti fln sasirdim beklemiodum sarimsakmi.acaba diyorum oladabilir..

bilemiyorum ki arkadaşım...ne varsa doğada var sonuçta...
onca yıl kimyasallara harcadığım paraya yandı içim şimdi...

ye sarımsağı otur dimi...yok loreal yok bilmemne derken
saçmalamışım...yağlarla da fıstık gibi oluomuş valla...
en azından doğadan diyorum....

Aynen Cnm benim bugune kadar denemedigm sampuan sac kremi.vs. kalmadi kafammi guzelmis nasil bi mantikla yapmisim hicmi KK ya girip okumak bilgi edinmek aklima gelmemis bilmiorum ya ama maymun gozunu acti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…