En kisa saclisi benim galiba agliycam nerdeyse
Benim bu kadar sacim olsa bile yeter..
Bence de cok guzel bı topic oldu aynı durumdayım :) kolay gelsin canım
sinemaki kürünü bugün 2. yapışım kızlarrr benn sinemakiyiii hazırlamayaa gidiyorumm :)
bu saçlarımla yarın kürüme düzenli olarak başlıyorum . inşallah kısa sürede rapunzel saçlara sahip oluruz hepimizzzz
En kisa saclisi benim galiba agliycam nerdeyse
Benim bu kadar sacim olsa bile yeter..
Saç rengimi inanılmaz şekilde açıyor bu kür.Öyle ki kızıl kahvenin altındaki turunculuklar ortaya çıktı 2.kürden sonra.Uzasın da razıyım herşeye.Bu arada bir şey daha kızlar.Benim saçımda beyaz yokken,beyazlar her geçen gün artmaya başladı.Ama buna hangi bakımın neden olduğundan emin değilim
Saç rengimi inanılmaz şekilde açıyor bu kür.Öyle ki kızıl kahvenin altındaki turunculuklar ortaya çıktı 2.kürden sonra.Uzasın da razıyım herşeye.Bu arada bir şey daha kızlar.Benim saçımda beyaz yokken,beyazlar her geçen gün artmaya başladı.Ama buna hangi bakımın neden olduğundan emin değilim
benimde tek korkum saç rengini açmaktı o yüzden sürekli yapamadım kürü. ama şimdi azmettim akarsa aksın yeter ki uzasın.
buarada saçlarının beyazlarını arttırması bana çok ilginç geldi
benimde tek korkum saç rengini açmaktı o yüzden sürekli yapamadım kürü. ama şimdi azmettim akarsa aksın yeter ki uzasın.
buarada saçlarının beyazlarını arttırması bana çok ilginç geldi
Cok ilgincdir benim saclarimda da beyaz saclar ortaya cikdiönceden sacimda beyaz meyaz yokdu.. :26:
Cok ilgincdir benim saclarimda da beyaz saclar ortaya cikdiönceden sacimda beyaz meyaz yokdu.. :26:
Saçları koyultmak için ya da dengede tutmak için bir bitki vardı adını hatırlamıyorum forumda biraz bakınırsanız denk gelebilirsinizSinamekinin içine katabilirsiniz.
aaaa hadi ya iyiymiş. o da ya saçımı iyice koyulaştırırsa offf nasıl bir çelişkide kaldım ben ya
merhaba arkadaşlarım..öncelikle herkesin topicimizden memnun olması beni
çok mutlu etti...
hepimize kolaylıklar diliyorum...
ben bu akşam barcelino yapacaktım ama turplu suyu bir kez daha denemeye karar verdim.
ılımasını bekliyorum sürücem birazdan....
bol güzel paylaşımlı bir akşam diliyorum size....
cok saol arkadasim, bu arada benim motivasyon cok fena düstü uzun sacalri gördükce :26:
aaaa hadi ya iyiymiş. o da ya saçımı iyice koyulaştırırsa offf nasıl bir çelişkide kaldım ben ya
bu arada az önce konusu geçen saç renginin açılması benimde başıma geldi..
fotolara bakarsanız arkadaşlar sarı renk daha da açıldı ve en sevdiğim tona geldi...
ben memnunum bu durumdan yani...
beyazlara dikkat etmedim ama zaten doğumdan sonra çoğalmıştı hiç de umrumda değil..
nazar boncuğum olsun onlarda:))))
Kadın olmak böyle bir şey kesinlikle
Benimde en çok sevindiğim nokta bu aslındaAçık renk saçlara sahip kişiler ve açık renk saç sevenler için iyi bir şey
haklısın arkadaşım...saçlar tam pişmaniye oldu benim tutam tutam ye valla:)))
sakın ha arkadaşım...moral bozmak yok...malzemen gelecek yakında sana o zaman daha iyi motive olursun...
pes etmek yok bu topicte...
seninle aynı boyda saçlarımız...ha gayret güzelim....
Kırıklarımı anneme tek tek aldıracağım yoksa benim sonum güzel olmayacakBende pişmaniye 2 olurum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?