Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

Sinameki otu
Bemiks Ampul
2 kaşık badem yağı

tarifte bunlar kullanılıyor...

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=349242

Bu konuda tam tarif paylaşıldı ve binlerce kişi yorum yaptı, incele derim...

Birde bziim şu sıra denediğimiz Hardal maskesi var

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=704667

onun linki de burada...

Bende sevinmiştim Ama bence kumrallarda sarı yansımalar yapabilir belki, ben yine de bir deneteyim...

Sonra pişman olmayasın... Benim saçlarımı platin sarısına kadar açtı kuaför 1 ay sonra boyadı üzerinde ışıltı attı. Renk bebek sarısı oldu. Çok tatlı bir renk oldu ama bana yakışmadı. 3 gün sonra kuaföre gitmeye utandığım için evde kendim koyulaştırıyım dedim 7.1 kumral boyadım oldu yeşil sonra dore sarı boyadım. 1 hafta sonra 8.1 ve 10.1 karıştırıp boyadım. Küllü renk yapmak için. Saç oldu koyu yeşil... Aynı gün palette yoğun açıcı ile açtım ve arkasından bronz kahve boyadım. Saç oldu koyu kızıl... İşte saçım bu durumda iken araştırmaya girdim ve bu siteyle tanıştım. :) saçlarımı daha fazla yıpratmamak için daha fazla renk denemesi yapmadım. İşte yaptığım bakım bu kızıl tonu akıtıyor. Saç rengim şu an karamel oldu. Ilk ışıltıdan dolayı olsa gerek saçlarım karamel ışıltılı gibi görünüyor. Fransa olmadı aslında...:) senin saçında da bu görüntü olurmu bilemem. Ona göre yap derim...😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yahu kuzum, ama sen benim mesajlarımı gerçekten okuyor musun?

Bak mesajlarımda ne yazmışım;

"Doğal saç rengini doğal yolla açan bir tarif bakınıyorum arkadaşım için o yüzden bu sorularım..."

"Bende sevinmiştim Ama bence kumrallarda sarı yansımalar yapabilir belki, ben yine de bir deneteyim..."

Nerden çıkarttın kız benim uygulayacağımı Arkadaşımın saçları boyasız açık kumral, yaşı da küçük o yüzden böyle hafif ışıltı katmak için bir şeyler bakıyorum. Papatyayı zaten deneteceğim bunu da denesin çünkü papatya biraz kurutuyor saçı, bununla da bakım olur diyorum...

Bu arada maşallah saçlarına etmediğin eziyeti bırakmamışsın... Şu an sorun var mı yanma, yıpranma vs?

Son düzenleme:

Canım siteye telden giriyorum. Bu gün AppStore nin reklamları beni rahat bırakmadı zırt pırt reklam girdiği için okumamı da yazmamı da zorlaştırdı. Sen demeyeceksin diye anladım. Doğal saç üzerine nasıl olur bilemiyorum. Uygulayınca sonucu yazarsan biz de bilgilenmiş oluruz😉saçlarımda az denecek kadar yıpranma var.çok dikkatli bakınca anlıyorum ben ama kızlarım hiç birşey yok diyorlar... Biraz kuruma var tabiki onun için de saçlarıma mecbur kalmadıkta saç kremi kullanmıyorum. onun yerine elma sirkesi kullanıyorum. saçım nemli ilken argan yağı sürüp kendi halinde kurutuyorum... Sonuç normal slarım gibi...😌

İyi ama saç kremi saçın phsini düşürür, zararlı değil tam tersi yararlı... Saç kremini kullan durulamayı sirke ile yap canım... Ben şu sıra saç maskeleri vs yapıyorum durulamayıda sirke ile yapıyorum... Maşallah saçların çok güçlüymüş, başkası olsa saçı kalmaz

Gerçekten mi? hep saç kremini zararlı bilirim... Sayende öğrenmiş oldum. Tşk ederim😌

Gerçekten mi? hep saç kremini zararlı bilirim... Sayende öğrenmiş oldum. Tşk ederim😌

Kafa derine sürmediğin sürece hiç bir zararı olmaz, zararı da saçı hızlı yağlandırmak oluyor zaten... Silikonlu ürünlerinde saça zararı yoktur, kafa derisinde birikme yapmaz mesela tam tersi saça nem verdikleri ve statik elektrik yükünü azalttıkları için yararlıdır ama şehir efsanelerimiz çok maalesef...

Anladım canım sağol😌 z.yağı + bal ile saçıma yaptım bakımda boya ne kadar aktı resimlerde farkediliyor
Bu ilk uygulamadan sonra
bu ikinci uygulamada bu da son uygulama resimlerdeki renkten daha açık aslında resimler koyu çıkıyor. Ne yıpranma var ne de fön. O kadar işlemden sonra maşallah yine iyi saçlarım...

Saçların gayet güzel görünüyor üstelik kesimi de çok modern çok hoş

Sinameki kürünü 25-04-14 cuma günü ilk defa uyguladım.
Aktardan sinameki alırken entele bitkisi Varmı diye sormuştum. Bitkinin olmadığını ama şampuanının olduğunu söyledi. Baktım inceledim denemek amaçlı entele bitki şampuanını da aldım. İçine çamterebentini dkh koyup bir güzel çalkaladım. Sinameki kürünü 2 saate yakın beklettim. Sonra entele karışımlı şampuanla yıkadım. Şampuanı da 3-4 Dakika'ya yakın beklettim saçımda... Zaten akşam olmuştu... Cumartesi ve pazar günleri elimi başımdan alamadım desem yalan olmaz... Bir kaşıntı ama ne kaşıntı... Eyvah saçlarıma Bişey oldu alerjimi yaptı acaba diye düşündüm... Bir ara aynaya bakarım ki gözlerime inanamadım... Diplerden saç fışkırmış adeta... Kaşıntı da bundan dolayı olsa gerek... 😀 olsun ben kaşımaya razıyım... Hiçbir zaman saç derimi tırnaklayarak kaşınmış biri değilim zaten... Masaj şeklinde kaşıntımı gideririm... Bu gün de yağ maskemi yapacağım vitamin destekli bakalım ne olacak... Cuma günü hiç Üşenmeden saçımı ölçüp burada yazacağım...😀 ben çok mutluyum...:)

Saçların gelişim evresini araştırırsan 3 günde kafandan saç fışkıramayacağını anlarsın zaten... 3 ay geriye gidip yaptığın bakımları gözden geçirmeni tavsiye ederim, çıkan saçlarının gelişim dönemi belli zira... Ha bu arada entele otu zehirli bir ot, köylerde haşere için kullanılıyor diğer adı bit otu, ülkemizde de bolca yetişir. Yazın açık havada tütsüsü yakılır ki sinekler vs uzaklaşsın lakin tabii siz bu bitkiyi Hindistan Menşeili sanıyorsunuz o ayrı... Forumda yine entele ile alakalı başlıkta eski mesajları incelersen pek hayırlı bir ot olmadığını kızlarda allerji ve saç dökülmeisne yol açtığını göreceksin...Kullanmayın şu pis otu dedim dedim ama dinlemedi kimse, hala da kullanan var şaka gibi... Neyse ki senin ki şampuan içine damla ile koymuşlardır birşeycik olmaz...

Birde kaşıntının sebebi dkh olabilir, eğer ilerleyen zamanda kafanda ki kaşıntı artarsa,vucudunda batma, kaşıntı vs olursa bırak kullanmayı allerjin olabilir.Nerden çıktı dersen bende allerji yapmıştı...

Son düzenleme:

☺️saç fışkırdı derken yeni saç değil bitanem... Saç diplerim uzamış... Ciddi uzamış... Benim 3 günde bu kadar uzadığını hiç bilmem.. Yani bir haftada uzayan saçlarımın uzunluğu kadar uzadı... Ama sinameki küründen ama entele şampuanına koymuş olduğum karışımdan bilemiyorum... Canım ben saçıma 2 haftadır bakım yapmaya başladım... Ondan önce hiç bakım yapmadım... Entele otuna gelince forumu okudum. Sırf aktarcı satıyormu satıyorsa nasıl kullanılması gerektiğini sorup fikir alacaktım. Almak değildi niyetim... Otu satmadığını zararlı olduğunu söyledi. Saç için soruyorsanız şampuanın var saç uzatmak için kullanan müşterilerim memnun dilerseniz bir deneyin dedi. Ama almam için hiç zorlamadı... Merak ya işte dürtüler beni al diye😃aldım. Şayet saç diplerimdeki kaşıntı yine olursa kullanmayı bırakıp diğer şampuanımla devam ederim... Bugün de bakım yaptım ve yine entele ile yıkadım... Du bakalım kuruyunca ne olacak belli olur...😌

Mesajından çıkan anlam o şekildeydi
Sadece kaşıntı olursa sorun değil, uyguladığım bir çok kürden dolayı bende kaşıntı oluyor yeni bebek saç çıkarken veya saçlarımın uzaması hızlandığında oluyor, ama ne zamanki kaşıntıya yanma ve kızarma eşilk ediyor o zaman anlıyorum ki durum kötü... O yüzden salt kaşıntıyı kıstas alma...

Son düzenleme:
Cnm bende kullandı m ama sadece saç dokulmeme ii geldi uzatmadi yani.

Canım senin mutlaka vitamin eksikliğin yada kansızlığın vardır bu kürü yaparken kendi beslenmenizede dikkat etmelisiniz. Teminat veriyorum ayda 3-4 cm kadar uzatıyor.

Sinameki kürü kontesin uzmanlık alanı :) Daha önce bende 3 ayrı kür yaptım 8 haftalık ve ekstra 1 cm bile uzama sağlayamadım, herhangi bir sağlık sorunum, demir eksikliğim, folik asit eksikliğim vs mevcut değil çok sağlıklıyım, ve çok iyi besleniyorum...Benim gibi sonuç alamayan bir çok kişi var yani tamamen bünye...

hıııım... demek ki saçta uzama hızılandığı için kaşıntı oldu... kaşıntı çok olunca alerji yaptı zannettim... aynaya onun için baktım... saç derimde en ufak bir kızarıklık yoktu ama zaten uzayan saçlarımı görünce hayrete düştüm... şimdi bile hafif hafif kaşıntı var... kaşıntı esnasında yanma olursa bende bütün uygulamaları keserim...

Tamam canım, aynen bakımlara vs devam...

Sinemaki kürü gerçekten etkili arkadaslar benim bayaaa bi eksik vitaminim var ve senelerdir omuz hizamda saçlarım. Bu kürü ilk burada okudum uyguladim aralik ayindan berisir haftada bir kere simdi saçlarım göğüs altimin hizasina geldi soka girdim. Ama asil mesele bence kürü banyoda yikarken sac diplerine masaj yapmak. 5 dakika yapin birde bemix ampulu iki tane koyuyorum ben birde sinemaki soguyunca yaglari ve ampulu koyuyorum sicak yapisini bozmasin diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vitamin eksikliği tedavi edilebilen bir şey niye düzenli vitamin kullanmıyorsun anlamadım. Tamam harici bakımlar yapılmalı ama dahili eksiklikleri gidermezsen uzayan saçında hayrını görmezsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…