Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

bence süper uzamış ama sinameki mi biotnmi uzattı bilemeyiz bende sinameki yapıyorum ama bu kadar uzama harika simdi hardal tozu başlıyorum tebrikler.

canım sinemaki mi başka karışım mı çam terbenti mi bunların arasında kaldım ya :S

bence süper uzamış ama sinameki mi biotnmi uzattı bilemeyiz bende sinameki yapıyorum ama bu kadar uzama harika simdi hardal tozu başlıyorum tebrikler.

Malzemeler:
-sinameki otu
-bemiks ampul
-bepanten ampul
-1 kapak tatlı badem yağı
-1 tatlı kaşığı sirke
-2 yemek kaşığı zeytinyağı
-bulabilirseniz evigen ampul(ben ne zamandır bulamıyorum)

kızlar ilk sorum ben bu küre çamterebnti eklesem olur mu ikincisi barcelona yağı mı bu kür mü lütfen yardım yeniyim daha bu konularda ben

Canim cam terebentini direk surmeyin sac dibine diyorlar ama bilemiyorum ben sampuana kattim ama sinamekinden fayda goren cok bende baslayavagm.ama orjinalini bozmamakta yarar var diye dusunuyorm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim yakinimdakiler sinameki bemix ve tatli badem yagini yapiyorlardi sadece sendeki malzeme biraz fazla galiba bu benim dedgimi haftada bir.kez yapiyorsn ve duzenli yapiyorsun

çok doğru söylüyosun canım çamterebentini ben de kullanmayacağım barcelona yağını duydun mu ben de onadan başlayıp haftada 3 gün yapmayı işe yaramazsa bu kürden deavm etmeyi düşünüyorum :)

Yok duymadm innaki juan juan mi ne diye bi sampuan varmis onu arastiricam bnds

Yok duymadm innaki juan juan mi ne diye bi sampuan varmis onu arastiricam bnds

kk da juan juan şampuan kullananların yorumları var çok kötü yorumlar okumadan almayın kızlar cok pişman olmuşlardı aldıklarına :)

Sinameki (50 gramı 1 TL)
Tatlı Badem Yağı ( 4 TL)
Bemiks Ampül ( 4 TL)

Sinameki Nedir?
Aktarlarda kolaylıkla bulabileceğiniz bir bitki türü.
Paket içinde satılabildiği gibi açık olarak da satılıyor.
Çok uzun süre gidiyor, bereketli.
1 paket sinamekiyle 1 sene geçirebilirsiniz.

Tatlı Badem Yağı Nedir?
Yine aktarlarda veya bakım ürünü satan her türlü yerde bulabileceğiniz bir yağ.
Markası kesinlikle önemli değil ama TATLI olmasına dikkat edilmeli.
1 şişesi yaklaşık 6-7 kür idare ediyor.

Bemiks Ampül Nedir?
Eczanelerden kolayca temin edebileceğiniz b vitamini ampülü.

Kürün Yapılışı

1 tutam (yaklaşık 7-8 yaprak gibi) sinamekiyi yarım çay bardağı suda bir kaç taşım ( bir kaç saniye fokurdasın) kaynatın, ılıyınca süzün (yapraklar çöpe) ve içine mevcut olduğu şişenin kapağı kadar tatlı badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin. Saç diplerinize sürün. İmkanınız varsa 4-5 saat bekleyin (yoksa 2 saat kadar) ve yıkayın.

Kür belli periyodlarla yapılıyor. 8 hafta boyunca haftada 1 kere uygulayıp, 2 hafta ara veriyorsunuz. Bu şekilde istediğiniz uzunluğu elde edene kadar yapabilirsiniz.

Bilinmesi gerekenler/ Sıkça sorulan sorular
Kür her defasında TAZE olarak hazırlanmalı.
Bemiks yerine bepanten, evigen vs OLMAZ. Bepanten onarıcı, evigen e vitaminidir. Bize b vitamini lazım yani bemiks :)
Sinameki kürü saçınızın dökülmesini durdurmaz.Hatta arttırabilir bile. Çünkü yağlı bakımlar bazı bünyelerde böyle olumsuz etkiler yapabiliyor.
Kürü daha sık uygularsanız daha fazla uzama OLMAZ. Haftada 1 yeterli, her şeyin çoğu zarardır, unutmayalım.
İlk 2 hafta saçlarda dökülme artabilir. Bir nevi ölü kesimin atılması olarak düşünelim.
Küre başka malzemeler eklenebilir ama ben o şekilde kullanmadım, bu konuda çevrimdışıyım :)
Bu süre içinde çok sık uygulayım saçı yormamak şartıyla başka bakımlar da yapabilirsiniz.
Saçınızda boya varsa, rengine göre değişim olabilir. Bende bir değişim olmadı ama uygulayan bazı arkadaşlarda kimi rengi koyulaştırdı, kimisini kızıllaştırdı hafiften.
Kür oldukça sıvı, o yüzden uygularken fıs fıslı şişe kullanırsanız daha rahat ve temiz bir uygulama olacaktır.
Uygulamadan sonra, beklerken, herhangi bir şeyle başınızı sarmak zorunda değilsiniz ama biraz saç kurutma makinesi ile dipleri kurutursanız sinüzit olmaktan kurtulursunuz :)

UNUTMAYALIM;
Herkesin bünyesi farklıdır haliyle bakıma gelen olumlu tepkinin süresi de farklı olacaktır.
Benim uzamam ilk arayı verdikten sonra olmuştu.
Sizinki belki 3. periyotta olacaktır, bilemem.
Kimse bilemez.
Sabırlı olup deneyin yeter.
Cevap kendi bünyenizde saklı :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar bir ay önce kestirdiğim kısacık saçlarımı bende uzatmaya karar verdim. ☺️ aranıza yeni katılıyorum yazmış olduğunuz yorumları okudum çok faydalı bilgiler var. Bu bilgileri bizlerle paylaştığınız için tşk ederim. Ben de saçıma hafta da 2 gün olmak üzere zeytinyağı + bal karışımı yapıp saçlarıma sürüyorum. Hem dökülmesini önlemek için hem de bakım olsun diye. Fakat bu karışım saç rengini açıyor. Benim saçlarımın rengini çok güzel açtı. Yani boyayı akıttı. Camterebenti dkh denemeleri pratik olması nedeniyle hoşuma gitti. Acaba çamterebentini ve dkh ikisini beraber şampuana ekleyip kullanan Varmı? Ben ikisini koyup denemek istiyorum. Malzemeleri alıp kullanmaya başladığımda kendime takvim yapıp ne kadar uzadığını ölçeceğim...☺️

Ben o şekilde denemiştim işe yarıyor... Yalnız saçların renginin açılması farklı, boyanın akması farklı bir şey senin saçların doğal halinden daha koyuya mı boyalı yoksa açık renge boyalıyken koyu renge mi boyadın? Doğal saç rengini doğal yolla açan bir tarif bakınıyorum arkadaşım için o yüzden bu sorularım

Canım benim saçım kızıl tonuna boyalı. Saç açma derken saçımdaki boyanın akmasını kastettim.

Canım benim saçım kızıl tonuna boyalı. Saç açma derken saçımdaki boyanın akmasını kastettim.

Bende sevinmiştim Ama bence kumrallarda sarı yansımalar yapabilir belki, ben yine de bir deneteyim...

Kizlar ben belcikada yasiyorum ve sacimi yeni kestirdimm ve coook pismanim yanliz yazdiklarinizi tam anliyamadim sinemako bepanten tam olarak ne lazim? Aslinda ne olduklarinida amlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…