- 17 Nisan 2014
- 783
- 129
- 33
Amore sen?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba. Benim de saçlarım çok yavaş uzuyor, bu yaşıma kadar hiç daha omuz hizasını geçmedi. Mecburen ayda bir kırıklarını aldırıyorum, uzayanlar gidiyor. Son zamanlarda şampuanımı değiştirdim, sülfatsız olanını buldum, içine de tatlı badem yağını ekledim. Yılan yağını övüyorlardı, yağını bulamadım, sabununu buldum. SAnki bir ilerleme var gibi. Bir de ek olarak bitkisel yağ maskesini yapıyorum, ürün 20 yağın karışımını içeriyor (zeytinyağı, çam terebentin, ısırgan, hindistancevizi, ceviz, avokado, jojoba, fındık, soya, badem, çörekotu, susam, buğday, ayçiçek, defne, hint, üzüm çekirdeği, kabak çekirdeği, papatya, yeşil çay tohumu yağları)
Bu arada ısırgan otunu kaynar suda bekletip o suyla saçı durulamak da çok faydalı fakat ısırgan bulmak biraz zor oluyor, kurusunu anca bulabiliyorum mevsim dışı olarak. Bir de dulavratotu yağı inanılmaz faydalı saça. Ne yazık kı Türkiye'de fazla bilinmediği için yaşadığım yerdeki aktarcıda yağını bırak otunu bile bulamıyorum. Memlekete gidince onu ve iğde yağını şişe şişe alacağım
Ben ilk defa kullanacam morfose istedim canım.
İnşallah işe yarar sonucunu bekliyorum😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İlk kendim ayrı ayrı alıp karıştırıyordum, ama pahalı oluyordu baya, kuaförüm 15 tl ye karışık versiyonunu satıyordu, aldım. Deneyeceğiz bakalım. Professional coiffeur NOBILITY hair care oil - adı.Canım sen kendin mi karistirdin bu yağları yoksa karisim halnde mi aldın bi de kullandigin yaglarin markası ne acaba?? Rica etsem yazabilirmisin
İlk kendim ayrı ayrı alıp karıştırıyordum, ama pahalı oluyordu baya, kuaförüm 15 tl ye karışık versiyonunu satıyordu, aldım. Deneyeceğiz bakalım. Professional coiffeur NOBILITY hair care oil - adı.
Bir şey değil =)Teşekkür ederim canım ....
Ben sadece sarımsak koymadım Çam terabentin Yağı (esansı değil) Doğum kontrol hapı ve bepanthene ampul de ekledim şampuanıma.Uzamaya etkisi olan bir formul diye okumuştum kullanan arkadaşların yorumlarında.Bende yeni başladım dün akşam 3. kürümü yaptım.Benim röfleli ve kuru yıpranık saçlarım tararken sürekli kopuyordu.Şimdi yumuşak oldugu için o sorun ortadan kalktı Bu da daha saglıklı uzayacagının göstergesidir diye düşünüyorum.
ben sinameki kürüne yarın başlıyorum havalarda sıcak bemix in kokusu banyodan sonra saçta çok kalıyor mu? saç spreyi falan aldım hatta gliss ultimate repair sıvı saç kremi kokunun saçımda kalmasından korktuğum için :/:18:
kızlar bu tip yağların saçta 15 dk fazla kalmaması gerektiğini duydum bitlenebilirmişiz ecz söyledı bilginize hint yağı badem yağı vb...
15 dk. Fazla kalması bitlenme yapmaz kim dedi ise sizi biraz sıkıntıya sokmuş bence. Ama fazla kalır ise mesela
gün boyu veya gece boyu gibi saç dökülmesine neden olabilir... En fazla saçta tutma süresi 2 saati geçmemeli.
Ben kendim evimde saç dökülmesini önleyici yağlar ve tonikler yapmaktayım ve kendim de kullanıyorum. Isteyenlere
bilgi amaçlı da yardımcı olabilirim. Iyi günler sevgiler...
Kizlar ben bioblasin sarmasik ozlu sampuanina 1 kutu yasmin dogum kontrol hapini havanda ezerek karistirdim ve yaklasik 2 aydir uyguluyorum. Saclarimda boya kimyasal islem vs yok ama kivircik ve zor uzuyordu yilda 7-8cm gibi. iki ay once belimdeki saclarimi omzumda kestirdim tabi pisman oldum ama hergun duzlestirmeme ragmen 2 ayda 4-5 cm civari uzatti saclarimi benim icin tam anlamiyla mucize. Her banyodan cikinca da az miktarda bademyagini (nemliyken sac tabi)ellerime el kremi suruyormus gibi surup saclarima o sekilde yediriyorum yagli da durmuyor bu sayede kiriklari ciddi sekilde onluyor. Tavsiye ederim.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü