Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

Merhaba. Benim de saçlarım çok yavaş uzuyor, bu yaşıma kadar hiç daha omuz hizasını geçmedi. Mecburen ayda bir kırıklarını aldırıyorum, uzayanlar gidiyor. Son zamanlarda şampuanımı değiştirdim, sülfatsız olanını buldum, içine de tatlı badem yağını ekledim. Yılan yağını övüyorlardı, yağını bulamadım, sabununu buldum. SAnki bir ilerleme var gibi. Bir de ek olarak bitkisel yağ maskesini yapıyorum, ürün 20 yağın karışımını içeriyor (zeytinyağı, çam terebentin, ısırgan, hindistancevizi, ceviz, avokado, jojoba, fındık, soya, badem, çörekotu, susam, buğday, ayçiçek, defne, hint, üzüm çekirdeği, kabak çekirdeği, papatya, yeşil çay tohumu yağları)
Bu arada ısırgan otunu kaynar suda bekletip o suyla saçı durulamak da çok faydalı fakat ısırgan bulmak biraz zor oluyor, kurusunu anca bulabiliyorum mevsim dışı olarak. Bir de dulavratotu yağı inanılmaz faydalı saça. Ne yazık kı Türkiye'de fazla bilinmediği için yaşadığım yerdeki aktarcıda yağını bırak otunu bile bulamıyorum. Memlekete gidince onu ve iğde yağını şişe şişe alacağım

Canım sen kendin mi karistirdin bu yağları yoksa karisim halnde mi aldın bi de kullandigin yaglarin markası ne acaba?? Rica etsem yazabilirmisin

Canım sen kendin mi karistirdin bu yağları yoksa karisim halnde mi aldın bi de kullandigin yaglarin markası ne acaba?? Rica etsem yazabilirmisin
İlk kendim ayrı ayrı alıp karıştırıyordum, ama pahalı oluyordu baya, kuaförüm 15 tl ye karışık versiyonunu satıyordu, aldım. Deneyeceğiz bakalım. Professional coiffeur NOBILITY hair care oil - adı.

Şampuanın bitince çam terebentini ekleme, onu zeytinyağı veya elinin altında ne yağ varsa onunla yarı yarıya karıştırıp direk kafa derine sürersen şampuana nazaran uzamaya daha fazla katkı sağlıyor tecrübe ile sabit. Ben bu şekilde kullanıyorum 2 aydır...

Dkh de evet işe yarıyor o kesin, bepanthende zaten başlı başına iyidir, sarımsağında bir mucize olduğu zaten kesin daha ne olsun

ben sinameki kürüne yarın başlıyorum havalarda sıcak bemix in kokusu banyodan sonra saçta çok kalıyor mu? saç spreyi falan aldım hatta gliss ultimate repair sıvı saç kremi kokunun saçımda kalmasından korktuğum için :/ :18:

Son düzenleme:

Bazı saçlarda koku kalabiliyor, ilk kullanımda anlarsın canım...

kızlar bu tip yağların saçta 15 dk fazla kalmaması gerektiğini duydum bitlenebilirmişiz ecz söyledı bilginize hint yağı badem yağı vb...

15 dk. Fazla kalması bitlenme yapmaz kim dedi ise sizi biraz sıkıntıya sokmuş bence. Ama fazla kalır ise mesela
gün boyu veya gece boyu gibi saç dökülmesine neden olabilir... En fazla saçta tutma süresi 2 saati geçmemeli.

Ben kendim evimde saç dökülmesini önleyici yağlar ve tonikler yapmaktayım ve kendim de kullanıyorum. Isteyenlere
bilgi amaçlı da yardımcı olabilirim. Iyi günler sevgiler...

Bitlenmek

Bu tür yorumları görünce gerçekten şaşırıyorum.

Bu arada eğer kullandığınız yağlar doğalsa gece boyu kalmasında sıkıntı yok, gözenekleri tıkamaz veya dökülme yapmaz fakat doğal değilse ve vazelin formda mesela dax super gro tarzı bir ürünse kesinlikle uzun süre tutulmamalı...

Size bildireceğimiz Doğal Yollarla Saç Uzatmanın 7 yöntemini uygulayarak kısa sürede uzun ve hacimli saçlara kavuşabilirsiniz.
Uzun saç gerçekten de bir kadına yakışan en güzel aksesuarlardan. Uzun ve hacimli saç olmadan yapılan güzellik terimi biraz eksik kalır.
Günümüzde kadınlar uzun saçlara kavuşmak için büyük paralar harcıyor, çıt çıt saç uzatma, postiş saç uzatma, kimyasal yolları saçına uygulama gibi daha bir çok yönteme başvuruyor.
Size bildireceğimiz Doğal Yollarla Saç Uzatmanın 7 Yöntemini uygulayarak kısa sürede uzun ve hacimli saçlara kavuşabilirsiniz.
Evde hazırlayacağınız malzemelerden oluşan hem ucuz hem de doğal ipek gibi güzel saçlarınız olacak, hem de hiç yan etki olmadan tamamen sağlıklı bir şekilde... devamı için tıklayın http://www.kadinlarkulubu.com/porta...etik/hizli-sac-uzatmanin-7-yontemi-62908.html

Kizlar ben bioblasin sarmasik ozlu sampuanina 1 kutu yasmin dogum kontrol hapini havanda ezerek karistirdim ve yaklasik 2 aydir uyguluyorum. Saclarimda boya kimyasal islem vs yok ama kivircik ve zor uzuyordu yilda 7-8cm gibi. iki ay once belimdeki saclarimi omzumda kestirdim tabi pisman oldum ama hergun duzlestirmeme ragmen 2 ayda 4-5 cm civari uzatti saclarimi benim icin tam anlamiyla mucize. Her banyodan cikinca da az miktarda bademyagini (nemliyken sac tabi)ellerime el kremi suruyormus gibi surup saclarima o sekilde yediriyorum yagli da durmuyor bu sayede kiriklari ciddi sekilde onluyor. Tavsiye ederim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

arkadaşlar benim saçım da normalde acayip yavaş uzardı geçen sene kuaförün gazabına uğradım kırık aldırayım derken belimdeki saçlarım omuzlarıma geldi. Bende böyle sitelerde araştırırken rastladım uyguladım ve sadece bi kışta saçlarım tekrar kendi boyuna belime geldi. Kısaca anlatayım önclikle SUPERGRO diye bir jel var kremsi saç kremi gibi içinde birçok yağı barındırıyo saçlarınızı yıkamadan önce 45 dk saç diplerine masajla sürüp bekliyorsunuz bunu her saç yıkarkende yapabilirsiniz çok da güzel kokuyo yumuşacık oluyor.İkincisi de hafta da iki kez yaptığım bir kür 1 tutam sinemaki otunu (aaktarlarda 3 tl ) yarım çay bardağı su da kaynatıyosunuz demini süzüp suyun içine 1 tane bemiks ampül kırıyosunuz ( eczanelerde 5li kutusu 6 lira civarı) bir de bir kapak tatlıbadem yağını ekleyip saçınıza masaj şeklinde uyguluyorsunuz bekleyebildiğiniz kadar bekleyip (en az 30 dk saça işlemesi açısından) saçınızı yıkıyorsunuz. Evet ilk baş sinemaki saçı bir iki tel döküyor endişelenmeyin,saçın alışkın olmadığından kaynaklanıyor ve 2 hafta içerisinde saçınızın 3cm attığını farkediceksiniz,ben kullandım ve istediğim sonucu aldım umarım sizlerde alırsınız

Son düzenleme:

canım bi kutu hapın hepsini mi ezdin içine attın.ve bunu basşa şampuanda yapsak işe yararmı acaba:26:

Evet canim ben bir kutuyu ezdim 400 ml sampuana ama 10 tanesi yeterli cok koymussun demislerdi. Bence kullandigin sampuana da eklesen problem olmaz sonucta olay o dhk icindeki hormonun saca yerlesmesi. Benim 6 ayda bir sampuanimi degistriyorum o yuzden bioblasi denemek istedigimden onu kulladim biraz da.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…