Beni de aranıza alın kızlar boyadan yıpranan saçlarımı kısacık kestirdim( sitede çok fazla yöntem var var hepsini uygulıycak zamanım yok .. Size en çok yarayan en etkili formul hangisi??? :2:
Beni de aranıza alın kızlar boyadan yıpranan saçlarımı kısacık kestirdim( sitede çok fazla yöntem var var hepsini uygulıycak zamanım yok .. Size en çok yarayan en etkili formul hangisi??? :2:
merhaba kızlar
bende bir anlık gafletle belimde olan saçlarımı kısacık kestirdim.
daha doğrusu kuaföre uçlarından alalım çok az kısalsın dedim o komple alalım çok az kalsın anlamış olacak ki omuzlarımın üstüne çıkardı saçlarımı.
çok üzüldüm çok pişman oldum ama giden geri gelmiyor yapacak tek şey hızlı uzaması için bakım yapmak.
ben aktardan yılan yağı ve çam terebentin aldım.
yılan yağının hepsini çam terebentinden 1 kapak şampuanıma karıştırdım.
turplu su ve sinameki de yapmak istiyorum bakalım üşenmezsem :108:
Bende senin gibi bi gafletle kestirdim.Upuzun saclarimikisacik oldu omuz ustune kadar kesildi
Canim bu yilan yagi ve cam cerebenti pahali bisey mi bende yapmak istiyorumda
..
Kustu saclarim uzamiyo yillardir
merhaba kızlar
bende bir anlık gafletle belimde olan saçlarımı kısacık kestirdim.
daha doğrusu kuaföre uçlarından alalım çok az kısalsın dedim o komple alalım çok az kalsın anlamış olacak ki omuzlarımın üstüne çıkardı saçlarımı.
çok üzüldüm çok pişman oldum ama giden geri gelmiyor yapacak tek şey hızlı uzaması için bakım yapmak.
ben aktardan yılan yağı ve çam terebentin aldım.
yılan yağının hepsini çam terebentinden 1 kapak şampuanıma karıştırdım.
turplu su ve sinameki de yapmak istiyorum bakalım üşenmezsem :108:
sinemaki şiddetle tavsiye ediyorum canım şuan uygulayan biri olarak:)
yanlış hatırlamıyorsam kullanırken içine bepanthene ve evigen ampul kırıyordum sen nasıl yapıyorsun canım.
valla artık moralim iyice bozulmaya başladı çok pişmanım saçlarımı kestirdiğim için.
herkes saçların çok uzamış diyordu şimdi gören nasıl kıydın onlara diyor insan içine çıkamaz oldum resmen :83:
yanlış hatırlamıyorsam kullanırken içine bepanthene ve evigen ampul kırıyordum sen nasıl yapıyorsun canım.
valla artık moralim iyice bozulmaya başladı çok pişmanım saçlarımı kestirdiğim için.
herkes saçların çok uzamış diyordu şimdi gören nasıl kıydın onlara diyor insan içine çıkamaz oldum resmen :83: