- 8 Şubat 2014
- 109
- 2
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben bu kürü yapıyorum ama yıkadıktan sonra şampuan falan kullanıyorum yoksa sadece durulamak mı gerekli?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben sampuanıma sarımsak kattım. 2 kez kullandım henüz Sonuç süper yumuşacık parıl parıl dolgun :) Çabuk uzatıyormuş Deneyelim bakalımŞampuan kullanılacak yoksa arınmaz ki...
Canım senin mutlaka vitamin eksikliğin yada kansızlığın vardır bu kürü yaparken kendi beslenmenizede dikkat etmelisiniz. Teminat veriyorum ayda 3-4 cm kadar uzatıyor.
Canım ben onu cam terabentin için yazmistim sinameki kurunu bi kere tek yaptım. Remiks ampulün kokusu öldürdü beni. Peki her saçınıza surcemizde yenisini mi yapicaz bu kürün
Evet canım her seferinde yenisini yapacağız. Ben o kötü koku için kürün içerisine biraz da menekşe yağı koyuyorum hem saçları canlandırıyor hem banyodan sonra mis gibi menekşe kokuyor :)
Tamam canım dediğini uygulucam bi de bi sorum olacak sana argan yağı kullandınız mi hiç saçın icin
birde argan yağını sadece saç diplerine mi yoksa bütün saça mı uygulamak gerekli.
Ben saç diplerine uyguluyorum bi sorun olmadı
Hangi marka argan yağı kullanıyorsun.
Ben sampuanıma sarımsak kattım. 2 kez kullandım henüz Sonuç süper yumuşacık parıl parıl dolgun :) Çabuk uzatıyormuş Deneyelim bakalım
birde argan yağını sadece saç diplerine mi yoksa bütün saça mı uygulamak gerekli.
Sarımsak iyi geliyor ama bildiğim kadarıyla uzamaya değil yeni saç çıkartmaya yarıyordu.
arkadaslar ben hc diye bir urun kullaniyorum muhtesem saclarim hic uzamazdi eskiden simdi belimde
Canım ürünü biraz daha acarmısın nasıl bişey? ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.