kızlar daha etkili bir yöntem bilen yok mu
Doğum kontro hapı çok etkiliymiş kısa sürede hem saçı gürleştiriyormuş hem de uzatıyormuş; ama ben almaya utandığım için yapamadım. Hem şimdi kullandığım şampuanımın bitmesi gerekiyor gözümü karartıp alacağım herhalde
doğum kontrol hapını içiyor muyuz yoksa eritip saça mı sürüyoruz
Cam terebentini sampuana katabilirmiyiz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr sanırım saçlarımda gözle görülür fark var Bugün fön çektirdim kuaförüm saçların gözle görülür farkla uzamış napıyorsun dedisonra iş yerine geldim herkes saçın nasıl parlıyo çok güzel duruyo napıyosun dediler. bide benim önde saçlarımın boyu aynıydı yani perçemim yoktu aaaaaaaaaaaaaaa bugün baktım saçımın önünde kahkul olmuş ben ilk önce saçlarım kopmuş dedim ama sonraaada ben saçımı bakım yaptıktan beri düzleştirmiyorum ki bildiğin küçük kıllar uzamış
Bravoo :):):) Aynısı bende de şu şekilde oldu saçlarımı toplamam hiç sürekli açık durur.Geçen topladım tepeden bir baktım alnımda ve kenarlarda epey uzun saçlar vardı :) CeylanAkkoc sen saçlarına ne uyguluyorsun ?
Çok fazla bilgi kirliligi,yanlis bilgilendirme var arkadaslar..çam terebenti saclari nanilmaz kurutan ve döken bisey hele ki yarım sişe denilmiş şok oldum...yanlis bisey...diger yandan sirke asitlidir ve saçları inceltir...ayda 1 parlasin diye kullanana bisey diyemem ama sürekli kullanilmasi cok zararli..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr sanırım saçlarımda gözle görülür fark var Bugün fön çektirdim kuaförüm saçların gözle görülür farkla uzamış napıyorsun dedisonra iş yerine geldim herkes saçın nasıl parlıyo çok güzel duruyo napıyosun dediler. bide benim önde saçlarımın boyu aynıydı yani perçemim yoktu aaaaaaaaaaaaaaa bugün baktım saçımın önünde kahkul olmuş ben ilk önce saçlarım kopmuş dedim ama sonraaada ben saçımı bakım yaptıktan beri düzleştirmiyorum ki bildiğin küçük kıllar uzamış
Bu kiri nasil yapiosrsun cnm