Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr sanırım saçlarımda gözle görülür fark var Bugün fön çektirdim kuaförüm saçların gözle görülür farkla uzamış napıyorsun dedi :-) :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: sonra iş yerine geldim herkes saçın nasıl parlıyo çok güzel duruyo napıyosun dediler. bide benim önde saçlarımın boyu aynıydı yani perçemim yoktu :-) aaaaaaaaaaaaaaa bugün baktım saçımın önünde kahkul olmuş ben ilk önce saçlarım kopmuş dedim ama sonraaada ben saçımı bakım yaptıktan beri düzleştirmiyorum ki:KK70: bildiğin küçük kıllar uzamış :-):KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

Walla sinemaki yagini duydum bende hande polatin siparisini werdim ayda 4 cm diyor hazirladigi bi kur var onu yapicam gelismeleri yazarim

Ben çam terebentin yağını ve otacının şampuanını aldım. şampuanın içine 3 kapak kadar koydum. 2 kaşık da bal koydum. yarın başlayacağım. Umarım faydasını görürüm.

çam terebentin saçı berbat yapar helede 3 kapak nedir ya ? en fazla 5 damla damlatman gerekirdi saçnı kurutur kırar .. hiç tafiye etmem o kdr çok kullanmanı.:KK45::KK45::KK45:

Badem yağı 10 ml
Hint yağı 10 ml
Susam Yağı 10 ml
Fındık Yağı 10 ml
Zeytinyağı 10 ml
Defne Yağı10 ml
Isırgan yağı 10 ml
Argan Yağı 10 ml
Çam terebentin yağı 30 ml bu karışımı yapıp deneyin hem dökülmeyi azaltıyor hem saşların uzaması hızlanıyor...

D.Kontrol haplı şampuanda kullanıyorum 1 ayda 2 kere bu yağ bakımını yaptım, 3 kerede şampuanı kullandım cidden uzadı, ilginç... Bu arada şampuana sadece 3-4 tane koydum ...

5 damla o şampuanda yok olur gider.. ben şampuanı su gibi yapcak şekilde kattım zaten saç kremıde kullanıyorum.. hiç dökülme yok ve çok hızlı uzuyor.

Badem yağı bepanthen ampul bunlar her zaman saca iyi gelip besler , ama ben bir sürü şey kullandım çünkü saçlarım röfleden mafolmuştu :KK43: önce sacımı kendi rengine (kestane) boyattım , ve bütün şampuan reklamlarını saçma sapan bulan ben mucizevi bi şekilde bioblastın sarmaşık özlü sampuanına bayıldım hem onca para verip pahalı sampuanları sollar bu bioblast. Hem yazdan bu yana uzamaya başladı (ki benim saclarım coook yavaş uzuyor normalde ) ve parlak yumuşacık oldu . Sihirli değnek değil tabi ama tamamen bitkisel muhteşem bi kokusu var ve uzamaya yardımcı olduğu kesin :)

Son düzenleme:
$1526933_415164955282665_1802786617_n.jpg $kk.jpg

kızlar saçım uzundu ve kırığım çok olduğu için kestirdim ve sonradan pişman oldum çünkü kısa saça alışkın değilim bende o yüzden işi gücü bıraktım saçları uzatma derdine düştüm saçlarıma artık haftada 2 uygulama yapıyorum. :KK9:

1. Zeytinyağı sarımsak badem yağı
2. Sinemaki otu,badem yağı,bemiks ampül

Hatta şampuanımın içinede Çam Terebentin attıım ve 2 ay gibi bi sürede saçlarımın ne kadar uzadığını umarım fark etmişsinizdir :KK8:

Eklentiler

• $1463139_397905777008583_1613402069_n.jpg
    $1463139_397905777008583_1613402069_n.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleme:
çinko içeren vitamin kullanmanızı öneririm dışardan sürdüğünüz şeylerden çok daha fazla etkili oluyo. doktorunuza ve ya eczacınıza danışarak çinko ve biyotin içeren bi vitamin kullanırsanız saçlarınız çok daha hızlı uzar ve az dökülür

çinko içeren vitamin kullanmanızı öneririm dışardan sürdüğünüz şeylerden çok daha fazla etkili oluyo. doktorunuza ve ya eczacınıza danışarak çinko ve biyotin içeren bi vitamin kullanırsanız saçlarınız çok daha hızlı uzar ve az dökülür

Benim yaptırdığım kapsamlı tahlillerde çinko ile beraber, folik asit, b12, demir vs eksikliğide çıkmıştı mesela... Yaklaşık 8 ay günde 1 bemiks c ile 1 çinko içtim 8 ayda tüm değerlerim normale döndü... Ne kadar sağlıklı olursak olalım yılda 2 defa kan değerlerimize baktırmak şart diye düşünüyorum...

Bu çam terebentini benim bir arkadaşım kullanmıştı onda görünce inandım onunda saçı yavaş uzardı. bunu 3 4 ay kullandıktan sonra baya saçları belini geçmişti. Ama ben kullanmıyorum çünkü benim saçlarım zaten kuru olduğu için, iyice kuruttuğunu biliyorum.

Eki Görüntüle 964617 Eki Görüntüle 964614

kızlar saçım uzundu ve kırığım çok olduğu için kestirdim ve sonradan pişman oldum çünkü kısa saça alışkın değilim bende o yüzden işi gücü bıraktım saçları uzatma derdine düştüm saçlarıma artık haftada 2 uygulama yapıyorum. :KK9:

1. Zeytinyağı sarımsak badem yağı
2. Sinemaki otu,badem yağı,bemiks ampül

Hatta şampuanımın içinede Çam Terebentin attıım ve 2 ay gibi bi sürede saçlarımın ne kadar uzadığını umarım fark etmişsinizdir :KK8:

Merhaba saçların ne güzel uzamış öyle :KK1: bende bir an delilik yapıp kısa kestirdim şimdi omzumu geçiyor acaba bunları nasıl hazırlıyorsun nasıl kullanıyosun ne zaman başladın kullanmaya ne kadar sürede bu hale geldi kullandığın şeylerin fiyatı ölçüsü nedir detaylı bilgi verebilir misin? :)

Merhaba saçların ne güzel uzamış öyle :KK1: bende bir an delilik yapıp kısa kestirdim şimdi omzumu geçiyor acaba bunları nasıl hazırlıyorsun nasıl kullanıyosun ne zaman başladın kullanmaya ne kadar sürede bu hale geldi kullandığın şeylerin fiyatı ölçüsü nedir detaylı bilgi verebilir misin? :)

Merhaba canım :)
saçlarımı kestirdim sanırm 1 yada 2 hafta saçıma bakım yapmaya başladım keşke kestirmeden önce yapsaydım çok pişman oldum :KK25:
1. Karşımı benimki küçük su şişesinde onun içine 7 8 diş sarımsağı ezip şişenin içine attım kullanmak istediğim zaman yarım çay bardağı şişeden alıp cezveye koyuyorum 1 çay kaşığı kadarda badem yağı koyuyorum kaynatmıyorum ılındığı zaman saçıma uyguluyorum 4 saat kadar öyle bekliyorum sonra yıkıyorum :KK8:

2. Karşımda bir tutam sinemaki otunu 1 çay bardağı suda kaynatıyorum onu ılınmasını beklerken bi kapta bir çay kaşığı badem yağı,bemiks ampulu kırıyorum ( En son yaptığımda 1 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı kadar saç kremi koydum bundan böyle yapıcam :)
Daha sonra kaynattığımız otu süzüyoruz karışımın içine döküyorum ve saçıma uyguluyorum :)

Fiyatları uygun şeyler sinemaki otunu 2 liralık aldım, badem yağı 4 liraya aldım, bemiks ampulü yalan olmasın canım ama 4 yada 5 liraya aldım eczaneden :) Çam Terebentin 3 lira :KK1:

hadii bakalım umarım sende memnun kalırsın :)

Merhaba canım :)
saçlarımı kestirdim sanırm 1 yada 2 hafta saçıma bakım yapmaya başladım keşke kestirmeden önce yapsaydım çok pişman oldum :KK25:
1. Karşımı benimki küçük su şişesinde onun içine 7 8 diş sarımsağı ezip şişenin içine attım kullanmak istediğim zaman yarım çay bardağı şişeden alıp cezveye koyuyorum 1 çay kaşığı kadarda badem yağı koyuyorum kaynatmıyorum ılındığı zaman saçıma uyguluyorum 4 saat kadar öyle bekliyorum sonra yıkıyorum :KK8:

2. Karşımda bir tutam sinemaki otunu 1 çay bardağı suda kaynatıyorum onu ılınmasını beklerken bi kapta bir çay kaşığı badem yağı,bemiks ampulu kırıyorum ( En son yaptığımda 1 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı kadar saç kremi koydum bundan böyle yapıcam :)
Daha sonra kaynattığımız otu süzüyoruz karışımın içine döküyorum ve saçıma uyguluyorum :)

Fiyatları uygun şeyler sinemaki otunu 2 liralık aldım, badem yağı 4 liraya aldım, bemiks ampulü yalan olmasın canım ama 4 yada 5 liraya aldım eczaneden :) Çam Terebentin 3 lira :KK1:

hadii bakalım umarım sende memnun kalırsın :)

Teşekkür ederim :) bi şey daha sorucam, 1.maddede yazdığın karışıma 2.maddedeki karışımları ekliyerek yapıyosun dimi saçına ? çamterebentini ne kadar koyduğunu yazmamışsın ona kurutuyo saçı diyorlar ne kadar ekliyorsun bir dee ne kadar faydası oldu sana 1 ayda uzar mı uygulasam haftada 2-3 kez düzenli bi şekilde :KK1:

Teşekkür ederim :) bi şey daha sorucam, 1.maddede yazdığın karışıma 2.maddedeki karışımları ekliyerek yapıyosun dimi saçına ? çamterebentini ne kadar koyduğunu yazmamışsın ona kurutuyo saçı diyorlar ne kadar ekliyorsun bir dee ne kadar faydası oldu sana 1 ayda uzar mı uygulasam haftada 2-3 kez düzenli bi şekilde :KK1:

Yok bebeiim 1. ile 2. karışım farklı
1. zeytlin yağı karışımı 2.sinemaki karışımı :KK16:
Ben haftada 2 kere uyguluyorum :KK39:
Çan Terebentini yeni aldığım şampuana şişenin yarısını döküyorum fazlası evet saçı kurutuyor :)
Canım benim saçım kıvırcık 2 ay gibi sürede fark ettim ben ama düz saçta daha kısa sürede fark edilir :KK39:

Hatta erkek arkadaşım saçların ne kadar uzamış dedi daha yeni çok mutlu oldum :) Kıvırcık saçın uzaması bıraz zordur uzasa bile belli olmaz kolay kolay çünkü :KK43:

Yok bebeiim 1. ile 2. karışım farklı
1. zeytlin yağı karışımı 2.sinemaki karışımı :KK16:
Ben haftada 2 kere uyguluyorum :KK39:
Çan Terebentini yeni aldığım şampuana şişenin yarısını döküyorum fazlası evet saçı kurutuyor :)
Canım benim saçım kıvırcık 2 ay gibi sürede fark ettim ben ama düz saçta daha kısa sürede fark edilir :KK39:

Hatta erkek arkadaşım saçların ne kadar uzamış dedi daha yeni çok mutlu oldum :) Kıvırcık saçın uzaması bıraz zordur uzasa bile belli olmaz kolay kolay çünkü :KK43:

benimde kıvırcık ama seninki kadar değil bide kısa olduğu için kıvırcığı azaldı biraz :) peki canım sen hangi karışımı uyguluyorsun sırayla mı ? hangisinin faydası daha iyi acaba ikiisini karıştırsak olmuyo mu :KK1:

benimde kıvırcık ama seninki kadar değil bide kısa olduğu için kıvırcığı azaldı biraz :) peki canım sen hangi karışımı uyguluyorsun sırayla mı ? hangisinin faydası daha iyi acaba ikiisini karıştırsak olmuyo mu :KK1:

Valla ikisini karıştırmak hiç aklıma gelmemişti :KK9:
Mesela haftada 3 kere duş alıyorsam ilk duşa girmemde 1. karışım 3 gün sonra 2. karışımı uyguluyorum 3. defada dinlendiriyorum :)

bende kullandım çam terebentin gerçekten faydası var. şu anda 2 aydır tatlı badem yağı, susam yağı, ısırgan otu yağı, çörek otu yağı, sarımsak yağı kullanıyorum yeni saçlarım çıktı beyaz saçlarım vardı tek tük onlar dibinden siyah gelmeye başladı ve çok güzelde uzuyo yani :))

şampuanımda çam esansı var hergün görüştüğüm kişiler bile saçların uzamış senin demeye başladılar..

merhaba bu konuyla ilgili benimde tavsiyelerim olucak.sacdan cok cekmiş ve aklınıza gelebilecek herşeyi denemiş birisiyim.saç uzatmak istiyorsanız bence çam tebabentininden daha etkili bi yöntem var oda karanfil suyu

bende kullandım çam terebentin gerçekten faydası var. şu anda 2 aydır tatlı badem yağı, susam yağı, ısırgan otu yağı, çörek otu yağı, sarımsak yağı kullanıyorum yeni saçlarım çıktı beyaz saçlarım vardı tek tük onlar dibinden siyah gelmeye başladı ve çok güzelde uzuyo yani :))
nasıl kullanıyorsun bunları.beyaz sorunu bendede var sırf o yüzden deneyebilirim :KK1:

X