meraba kızlar ben de 2013 nısanda belımdekı sacı omuzlarıma hafıften degecek sekılde kısa kestırdım . cok seyrelmıs cok kırılmıstı cunku. o gunden sonra saclarıma hıc durmadan degısık bakımlar yaptım. dalgalı kıvırcık arası bı sacım vardı. hemen yılan yagıyla gurlestırme cabalarıma gırdım. yaklasık 4 5 ay kullandım.ama dalgalı saclarım anlamadıgım sekılde dumduz oldu.ozellıkle ortasından uca dogru jılet gıbı dumduzdu.halbukı ben dıplere uyguladım butun bakımlarımı daha sonrakı zamanlarda argan yagını denedım. besledıgı canlılık verdıgı kesın. tabı bunları da tek baslarına yapmıyorum aynı anda baska bakımlar da yapıyorum. aktarlardan aldıgım karısık bakım yaglarını kullanıyorum. 300 ml sampuanıma 5 dış sarımsak ve 10 damla çam terebentın koydum. otacı nın ısırgan ozlu sampuanını kullanıyorum sılıkon yok ıcınde ve tamamen dogal.ama ben bıoblas a gecıcem sampuanım bıtınce. bu son 2 aydır da sınemakı kürü yapıyorum. sacım eskı halıne gore daha hızlı uzuyor. ama bu kadar bakıma ragmen de daha fazlasını beklıyor ınsan. sacım 6 ayda 10 cm falan uzamıs durumda. su an resım yetkım yok. ılk fırsatımda yukluycem. bır de bır sorum olacak. eskı dalgalı halıme nasıl getırebılırım saclarımı. suan yılan yagı kullanmıyorum.