Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

ben 2 aydır buğday yağı,defne yağı,jojoba yağı,hint yağı,lavanta yağı,biberiye yağı,tatlı badem yağı,argan yağı bunları karıştırıp saçıma uyguluyorum haftada 2 kez uzatıyor bence ve yumuşacık yapıyor,onarıyor ama az sonra sinemaki kürünü uygulayacağım ve sinemaki saçı kuruturmu bilemiyorum,o kadar zamandır uğraşıp yumuşacık yaptığım saçlarım bir anda ya kurursa diye korkuyorum ama denemekte istiyorum bakalım sonuç ne olacak :)

Kızlar ben kullandığım ürünleri yazayım önce işe yaramayanlardan başlıyorum

Keratin serumu kullandım hiç mi hiç işe yaramadı
Selectiv saç serumu önerdiler kullandım yine hiç bi işe yaramadı
Herbal HCsaç kürü kullandım yne işe yaramadı
Aktardan bitki karışımları aldım saçımı yağlandırdığıyla kaldı.

Ama eskiden çok kullanmasam da düzleştiriciyi tamamen bıraktım ve saçlarıma banyodan sonra gliss in saç açıcı spreyinden sıkıyorum çok da ucuz 7 tl gibi bir fiyatı vardı. ılık derecede kurutuyorum ve şimdi argan yağlı bir maske aldım saçlarım 3-5 cm uzadı hemen eskiden hiç uzamazdı ya hiç.. gliss in ısıya karşı koruyucu parlaklık veren spreyi altın sarısı renginde.

Ben şampuanın içine bir miktar çamterebentin koydum,saçlarım biraz uzadı ve daha parlak oldu

merhaba.ben geçen yıl bu günlerde saçımı çene hizzamda kestirdim.sonra tabiki pişman olup uzatmak için her yolu denedim.
sinameki formülünüde denedim ama pek faydasını görmedim.gerçi bir arkadaşımın uzamayan saçı çok hızlı bir şekilde uzadı o formülle.
neyse en sonunda hergün saçımı toplayıp pek takmadım.ama yavaş uzuyordu.yaz ayları yaklaşınca saçımı her gün yıkamaya başladım
ve fark etmeden çok hızlı bir şekilde uzadı.fotoğraflara bakınca inanamıyorum.o kesimden sonra 2 kere daha kestirdiğim halde 4-5 ayda 15 cm uzadı.yani saçı sık yıkamaya bağlı.ve kesinlikle ayda 1-1.5 cm den fazla uzuyor yani yılda 12 cm değil.bu yıl akıllanmayıp yine kestirdim aynı şekilde şu an o kadar pişman değilim ama kış olmasına rağmen her gün yıkıycam.4-5 cm uzasa bana yeter.bu da 2 ayda gerçekleşir.duşun sonuna doğru soğuk su tutun saçınıza bu daha çabuk uzamasını sağlar.ama en önemlisi kesinlikle ısıya marus bırakmayın.mümkünse saçınızı kurutmayında.ben öyle yaptım ve saçım bir anda uzadı.kışın çabuk uzamaz ama yaz aylarında bir anda uzuyor.beslenmeyede dikkat etmek gerek tabiki.birde ben seba med kullanmaya başladım sonradan sağlık sorunları nedeniyle onunla alakası var mı bilmiyorum ani uzamanın.bu gün bioblas alıcam.forumda yazılanları okudum baya işe yaramış.

bu arada bir arkadaşım bioxcin serum kullanmış saç dökülmesi için daha çok saçı uzamış 2 ayda 7-8 den fazla uzadığını söyledi.her yolu denemiş ama en iyi etkiyi bunda almış.

şampuanı 1 hafta da 3 kez uyguladım ve gerçekten 1 haftada fark etti.farkı saçımı toplayınca anladım.önlerini kuaför kısa kesmişti ve topladığımda onlar öne düşüyordu.yani arkaya erişmiyordu.şimdi kıvırcık haliyle topladım ve hepsi toplanıyor.şimdiden fark etti.tavsiye ederim

Benimde saçım çok geç uzuyor denemedim kür denediğim saç losyonu kalmadı desem yeridir... Şimdi hande Polat'ın saç bakım kürünü aldım bide onu deniycem bakalım sonuç ne olucak

Bugun ilk haftam fotoladım . 8 hafta sonunda fotoları paylaşacam.8 haftaya kadar 100 mesaj yaarım sanırım :)

meraba kızlar ben de 2013 nısanda belımdekı sacı omuzlarıma hafıften degecek sekılde kısa kestırdım . cok seyrelmıs cok kırılmıstı cunku. o gunden sonra saclarıma hıc durmadan degısık bakımlar yaptım. dalgalı kıvırcık arası bı sacım vardı. hemen yılan yagıyla gurlestırme cabalarıma gırdım. yaklasık 4 5 ay kullandım.ama dalgalı saclarım anlamadıgım sekılde dumduz oldu.ozellıkle ortasından uca dogru jılet gıbı dumduzdu.halbukı ben dıplere uyguladım butun bakımlarımı daha sonrakı zamanlarda argan yagını denedım. besledıgı canlılık verdıgı kesın. tabı bunları da tek baslarına yapmıyorum aynı anda baska bakımlar da yapıyorum. aktarlardan aldıgım karısık bakım yaglarını kullanıyorum. 300 ml sampuanıma 5 dış sarımsak ve 10 damla çam terebentın koydum. otacı nın ısırgan ozlu sampuanını kullanıyorum sılıkon yok ıcınde ve tamamen dogal.ama ben bıoblas a gecıcem sampuanım bıtınce. bu son 2 aydır da sınemakı kürü yapıyorum. sacım eskı halıne gore daha hızlı uzuyor. ama bu kadar bakıma ragmen de daha fazlasını beklıyor ınsan. sacım 6 ayda 10 cm falan uzamıs durumda. su an resım yetkım yok. ılk fırsatımda yukluycem. bır de bır sorum olacak. eskı dalgalı halıme nasıl getırebılırım saclarımı. suan yılan yagı kullanmıyorum.

ben saçımı uzatmak istiyordum yandığı için sürekli kestirdim ve aşırı yıpranmıştı..bi gün nette araştırma yaparken hc nin yağını sığır iliği kürünü ve sinemaki kürünü gördüm, öncelikle tabiki hazır yagdan başladım, bir şişe bitti 2. şiye başladım hiç bi fark yok..son 2 haftadır sığır iliği kürü uyguladım saçıma bakım yaptı yumuşattı hoşnut kaldım, uzamasında henüz bi fark yok, sonra daha kolay olduğu için sinemakiyi denedim bu akşam, keşke denemeseydim saçımı eski pörsümüş haline çevirdi.. arayış içinde olanlara sığır iliği maskesini tavsiye ederim uzatmasa bile bakım yapıyor.::)

Saclarim cok yipranmis hatta yanik denebilir lastik gibi oldu kestirdim guzelim saclarim gitti omzumun biraz asagisinda katli hizli uzasin istiyorum. Cam terebentin sacimi kurutur mu sampuanima katsam ve de sacimin yaniklarina ve uzamasina etkili olucak bir formul hangisi nolur yardim edin

Merhaba kızlar ben de saç uzatmaya çalışıyorum. Eskiden düzenli bir şekilde gidip saçlarımı kestirirdim düzleştirici kullandığım için malum... En son bir karıştan fazla kestirdim saçlarımı omuzlarımı biraz geçiyordu uzasın diye birçok şey yapım ama ayda 1 cm uzuyor fazla uzamadı en son bioblas sarmaşık özlü şampuan aldım içine 3 tane bepanthen 1 tane evigen 1 tane de bemiks ampül kattım - almayı unutmasam çam terebentin de alıp katacağım- neyse işte benim ayda 1 cm uzayan saçlarım gitti ki o da her ay 1 cm uzasa şükür yani neyse 5 yıkamaya yani 2.haftasında saçım 2 cm uzamış Şampuanı kullanmadan önce ölçüğümde 44 cm olan saçlarım şimdi 46cm Ben sizlere bir şey sormak istiyorum kızlar ben 2 hafta boyunca her gün maya içtim ama süt ile değil meyve suyu ile bu maya vücutta da kıllanma yapar mı sizce ???? :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…